Bestway Bestway Frame medencetakaró - 366 cm

Bestway Bestway Frame medencetakaró - 366 cm

Száma: 38155082
Közvetlenül partnerünktől
Praktikus medencetakaró, amely illeszkedik a Bestway Frame Pools 366 cm-es kerettartályaihoz. Ha szeretné elkerülni a tartály szennyeződését, például levelekkel, rovarokkal, porral, és meg akarja óvni a medencét attól, hogy a gyerekek véletlenül beleesjenek, akkor érdemes megvásárolni. A huzat kerül További információ
6 883 Ft
6 479 Ft
-5%
Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Partnerünk által szállítva

2024.6.18 - 2024.6.19 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 38155082

Leírás

Praktikus medencetakaró, amely illeszkedik a Bestway Frame Pools 366 cm-es kerettartályaihoz. Ha szeretné elkerülni a tartály szennyeződését, például levelekkel, rovarokkal, porral, és meg akarja óvni a medencét attól, hogy a gyerekek véletlenül beleesjenek, akkor érdemes megvásárolni. A huzat kerületén egy elasztikus zsinór van varrva, amely húzózsinórként működik, megkönnyítve az össze- és szétszerelést, a huzaton pedig vízelvezető nyílások találhatók, amelyek megakadályozzák a víz felhalmozódását.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.