Bright Starts FunPad játék

Bright Starts FunPad játék

Értékelés: 3,5
6 190 Ft 6 030 Ft

FunPad interaktív játék gyermekeknek 3 hónapos kortól ajánlott. Segít a gyermekeknek az állatok, a formák, a színek, a számok és egyebek tanulásában. A mozgatható gombbal dallam váltható. A tablet angolul kommunikál.

Fisher-Price Egyszarvú gyűrűpiramis
3 725 Ft 3 460 Ft

Ennek a klasszikus játéknak az előnye és a trükkje, hogy mind a négy színes karika felülete más, így van mit felfedeznie a gyermekednek játék közben. Az aranyos egyszarvú és a hintázó talp csak hab a tortán, amely minden alkalommal csilingel, ha a baba meglöki.

K´s Kids Az első órám
2 522 Ft 2 290 Ft

Színes textilből és műanyagból készült gyerekóra. A kicsik tépőzár segítségével rögzíthetik a csuklójukon. Az óra mutatói mozognak és forgás közben lágy hangot hallatnak.

Oball Rollin Rainstick Baba játék, 15 cm
5 290 Ft 4 100 Ft

Az Oball Rollin Rainstick baba játék erősíti és fejleszti a testi és idegrendszeri funkciókat, a fizikai erőnlétet és a pszichikai működéseket is. Hatással van a szem-kéz és szem-láb koordinációra, a gömbérzékelésre, a téri tájékozódás fejlődésére. Fejleszti a mozgások téri és időbeli érzékelését, a feladathelyzetekhez való viszonyulást és az ehhez való alkalmazkodást. A játékok fokozza még a vizuális érzékelést és az irányított figyelmet. A lyukaknak köszönhetően a babák könnyedén kézbe tudják venni a labdát. A csörgőnek köszönhetően minden babakorú gyermek figyelmét leköti, 3 hónapos kortól ajánljuk.

Baby Einstein Hengerpárna Rhythm of the Reef
10 190 Ft 9 510 Ft

A Reef Prop Pillow™ kényelmes plüss párna a gyermekek tökéletes társa. A színes és érdekes párna számos játékot tartalmaz, mint pl. biztonsági tükör, rágóka és egyebek.

Clementoni Zenélő labda állatokkal
3 460 Ft

Puha anyagból készült zenélő labda, állat képekkel díszítve. A labda állat hangokat és sok más hanghatást és dallamot ad ki. A puha szövet ideális a kézügyesség és tapintás fejlesztésének támogatására.

Oball Wobble Bobble Rezgő labda
7 290 Ft 6 030 Ft

Az Oball rezgő labdája már három hónapos kortól ajánlott játékszer. A labda rezgése közben folyamatosan mozog, irányt vált, arra kéztetve a babát, hogy kövesse. A hangatások és a színes külső is rásegítenek erre. Ez a játék könnyedén lekötheti gyermeke figyelmét, és fenn is tartja azt, feledhetetlen játékélményeket nyújtva.

Oball Rezgő játék Bounce with Me
6 280 Ft 5 260 Ft

Rezgő Bounce with Me játék 15cm méretben, remek játék a legkisebb gyerekek számára. A könnyű fogásnak és az érdekes kialakításnak köszönhetően flexibilis szórakozást biztosít. Megrázáskor a játék rezeg.

Fisher-Price Zenélő majmocska
7 351 Ft 6 420 Ft

Zenélő majom a gyermeked számára egy játszótárs lesz, szórakozz vele több szempontból is. Az ő kis ragyogó barátságos arca és vidám hangjai megadja a kisgyerekek számára a motivációt a mozgáshoz és a játékhoz!

Clementoni Elektromos csörgő gitár
2 560 Ft

Szép elektromos csörgő, ami úgy szól, mint egy igazi gitár. A három nagy gumi gomb megnyomásával különböző hangok és dallamok játszhatók le. A fogantyúján három puha karika található, amiket a kicsi rághat. A praktikus kör megkönnyíti a játék felakasztását a babakocsira és a kiságyra.