Speedo Junior Búvár szett, Kék/Fehér
9 990 Ft

Speedo Junior Búvár szett tartalmaz egy szemüveget illetve egy búvárpipát. Ideális választás hobbi búvárkodáshoz, nyaraláshoz. Biztonságos és magas színvonalú tervezés. A búvárszemüveg nagy látószöget biztosít. A szemüveg kerete állítható, pántja hipoallergén.

ARENA Fast Mesh

ARENA Fast Mesh

Értékelés: 4
4 990 Ft

Akció

Praktikus zsák a vizes ruháknak. Az ARENA Fast Mesh nylon hálóból készült, ami erős és ezen felül nagyon jól szellőzik. 45 × 65 cm méretek biztosítják, hogy minden úszáshoz szükséges dolog beleférjen. A zsákot az összehúzó zsinóroknak köszönhetően a háton is hordható.

ARENA Kickboard
7 990 Ft

Az úszódeszka 2 nyílással rendelkezik, ami biztosítja a könnyű fogást. Habszivacs anyagból készült, ami lebeg. Ideális eszköz a lábak és a törzs erősítésére és az úszási technika begyakorlására. Az ARENA Kickboard felnőttek és gyermekek számára is alkalmas.

Speedo Fastskin Kickfin
20 690 Ft 17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ezen ** versenyző modell ** kifejlesztésénél jelen voltak a Speedo Team ** legnagyobb úszó világversenyzői **. A szemüvegek speciális ** 3D formázással készültek és nagyon könnyűek **. Megfelelő képzési kiegészítő azoknak az egyéneknek, akik az úszást valóban komolyan gondolják.

Speedo Szilikon Junior Vizicipő, Rózsaszín/Lila
5 907 Ft 4 290 Ft

Speedo Vizicipő kényelmes viseletet biztosít gyermekének minden medencében és strandon. Csúszásmentes talp a nagyobb biztonság érdekében. Vízelvezető lyukakkal ellátott, jól illeszkedik. Könnyen fel- levehető. Rózsaszín és lila kivitel.

ARENA Elite Hand Paddle
6 790 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Úszólap nyílásokkal rendelkeznek a középen és az oldalon, ami növeli a vízérzetet. Ezek rögzítve vannakgumiszalaggal, amely állítható. Alkalmasak a kéz erősítésére és az úszás technikájának javítására. Az ARENA Elite Hand Paddle ideális eszköz a fejlett, versenyző és fitness úszók számára.

ARENA Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black
6 390 Ft 5 990 Ft

Akció

ARENA Freeflow Pullbuoy Acid Lime-Black lábbója ideális az úszási technika javítására, valamint a felső végtagok megerősítésére. Az lábbója könnyű anyagból készült, és úgy alakították ki, hogy jól illeszkedjen a combok közé. Megfelelő a haladó/versenyző úszók számára.

Speedo Glide Búvárszemüveg és pipa
9 690 Ft 8 990 Ft

Akció

A Speedo Glide Búvárszemüveg és pipa azoknak lesz a kedvence, akik imádnak a víz alatt úszni. Főleg a tengerben izgalmas megfigyelni az élőlényeket vagy éppen a kagylókat gyűjteni.

Speedo Jelly Junior Gyermek Vízicipő, Kék
5 907 Ft 4 990 Ft

Speedo Jelly Junior Vízicipőt kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki. A főként uszodákra és strandokra kialakított vízicipő könnyű szerkezete révén tökéletesen illeszkedik a lábra. Csúszásmentes talp biztosítja a gyermek biztonságát.

ARENA Flex Paddles AcidLime-Black-15%
8 290 Ft 6 990 Ft

Akció

Tenyérellenállásideálisak az edzés intenzitásának növelésére. A felület lehetővé teszi, hogy érezze a vízkútot, az alak optimálisan elosztja az erő súlyát. Nem terheli túl a vállakat. Az ARENA Flex Paddles AcidLime-Black főként a fejlett, versenyúszók és fitness úszók használják.

BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Swim
4 990 Ft

Búvármaszk és légzőcső szett tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. A maszk keményített üveggel rendelkezik és speciális szilikal anyag biztosítja a megfelelő tömítést. Narancssárga végű légzőcsővel. BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Swim felnőttek számára.

Speedo Sea Squad Gyermek Úszómellény, Rózsaszín
10 990 Ft

Akció

Speedo Sea Squad Úszómellényt kifejezetten gyermekek számára fejlesztették ki. Használata hozzájárul a gyermek úszótudásának fejllesztéséhez. Az úszómellény annak ellenére, hogy nem korlátozza a gyermek kezeit a mozgásban, használata mégis biztonságos. A kiváló minőségű anyagokból készült, rózsaszín színű úszómellény maximális kényelmet biztosít viselőjének.

SwiMi Békatalp, Gyöngyház Kék
7 390 Ft

Swim Békatalp egy rövidebb edző uszony, amellyel rövidebb és gyorsabb csapások kivitelezhetőek. Az alsó végtagok erősítésére szolgál. Ideális választás kezdőknek illetve versenyúszóknak is egyaránt. Kondíciós edzésekre használják valamint az úszás technika elsajátítására. Segít a helyes testartásban, növelik a gyorsaságot, így a víz áramlását is megnövelik. Ideális medencébe vagy nyílt vizekre. Az uszonyok gyöngyház kék szilikonból készültek.

Acra Búvármaszk Coral
9 990 Ft

Egész arcot körbeölelő búvármaszk ívelt üveggel, ami lehetővé teszi a 180°-ban való kilátást. Beépített légzőcsővel és tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. 2 állítható gumi szalaggal, amik nem húzzák a hajat. Az Acra Búvármaszk Coral gyerekek számára is alkalmas.

Acra Búváruszony Delta-30%
6 490 Ft 4 490 Ft

Akció

Búváruszony áramlást segítő nyílásokkal, gumi háromszöggel és oldalsó rugalmas csíkokkal, ami kitűnő vízáramlást és hajtóerőt biztosítanak. A mérete szíjjal állítható 4 szám között. Az Acra Búváruszony Delta gyerekek számára is alkalmas.

BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sea Junior
4 490 Ft

Búvármaszk és légzőcső szett tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. A maszk keményített üveggel rendelkezik és speciális siliter anyag biztosítja a megfelelő tömítést. Narancssárga végű légzőcsővel. BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sea Junior nők és serdülő korúak számára.

BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sun
4 790 Ft

Búvármaszk és légzőcső szett tömítéssel rendelkezik, ami meggátolja a víz befolyását. A maszk keményített üveggel rendelkezik és speciális anyag biztosítja a megfelelő tömítést. Narancssárga végű légzőcsővel. BROTHER Búvármaszk és légzőcső szett Sun felnőttek számára.

Reima Twister gyermek vízicipő
10 490 Ft

A Reima Twister tökéletes cipő strandra vagy uszodába. A felső rész gyorsan száradó anyagból készült, amely ellenáll a napfénynek, a talp pedig csúszásmentes. A cipő mosógépben moshat és könnyen felhúzható, így a gyermekek viselhetik, mint váltócipőt az óvodában.

Reima Twister gyermek vízicipő
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Reima Twister tökéletes cipő strandra vagy uszodába. A felső rész gyorsan száradó anyagból készült, amely ellenáll a napfénynek, a talp pedig csúszásmentes. A cipő mosógépben moshat és könnyen felhúzható, így a gyermekek viselhetik, mint váltócipőt az óvodában.

Speedo Glide Búvár-szett, Kék
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Speedo Glide Búvár-szett kezdő és haladó búvárok számára elengedhetetlen kiegészítő. A szett az uszonyon kívük, egy búvárszemüveget és egy búvárpipát tartalmaz. A kék színű szett használata ideáils medencékben vagy a tengerparton. Praktikus csomagolása révén könnyedén magunkkal vihetjük nyaralásokra.

Speedo Glide Scuba Set Junior Blue/White készlet
10 890 Ft 9 490 Ft

Akció

Speedo Glide Scuba Set Junior Blue/White készlet légzőcsövet, szemüveget és búváruszonyt tartalmaz. A szemüveg szilikon keretű, az orrot is takarja. A készlet ideális medencébe, vagy tengerparti nyaraláshoz. Speedo minőség.

Speedo Junior Búvár szett, Piros/Fehér
9 290 Ft

Speedo Junior Búvár szett tartalmaz egy szemüveget illetve egy búvárpipát. Ideális választás hobbi búvárkodáshoz, nyaraláshoz. Biztonságos és magas színvonalú tervezés. A búvárszemüveg nagy látószöget biztosít. A szemüveg kerete állítható, pántja hipoallergén.

Speedo Kick Board
7 485 Ft 5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus úszódeszka. A Speedo Kick Board ideális eszköz az úszási technika javítására és az alsó végtagok teljesítményének javítására. Az úszódeszka könnyű EVA habból készült és egyaránt tökéletes gyermekeknek, valamint felnőtteknek.

Speedo Pullbuoy
7 990 Ft

Lábbója úszóedzésekhez. Speedo Pullbuoy egy praktikus kiegészítő a fejlett úszóknak, akik szeretnék javítani a felső végtagok úszási technikáját.

ARENA Nose Clip Pro Black-Silver
3 990 Ft

A minőségi ARENA Nose Clip Pro Black-Silver orrcsipesz univerzális nagysága probléma nélkül illeszkedik az orrodhoz és a kényelmes párnázásnak köszönhetően nem hagy nyomot