Gsi Destination Kitchen Kit Set 24
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

GSI Destination Kitchen Kit Set 24 konyhai eszközöket tartalmazó készlet minden olyan ínyencnek, akik finomságokat szeretnének készíteni a kempingben. Az egész készlet egy tartós, jól mosható tokban van elhelyezve.

Opinel „Les Essentiels“ 50's Késkészlet
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Opinel „Les Essentiels" 50's Késkészlet egy kiváló minõségû, négy részes készlet, mely három különböző kialakítású késből (Opinel N°112, Opinel N°113, Opinel N°114) és egy hámozókésből (Opinel N°115) áll. A készletben található eszközök tökéletesen alkalmasak zöldségek és gyümölcsök hámozására és aprítására. Pengéjük minőségi rozsdamentes acél, mely ellenáll a korróziónak. Színes, kényelmes fogású, fa nyelük gördülékeny, könnyű munkát biztosít. Egyszerűen tisztíthatóak, használatuk biztonságos.

Ferrino Coltello Con Posate evőeszköz
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A többfunkciós kés/evőeszköz nagyszerű segítő a mozgásban. Ezenkívül a csomag tartalmaz egy praktikus tokot a szíj rögzítésére.

Opinel "Le Petit Chef" Kés és hámozó készlet
13 990 Ft

Az Opinel „Le Petit Chef“ Kés és hámozó készlet egy kiváló minõségû, három részes készlet, mely egy késből, egy hámozóból és egy ujjvédőből áll. A kés gyors és könnyű aprításra alkalmas, míg a hámozó segítségével egyszerűen hámozhat zöldségeket és gyümölcsöket. Az ujjvédő használatával elkerülheti az esetleges sérüléseket ételei elkészítése közben. Pengéjük minőségi rozsdamentes acél, mely ellenáll a korróziónak. Kényelmes fogású, fa nyelük gördülékeny, könnyű munkát biztosít. Egyszerűen tisztíthatóak, használatuk biztonságos.

Naturehike titán csipesz 165mm 16g
4 900 Ft 4 600 Ft

Titán csipesz ideális a hús egyszerű megfordításához. A csipesz tiszta titánból készül, amely ellenáll az alacsony és a magas hőmérsékletnek. A különleges forma megakadályozza, hogy tároláskor a hegy megérintse a párnát.

Naturehike titán evőeszköz készlet TZD11 48g
9 900 Ft 9 300 Ft

A Naturehike titán evőeszközök teljes sorozata praktikus karabinerrel a rögzítéshez. A készlet egy kanálból (20 g), egy villából (14 g) és egy késből (14 g) áll. Az evőeszközök felülete megakadályozza az ujjlenyomatokat. teljes súly 48g (alumínium karabiner nélkül)

Naturehike titán összecsukható kanál/villa 26g
4 800 Ft 4 300 Ft

Evőeszközök Naturhike 3in1 kanál/kés/villa. Nagyszerű a sokoldalúság és a helytakarékosság szempontjából. Az evőeszközök felülete megakadályozza az ujjlenyomatokat. súlya csak 26g, és nem kell mást cipelnie.

Opinel N°125 Bon Appetit Késkészlet, South
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az Opinel N°125 Bon Appetit Késkészlet, South egy kiváló minõségû, négyrészes készlet, mely négy darab Opinel N°125 típusú késből áll. A kések pengéje minőségi rozsdamentes acél (Sandvik 12C27), mely ellenáll a korróziónak. Kényelmes fogású, fa nyele gördülékeny, könnyű munkát biztosít. Egyszerűen tisztítható, használata biztonságos.

Opinel "Le Petit Chef" Kés és ujjvédő
9 990 Ft

Az Opinel „Le Petit Chef“ Kés és ujjvédő egy kiváló minõségû, kétrészes készlet, mely egy késből és egy ujjvédőből áll. A kés gyors és könnyű aprításra alkalmas, míg az ujjvédő használatával elkerülheti az esetleges sérüléseket ételei elkészítése közben. A kés pengéje minőségi rozsdamentes acél, mely ellenáll a korróziónak. Kényelmes fogású, fa nyele gördülékeny, könnyű munkát biztosít. Egyszerűen tisztítható, használata biztonságos.

Opinel N°115 Sweet Pop Hámozókés, Narancssárga
4 390 Ft

Az Opinel N°115 Sweet Pop Hámozókés egy kiváló minõségû, praktikus konyhai eszköz, mely tökéletesen alkalmas zöldségek és gyümölcsök hámozásához. 6 cm hosszú pengéje rozsdamentes acél, mely hatékonyan ellenáll a korróziónak. Nyele minőségi fából készült, fogása kényelmes. Egyszerűen tisztítható, használata biztonságos.