tulup.hu Ajtó tapéta háttér zentangle 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta háttér zentangle 75x205 cm

Száma: 27775400
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunták az ajtót az Ön lakásában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

13 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27775400

Leírás

Amennyiben megunták az ajtót az Ön lakásában, kínáljuk Önnek az érdekes Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó tapétát. Ez a szép minta azonnal megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új megjelenése, felragasztott Ajtó tapéta háttér zentangle fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen kivételes díszeket mint a Ajtó tapéta háttér zentangle tapétán. Elég a Ajtó tapéta háttér zentangle mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta háttér zentangle ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.