Curaprox Single egycsomós fogkefe 1009

Márka: Curaprox Katalógus száma: 100031228532

Közvetlenül partnerünktől

Curaprox Single egycsomós fogkefe 1009

A technika a fogmosás Curaprox egységes célja a legtöbb maximalista. Egy köteg rendkívül finom szálakból lehetővé teszi a hatékony és egyszerű felületek fényezésére az egyes fogak. Fontos, hogy a vonat a megfelelő technika a tisztítás a fogak által fog és az íny árrés. További információ

1660

1 660 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100031228532

Leírás

Termékleírás

A technika a fogmosás Curaprox egységes célja a legtöbb maximalista. Egy köteg rendkívül finom szálakból lehetővé teszi a hatékony és egyszerű felületek fényezésére az egyes fogak. Fontos, hogy a vonat a megfelelő technika a tisztítás a fogak által fog és az íny árrés. Az ilyen egyedi fogtisztítás a leghatékonyabb megközelítés, hogy elérjék a tökéletes szájhigiénia.

Hogyan kell használni:

Curaprox Egysugaras detergens rost hossza 9 mm különösen tisztítására alkalmas a terek kapcsos zárójelek között. Egységes kefék is ajánlott használni a tisztításhoz a fogászati ​​implantátumok, a hátsó felületét őrlőfogak vagy egyes fogak kinőtt elvonni a többi, és nehéz elérni a hagyományos fogkefe.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus fogkefe
Meghatározás unisex

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.