tulup.hu Ajtó tapéta háttér zentangle 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta háttér zentangle 75x205 cm

Száma: 27775400
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó tapétánkat További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27775400

Leírás

Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó tapétánkat. Ez a szép minta lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának kivételes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta háttér zentangle tapétával egyben megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta háttér zentangle motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.