Tescoma Kenyérsütő forma, Szilikon
4 990 Ft 3 690 Ft

tapadásmentes Tescoma kenyérsütő formában igazán ízletes házi kenyeret készíthetünk. Szilikon bevonata miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 230°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Tescoma Mini baguett sütőforma, Szilikon
3 690 Ft 2 590 Ft

tapadásmentes Tescoma baguettsütő formában igazán ízletes házi baguettet készíthetünk. Szilikon bevonata miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 230°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Tescoma Hamburger zsemle sütőforma, Szilikon
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tapadásmentes Tescoma hamburger zsemle sütő formában igazán ízletes házi bucit készíthetünk. Szilikon bevonata miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 230°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

TEFAL EasyGrip forma püspökkenyérre J1625344
4 357 Ft 3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A forma széles fogantyúkkal rendelkezik az oldalakon, így könnyű és biztonságos kezelést biztosít. Az easyGrip forma szénacélból készült, ami szilárd és tartós, hosszú élettartamú anyag, ízletes kenyeret lehet vele sütni.

Tescoma Kenyérsütő forma, Szilikon
2 490 Ft

A tapadásmentes Tescoma kenyérsütő formában igazán ízletes házi kenyereket és süteményeket készíthetünk. Anyaga miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 250°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Lamart Kenyér forma 25 x 13 cm Base LT3070
1 990 Ft 1 190 Ft

A kenyér forma szénacélból készült, és biztosítja a tészta könnyű és gyors leválását a felületből. A formába 25 cm hosszú és 13 cm széles tészta illeszkedik. A forma praktikus és nagyon könnyű kiegészítő a sütéshez.

Tescoma Baguett sütőforma, Szilikon
5 027 Ft 3 690 Ft

tapadásmentes Tescoma baguettsütő formában igazán ízletes házi baguettet készíthetünk. Szilikon bevonata miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 230°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Zenker Energy Püspökkenyér sütőforma, 30cm
2 590 Ft

A fekete színű püspökkenyér forma 30 cm hosszúságú és tapadásmentes Teflon Classic Energy bevonattal rendelkezik. A Zenker püspökkenyér sütőforma használatával akár 20%-os energiamegtakarítást is elérhetsz a hagyományos sütőformákhoz képest.

Orion Kenyérsütő forma fedéllel 33x16 cm
5 290 Ft

Fedéllel ellátott kerámia forma, amely gáz, elektromos és légkeveréses sütőben egyaránt használható. A 2,7 l térfogattal az egész háztartás számára elegendő kenyeret süthetsz. A felforrósodott formát ne tedd a kőre, csempére vagy hasonló anyagokra. A legjobb megoldást egy fa vágódeszka jelenti. Az Orion 33×16 cm-es kenyérsütő forma fedéllel forró víz vagy ecet használatával tisztítható.

Banquet Culinaria szilikon kenyérforma Red
2 790 Ft

Banquet márkájú szilikon kenyérformával minden nap kenyeret akarsz majd sütni! Az anyaga 240°C-ig ellenálló, nem tartja magában se az ételek illatát se az ízét, és a mosogatógépben moshatóságnak köszönhetően könnyen tisztítható.

TEFAL COLOR EDITION püspökkenyér forma 30 cm J1650114
2 124 Ft 1 990 Ft

Color Edition egy színes kollekció: adjunk szórakoztató színeket a konyhánkba ezekkel a modern sütőformákkal. Könnyen kiborítható és tisztítható a tapadásmentes felületnek köszönhetően. Az tortaforma Németországban gyártott szénacélból van, amely kemény, ellenálló anyag hosszú élettartammal.

Dr.Oetker Kenyérsütő Forma

Dr.Oetker Kenyérsütő Forma

Értékelés: 4,7
8 590 Ft 6 090 Ft

karcálló és tapadásmentes Dr. Oetker Kenyérsütő formában igazán ízletes házi kenyereket és süteményeket készíthetünk. Zománcozott bevonata miatt könyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Acéllemezből készült forma, amely 400°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Zenker Püspökkenyér forma CANDY 30 cm
2 690 Ft

A rózsaszín színű püspökkenyér forma 30 cm hosszúságú, amely megörvendeztet mindenkit és ne felejtse el beszerezni a Candy sorozat többi termékét sem. A forma Ilag Basic felülettel rendelkezik.

Zenker Kenyérforma 26,5 cm

Zenker Kenyérforma 26,5 cm

Értékelés: 5
5 790 Ft 3 890 Ft

Ovális kenyérforma a Zenker márkától tapadásmentes ILAG felszínnel bevonva, ami kiállja a magas hőmérsékletet akár 230 °C-ig.

Lamart LT3080 KENYÉRFORMA 25X13CM MARBLE
2 190 Ft

Lamart Marble kenyérforma megkönnyíti számodra a házi kenyér sütését. A tapadásmentes felület biztosítja a termék könnyű eltávolítását a formából. Forma ellenáll a - 60 és akár 230°C hőmérsékletnek a tulajdonságai vagy a technikai paraméterei elvesztése nélkül, ezért sütőben és hűtőben is használható. Mosogatógépben mosható vagy szivaccsal a folyóvíz alatt.

Zenker Püspökkenyér forma, széthúzható, ILAG
5 390 Ft

Újdonság

Zenker márkájú püspökkenyér forma minden háztartásban felhasználásra talál. Ez a széthúzható forma arányos kenyérforma kényelmes elkészítését teszi lehetővé. Tapadásmentes felületű minőségi anyagból készült, amely 230 °C-ig ellenálló.

Zenker Püspokkenyér forma 30 cm, ILAG
4 290 Ft

Újdonság

Praktikus Zenker márkájú püspökkenyér forma minden háztartásban felhasználásra talál. A 30 cm forma lehetővé teszi az arányos kenyér kényelmes és egyszerű megsütését. Tapadásmentes felületű minőségi anyagból készült, amely 230 °C-ig ellenálló.