Akyga AK-SW-34 Oppo Watch 41mm/46mm Okosóra töltő - Fekete (AK-SW-34)

Akyga AK-SW-34 Oppo Watch 41mm/46mm Okosóra töltő - Fekete (AK-SW-34)

Száma: 42126022
Közvetlenül partnerünktől
Az Akyga® AK-SW-34 töltőt Oppo sportórákhoz terveztük. A lekerekített éleknek köszönhetően az óra tökéletesen illeszkedik a töltőbe. Emellett a beépített mágnes biztosítja, hogy a töltődő készülék ne mozogjon, és stabil kapcsolatot garantál az okosóra és a töltőcsapok között. A töltő alja csúszás… További információ
9 300 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.02 - 2024.7.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 42126022

Leírás

Az Akyga® AK-SW-34 töltőt Oppo sportórákhoz terveztük. A lekerekített éleknek köszönhetően az óra tökéletesen illeszkedik a töltőbe. Emellett a beépített mágnes biztosítja, hogy a töltődő készülék ne mozogjon, és stabil kapcsolatot garantál az okosóra és a töltőcsapok között. A töltő alja csúszásmentes gumipárnával és mágnessel van ellátva. A gumipárna megakadályozza a töltő nem kívánt csúszását az asztallapon. A mellékelt mágnes lehetővé teszi, hogy az adaptert fémfelületekre rögzítsd, így nem zavarja a munkád. Mi több, a beépített, 1 m hosszú USB-kábel lehetővé teszi, hogy szabadon választhasd meg az áramforrást, otthon hálózati adapterhez, az irodában laptophoz, utazáskor pedig autós töltőhöz csatlakoztathatod.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.