Allibert Corfu Love Seat MAX Kerti kanapé, Antracit
54 990 Ft

2 év garancia

Az Allibert Corfu Love Seat MAX Kerti kanapé modern, ugyanakkor elegáns dizájnja feldobja kertjének vagy teraszának hangulatát. A 3 személyes bútor rattan hatású műanyagból készült, gondos tervezés és igényes kivitelezés jellemzi. Alkalmas kül- és beltéri használatra egyaránt, a kényelmet a szürke ülőpárnák teszik teljessé.

KETER PROVENCE, barna
125 990 Ft 122 590 Ft
+ ingyen szállítás

Modern sarokszófa, amely a beltérben és kültéren is megállja a helyét. A barna színű KETER PROVENCE szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak, a víznek és a változékony időjárásnak. A csomagolásban szürkésbarna színű kényelmes párnák is találhatók.

KETER CORFU RELAX barna

KETER CORFU RELAX barna

Értékelés: 5
110 590 Ft 99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. A barna színű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban szürkésbarna színű kényelmes párnák is találhatók.

KETER PROVENCE antracit
125 990 Ft 122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern sarokszófa, amely a beltérben és kültéren is megállja a helyét. Az antracit színű KETER PROVENCE szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak, a víznek és a változékony időjárásnak. A csomagolásban szürke színű kényelmes párnák is találhatók.

KETER CORFU RELAX cappuccino
110 590 Ft 99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. A cappuccinoszínű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban homokszínű kényelmes párnák is találhatók.

Allibert CORFU LOVE SEAT cappucino kerti szék
42 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerti fotel 2 fő részére CORFU II Love Seat Allibert márka mérete 128 × 70 × 79 cm kényelmes párnával alkalmas a szabadban és otthon ülve.

KETER CORFU RELAX antracit
110 590 Ft 107 990 Ft

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. Az antracit színű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban szürke színű kényelmes párnák is találhatók.

Allibert Corfu love Kerti kanapé, Sötét szürke - Világos szürke
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Corfu termékvonal kétszemélyes, stílusos kanapéja a legnagyobb precizitással és körültekintéssel készült. A bútor tökéletes összhangban van a stílusos kollekció többi elemével – a fotelekkel és a háromszemélyes kanapéval, aminek köszönhetően szabadon variálható a berendezés. A termék kis mérete lehetővé teszi kis teraszok, patiok, erkélyek és kertek optimális berendezését. A tartós és ellenálló anyagból készült Corfu Love Seat kanapé nagyon könnyen összeszerelhető és tisztán tartható.