DeLonghi ECAM 44.660 B Eletta Cappuccino
220 990 Ft

2 év garancia

Eletta Cappuccino De'Longhi ECAM 44.660 B luxus automata kávéfőző egyedi designban, fekete színben, rozsdamentes acél részletekke. A felszereltségben tejre alkalmas tartály is található, tehát egyszerűen készíthetsz tökéletes cappuccino-t egyetlen nyomással.

DeLonghi KG 89 Kávéörlő

DeLonghi KG 89 Kávéörlő

Értékelés: 4,6
15 990 Ft

Kiárusítás

KG 89 Kávéörlőt azoknak ajánljuk akik reggelente szeretnék élvezni a frissen őrölt kávé izét, a DeLonghi készüléke garantálja a tökéletes kényeztetést. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi ECAM 23.420 SB Kávéfőző
173 990 Ft

2 év garancia

DeLonghi ECAM 23.420 SB eszpresszó kávéfőző egyszerűen használható, de a hatékony a digitális vezérlőnek köszönhetően lehetővé teszi bármilyen kávéféle elkészítését egyetlen gombnyomással. A kávéfőző energiatakarékos üzemmódban is működik!

DeLonghi ECAM 22110 Kávéfőző
109 990 Ft

2 év garancia

A Delonghi ECAM 22110 egy könnyen kezelhető és sokoldalú kávéfőző. Ikonos vezérlőpanellel van ellátva, valamint Cappuccino System rendszerének köszönhetően kombinálja a gőzt a levegőt és a tejet a tökéletes cappuccino elkészítéséhez. A készülék egy beépített kávédarálót is tartalmaz, így aki a frissen őrölt kávét szereti, annak ideális választás.

DeLonghi EC 850 Kávéfőzőgép
85 490 Ft

2 év garancia

DeLonghi EC 850 Kávéfőző minden igényt kielégít, mert nem csak az előállított kávé minősége, de a kávégép megjelenése is megdobogtatja a szívet. Energiatakarékos funkció, szabadalmaztatott De'Longhi Automata Cappuccino rendszer emeli a legjobbak közé.

DeLonghi ECAM 22.110 W Magnifica S
116 990 Ft

2 év garancia

ECAM 22.110 W Magnifica S kompakt kávébabos gép. Nyomja meg a gombot és csavarja el a fogantyút hogy személyre szabja kedvenc kávéját. Manuális tejhabosító berendezéssel ellátva, mely ideális az igazán gazdag cappuccino készítéséhez. További tartozékok: csészetartó és vízszűrő.

DeLonghi ESAM 3200 Magnifica Kávéfőző
103 990 Ft

2 év garancia

DeLonghi ESAM 3200 Magnifica automata, kávébabos kávéfőző géppel személyre szabottan készítheti el kedvenc kávéját. Egyetlen gombnyomással két adag aromadús kávét készíthet, őrölt vagy szemes kávéból. Manuális cappuccino berendezéssel, és számos extra funkcióval és kiegészítőkkel van ellátva a tökéletes kávézási élményért.

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117.B Automata kávéfőző
111 990 Ft

2 év garancia

Az elegáns megjelenésű De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B automata eszpresszó kávéfőző használata kényelmes és egyszerű. A felhasználóbarát nyomógombos vezérlőpanel segítségével minden kávéfajtát elkészíthetünk egyetlen gombnyomással. Tekerőjén ízlésünk szerint állíthatjuk be kávénk aromájának intenzitását, termoblokk funkciója pedig megtartja italunk hőmérsékletét. A készülékben csendes működésű beépített kávédaráló van állítható fokozatokkal, így nem csak őrölt, de szemes kávét is tölthetünk bele. A cappuccino rendszerrel krémes tejhabot készíthetünk. Készenléti- és programozható kikapcsolási funkciójával sok energiát takaríthatunk meg. Egyszerre akár két csésze italt is elkészíthetünk.

DeLonghi Magnifica S Cappuccino ECAM 22.360.S
171 990 Ft 166 990 Ft

2 év garancia

Delonghi ECAM 22.360.S automata kávéfőző cappuccino egy érintéssel rendszerrel, egyszerű beállítással, őrölt- és szemes kávéhoz egyaránt használható, akár 2 csésze eszpresszó elkészítésének lehetősége egyszerre.

DeLonghi ECZ 351 GY Scultura Kávéfőző
44 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Prémium minőségű De'Longhi kávégép, mely modern designjának köszönhetően ideális kigészítője bármilyen konyhának, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. Gőzfúvókájának köszönhetően könnyedén készítheti el vele kedvenc italait.

DeLonghi DLS C002 Kávéfőző vízszűrő
3 890 Ft

De'Longhi DLS C002 kávéfőző vízszűrő, mely javítja a víz minőségét és növeli a kávéfőző teljesítményét. Használatával meghosszabbíthatja a kévéfőző élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi ECAM 45.760.W Automata Kávéfőző
235 990 Ft 223 990 Ft

2 év garancia

A De'Longhi ECAM 45.760.W egy modern designú, rozsdamentes acél szerkezetű autómata kávéfőző. Ötvözi a luxus design és a kiváló technológia által előállítot kávéspecialitást. Előnyös a géphez tartozó tejtartály, mivel ennek köszönhetően egy gombnyomással elkészíthetjük cappuccinonkat. Mindig a tökéletes hőmérsékletben állítja elő kiválasztott italunkat. A beépített gombok segítségével lehet állítani a hab vastagságát, a kávé, tej mennyiségét. Élvezze a tökéletes kényeztetést egyetlen gombnyomással.

DeLonghi ESAM 4500 Magnifica Kávéfőző
161 990 Ft

2 év garancia

A DeLonghi ESAM 4500 Magnifica kávéfőző erőssége az, hogy nem csak a kávét de a Cappuccino-t és a Caffe Latte-t is prémium szinten készíti el a számunkra. A DeLonghi kávéfőző nem csak az elkészített ínyencségek minőségével de mutatós külsejével is hódít a meleg italok kedvelői között.

DeLonghi EC 685 R Kávéfőző

DeLonghi EC 685 R Kávéfőző

Értékelés: 4,7
56 490 Ft

2 év garancia

De'Longhi EC 685.R kávéfőző egy modern berendezés, melyet letisztult design jellemez. Segítségével könnyedén készíhetünk otthonunkban kávékülönlegességeket. Gyorsfelfűtés funkciója fokozza a praktikus használatot. Modern megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden konyhába.

DeLonghi ECO DECALK - vízkőoldó
3 990 Ft

DeLonghi ECO DECALK környezetbarát vízkőoldó használatával akár 3-szor hatékonyabban távolíthatjuk el a vízkövet kávéfőző készülékünk belsejéből, mellyel így meghosszabíthatjuk annak éllettartamát is. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi ECP 33.21 Espresso kávéfőző
40 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi ECP 33.21 Espresso kávéfőző tökéletes választás minden kávékedvelő számára. Elegáns és letisztult megjelenésével bármilyen stílusú konyhába könnyedén illeszkedik. Lecsöpögtető tálcája külön eltávolítható így könnyű a tisztítása, ezen kívül egy 1 l-es levehető víztartállyal és csészemelegítővel rendelkezik. A nagynyomású kávéfőző technológia pedig gondoskodik a minőségi végeredményről.

DeLonghi ECZ 351 BK Scultura Kávéfőző
52 490 Ft

2 év garancia

Prémium minőségű De'Longhi ECZ 351 BK Scultura kávégép, mely modern designjának köszönhetően ideális kigészítője bármilyen konyhának, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. Gőzfúvókájának köszönhetően könnyedén készítheti el vele kedvenc italait. „Capuccino System“ funkciójának köszönhetően egyszerűen varázsolhat egy finom capucciot tökéletes tejhabbal. A kávéházi élményről a** csészemelegítő** gondoskodik.

DeLonghi ECP 35.31 Espresso kávéfőző
54 890 Ft 43 490 Ft

2 év garancia

De'Longhi ECP 35.31 Espresso kávéfőzőt elegáns megjelenés és modern design jellemzi. Lecsöpögtető tálcája külön eltávolítható, ezért könnyen tisztítható. A készülék képes a gőz, a levegő és a tej tökéletes keverékeként lágy krémes tejhabot előállítani. A szabályozható gőzkar segítségével adagolhatjuk a tejhabot vagy a forró tejet ízlés szerint. A kivehető csepptálca alatt pedig egy újabb csésze elhelyező felület található maximum 13 cm magas csészék számára.

DeLonghi ETAM29660SB Autentica Kávéfőző
219 990 Ft

2 év garancia

DeLonghi ETAM29660SB Autentica egy innovatív kávéfőző. A Doppio+ kávéfőző funkciónak köszönhetően, extra aromával teli eszpresszót készíthet. Kávéspecialitások széles választékát kínálja, mint a Caffe latte, Latte machiato, Flat White vagy egyszerűen csak tej, ami lehetővé teszi hogy személyre szabja a tejes italokat ízlésének megfelelően.

DeLonghi ICM 14011 Kávéfőző
12 990 Ft

2 év garancia

DELONGHI ICM 14011 egy elegáns, filteres kávéfőző, mellyel akár 5 csésze kávé is készíthető egyszerre.

DeLonghi ECAM 250.31 SB Magnifica Smart
129 990 Ft

2 év garancia

Automata eszpresszó intuitív kezelőpanellel, háttérvilágított gombokkal. A Delonghi ECAM 250.31 SB állítható fővókájú fejlett Cappucino rendszerrel ellátott, amelynek hála egyszerűen krémes tejhabot készíthetsz. A csepegtető és a kivehető rács mosogatógépben moshatóak.

DeLonghi EC 685 S Kávéfőző

DeLonghi EC 685 S Kávéfőző

Értékelés: 4,6
55 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi EC 685 S kávéfőző egy modern berendezés, melyet letisztult design jellemez. Segítségével könnyedén készíthetünk otthonunkban kávékülönlegességeket. Gyorsfelfűtés funkciója fokozza a praktikus használatot. Modern megjelenésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden konyhába.

DeLonghi 2 Latte Macchiato pohár
5 790 Ft

2 db DeLonghi 220 ml-es Latte Macchiato pohár boroszilikát üvegből készült, mely a duplafalú megoldással párosulva használható mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, hűtőben és fagyasztóban is, így tökéletes választás hideg, ill. meleg italok készítésére és tárolására is. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi 2 Espresso pohár

DeLonghi 2 Espresso pohár

Értékelés: 4,7
2 990 Ft

A DeLonghi kávéfőzőkhöz tartozó 2 db DeLonghi 60 ml-es Espresso pohár boroszilikát üvegből készült, mely a duplafalú megoldással párosulva még ellenállóbb, mely akár használható mikrohullámú sütőben, mosogatógépben, hűtőben és fagyasztóban is, és tökéletes választás hideg, ill. meleg italok készítésére és tárolására is. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi 2 Cappuccino pohár

DeLonghi 2 Cappuccino pohár

Értékelés: 4,8
4 090 Ft

2db modern designú duplafalú De'Longhi Cappuccino thermoüveg pohár. 190ml térfogatú, mosogatógépben mosható.

DeLonghi Magnifica S ECAM 21.117 SB Kávéfőző
123 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.SB Automata eszpresszó kávéfőzővel ízlésünknek megfelelően bármilyen kávét elkészíthetünk, mindezt a kívánt hőmérsékleten. A „Cappuccino System“ kombinálja a gőzt, a levegőt és a tejet a tökéletes cappuccino elkészítéséhez. Beépített csendes darálójával szemes kávébabból is főzhetjük italunkat, valamint a tejhabosító funkciót használva különböző cappuccinokat is készíthetünk. Dupla főzőfejének köszönhetően egyszerre két ital elkészítésére is alkalmas, állítható magassága pedig lehehtővé teszi a nagyobb poharak használatát. A programozható kikapcsolás és készenléti funkció segítségével energiát takaríthatunk meg.

DeLonghi PAC EX100 SILENT-42%

DeLonghi PAC EX100 SILENT

Értékelés: 5 A++
339 990 Ft 194 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Mobil légkondicionáló levegő-levegő hőszivattyúval és távvezérléssel. A Delonghi PAC EX100 SILENT RealFeel technológiával van ellátva, aminek köszönhetően reagál a hőmérsékletre és a relatív páratartalomra. A távirányító segítségével a klímaberendezés bárhonnan irányítható. A berendezés hordozását fogantyú és görgők segítik.

DeLonghi ECAM PrimaDonna S Evo 510.55.M kávéfőző
297 990 Ft

2 év garancia

De´Longhi ECAM 510.55.M PrimaDonna S Evo teljesen automatikus luxus kávéfőző elegáns ezüst designban. Minden kávékedvelőt le fog nyűgözni. Praktikus funkciókkal és modern technológiával ellátott, rengeteg kávé receptjével rendelkezik.. Kompatibilis a Coffee link alkalmazással, amely intuitív kiszolgálást biztosít, segítségével új recepteket hozhatsz létre. Természetesen érintőképernyős LCD kijelzővel ellátott, ergonomikus formájú.

DeLonghi ECAM 23.123 B Automata kávéfőző
125 990 Ft 123 990 Ft

2 év garancia

DeLonghi ECAM 23.123 B kávégép segítségével a prémium minőségű kávé ezentúl otthon is élvezhető. Többféle beállítási lehetőségének köszönhetően szinte teljesen személyre szabható a végeredmény. Tisztítása egyszerű, melyben az öntisztító funkció nyújt segítséget. Anyaga fém és rozsdamentes acél, melyek nemcsak a hosszú élettartamot, hanem a modern megjelenést is biztosítják.

DeLonghi ECAM 23.460.B Kávéfőző
202 990 Ft

De'Longhi ECAM 23.460.B egy kompakt kialakítású, kávéfőző. A könnyű kezelhetősége és minőségi kialakítása hosszútávra a kellemes reggelek megalapózójává teszi. A kávékészítés szinte gyerekjáték, hiszen a De'Longhi ECAM 23.460.B kávéfőzőben például olyan funkciók találhatók meg, mint a szabadalmaztatott „Cappuccino One Touch“ technológia.

DeLonghi CGH 1012 D Grillsütő
61 990 Ft

2 év garancia

Az DeLonghi CGH1012D Grillsütő finom, és egészséges grillezést biztosít, köszönhetően a tapadásmentes kivehető teflon bevonatának, így nem igényel extra zsiradéskot. Az ideális hőmérséklet elérése érdekében segítségünkre lesz a beépített hőfokszabályozó is. Professzionális minőségű, modern design jellemzi. A nagy LCD kijelző és az okostelefonos alkalmazás tökéletes és pontos működést garantál.

DeLonghi ECAM 353.75W Kávéfőző
250 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi ECAM 353.75W Kávéfőző intuitív érintőképernyős kezelőpanellel rendelkezik. A gép teljesítménye 1450 W, és különböző energiatakarékos üzemmódokban is működtethető. Víztartálya 1,8 literes, automatikus tisztítás és vízkőmentesítés program is beállítható rajta.

DeLonghi ECAM 370.95 T

DeLonghi ECAM 370.95 T

Értékelés: 4,7
297 990 Ft

2 év garancia

Automata kávéfőzőgép acél darálóval. A De´Longhi ECAM 370.95 T kávéfőző meleg italok széles skáláját kínálja, beleértve az örök klasszikust, az eszpresszót és a tejes latte macchiatót. A forró víz funkcióval, könnyen készíthetsz akár teát is. A kávéfőzőgép továbbá képes két kávét készíteni egyszerre. Kedvenc italodat egy nagy átlátható kijelzőn egy érintéssel elkészítheted. A telefonos alkalmazás segítségével új italokat is készíthetsz.

DeLonghi ECAM 650.75 MS Automata kávéfőző
529 990 Ft

De'Longhi ECAM 650.75 MS Automata kávéfőzőt elegáns megjelenés és kifinomult desing jellemzi, csiszolt és fényes acél elemekkel. 4,3" TFT-s érintőképernyője van, 18 nyelvvel a lehető legkönnyebb kezelhetőség érdekében. A Coffee Link applikáció segítségével Bluetoothon keresztül, akár a nappaliban heverészve is tud kávét készíteni vagy kávéfőzési tippeket, tanácsokat olvasgatni. Akár 6 személyre szabott felhasználói profil is beprogramozható a készülékbe, amikben rögzítheti kedvenc ízkombinációit. A LatteCrema rendszernek köszönhetően egyetlen gombnyomással juthat ideális hőmérsékletű, sűrű és krémes tejhabhoz.

DeLonghi PrimaDonna Elite ECAM 650.55
429 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Automata eszpresszó színes TFT kijelzővel és intuitív vezérléssel. A Delonghi ECAMECAM 650.55 innovatív Smart Coffee Link alkalmazással kiegészített, amelynek hála az eszköz minden funkciója elérhető. Az új, szabadalmaztatott termoblokk gondoskodik az ideális hőmérsékletről.

DeLonghi ECAM 22.110 SB Kávéfőző
124 990 Ft

2 év garancia

DeLonghi Magnifica ECAM kávéfőző, melynek segítségével könnyedén és gyorsan készíthetjük el minden nap az „erős feketét“. Állítható kávéintenzitással fokozhatjuk a kávézás örömeit, hiszen igényeink szerint fogyaszthatunk erősebb illetve gyengébbet is. Szemes és őrölt kávé főzésére egyaránt alkalmas.

DeLonghi FH 1163 Multifry Classic Olajsütő 2 év garanciával!
57 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi FH 1163 Multifry Classic egy multifunkciónális olajsütő, mely alkalmas pizzák, sütemények, de a cserélhető keverőlapát lehetővé teszi akár rizottók és szószok elkészítését is. A sütő állítható termosztáttal rendelkezik, emellett rendkívül takarékos, 1 kg burgonyát akár 14 ml olajjal is átsüthet vele. Az átlátszó tetőnek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheti, hogy az étel elkészült-e.

DeLonghi ECAM 350.15 B Automata kávéfőző
161 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi ECAM 350.15 B Automata kávéfőző elegáns és letisztult megjelenésével bármilyen stílusú konyhába illeszkedik. Kezelése LCD képernyőn érintőgombok segítségével történik, ez garantálja az egyszerű és gyors működést. A főzőegység cserélhető a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében, a lecsöpögeteő tálca pedig kivehető és mosogatógépben mosható. A „MY“ funkció segítségével személyre szabhatja italait a kávé/tej mennyiségének beállításával, így saját ízlése szerint fogyaszthatja őket.

DeLonghi ECAM PrimaDonna Class 550.75 MS
426 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A De'Longhi ECAM 550.75 MS PrimaDonna Class luxus kávéfőző minden tapasztalatot, know-how-t és a világ vezető technológiáit összegez a kávéfőzőiben, amelyek garantálják, hogy minden egyes lépés a lehető leggondosabban legyen kivitelezve. A legjobb minőségű és legtökéletesebb ízű kávé italokat készíti el egyetlen egy gomb megnyomásával. A könnyű kezelhetőséget a színes érintőképernyő biztosítja és a menüben hatalmas mennyiségű kávé és tej recepteket találsz.

DeLonghi ECAM 350.55 B Kávéfőző
225 990 Ft

2 év garancia

teljesen automata De'Longhi ECAM 350.55 B Kávéfőző szabadalmaztatott LatteCrema rendszere egy gombonyomásra készíti el a sűrű és krémes habosított cappuccinot vagy latte macchiatot. Az automata, beépített tisztító funkciója garantálja, hogy könnyedén és biztonságosan tisztíthassa a tejhabosító összes elemét. Könnyen kezelhető vezérlőpanellel, háttérvilágított érintő gombokkal és ikonokkal a könnyű kezelhetőség érdekében.

DeLonghi ECZ 351 W Scultura Kávéfőző
55 490 Ft

2 év garancia

Prémium minőségű De'Longhi kávégép, mely modern designjának köszönhetően ideális kigészítője bármilyen konyhának, legyen szó otthoni vagy irodai környezetről. Gőzfúvókájának köszönhetően könnyedén készítheti el vele kedvenc italait. TOVÁBB OLVASOM->

DeLonghi Automata kávéfőző ECAM 353.15 B
167 990 Ft

Teljesen automata kávéfőző 1450 W teljesítménnyel. A De'Longhi ECAM 353.15 B intuitív érintőkijelzős vezérlőpulttal rendelkezik, mely ikonokkal ellátott. A kedvenc italaidat egy gombnyomással elkészítheted, a kávéfőző képes elkészíteni két csésze kávét is egyszerre. Több hőmérséklet-fokozat és aroma is beállítható.

DeLonghi Icona ECO 311.R Kávégép
46 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi Icona ECO 311.R egy pumpás eszpresszó kávégép. Elegáns kialakítással és fejlett technológiával rendelkezik. „2 in 1“ filtertartóval felszerelt, mely használható darált kávéval, vagy „Easy Serving Espresso“ POD-dal. A „Cappuccino System“ kombinálja a gőzt, levegőt és a tejet, mely egy gazdag és krémes cappuccino főzését teszi lehetővé.

DeLonghi ECAM 23.463 B Kávégép
256 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DeLonghi ECAM 23.463 B kávégép segítségével a prémium minőségű kávé ezentúl otthon is élvezhető. Többféle beállítási lehetőségének köszönhetően szinte teljesen személyre szabható a végeredmény. Tisztítása egyszerű, melyben az öntisztító funkció nyújt segítséget. Anyaga fém és rozsdamentes acél, melyek nem csak a hosszú élettartamot, hanem a modern megjelenést is biztosítják.

DeLonghi KG 521 M

DeLonghi KG 521 M

Értékelés: 4,4
60 990 Ft

2 év garancia

Professzionális kávédaráló acél kövekkel De'longhi KG 521.M magas őrlési pontossággal. A kövek minimális melegítése az őrlés során, állítható durvasággal a különböző kávé főzése során (18 beállítás, extra finomtól az espressóhoz a durván át a french pressig), lehetőség tartályba őrölni (kapacitás 170g), vagy a kávéfőző karjába, az elkészített adagok számának beállítása 1–14, LCD kijelző.

DeLonghi ETAM 36.365 MB

DeLonghi ETAM 36.365 MB

Értékelés: 5
313 990 Ft

Újdonság

Teljesen automata kávéfőző 15 bar nyomással és szöveges kijelzővel. A Delonghi ETAM 36.365 egy gombnyomásos Cappuccino funkcióval, automatikus tisztítási funkcióval és extra forró gőzfúvókával rendelkezik. A kávéfőző alkalmas szemes kávéhoz és darált kávéhoz is.

DeLonghi ECAM 350.75 S Kávéfőző
250 990 Ft

2 év garancia

De'Longhi ECAM 350.75 S Kávéfőző tökéletes választás minden kávékedvelő számára. Elegáns és letisztult vonalvezetésű megjelenésével bármilyen stílusú konyhába könnyen illeszkedik. A kávéfőző automata, kezelése LCD képernyőn érintőgombok segítségével történik, melyek garantálják az egyszerű és gyors működést. A főzőegység cserélhető a könnyű tisztítás és karbantartás érdekében, a lecsöpögtető tálca kivehető és mosogatógépben mosható. 300g-os babtároló található benne, a kávészemek pedig egy csendben működő acél daráló őrli finomra. A LatteCrema rendszer garantálja a teljes Cappuccino élményt, a sűrű, krémes tejhab hozzáadásával.

A DeLonghi egy terjeszkedő cég, amely minőségi olasz termékeket kínál vonzó külsővel és minőségi anyagokkal.

A társaság elsősorban konyhai berendezésekrefűtés, klíma, (kávéfőzők, olajsütők, és kenyérpirító), és egyéb háztartási készülékekre (porszívó, vákuumtisztítók, vasalók, …

A DeLonghi egy terjeszkedő cég, amely minőségi olasz termékeket kínál vonzó külsővel és minőségi anyagokkal.

A társaság elsősorban konyhai berendezésekrefűtés, klíma, (kávéfőzők, olajsütők, és kenyérpirító), és egyéb háztartási készülékekre (porszívó, vákuumtisztítók, vasalók, …