tulup.hu Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű 75x205 cm

tulup.hu Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű 75x205 cm

Száma: 40215738
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunta az ajtót az Önök házában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű ajtó tapétát További információ
18 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.6.28 - 2024.7.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40215738

Leírás

Amennyiben megunta az ajtót az Önök házában, javasoljuk Önnek a hatásos Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű ajtó tapétát. Ez a szép motívum rögtön megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű tapétán. Elég a Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó méretű poszter Bokszkesztyű ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.