tulup.hu Ajtó tapéta Kandalló otthon 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta Kandalló otthon 75x205 cm

Száma: 27776771
Közvetlenül partnerünktől
Hogyha megunták az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta Kandalló otthon ajtó tapétát További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.5.28 - 2024.5.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27776771

Leírás

Hogyha megunták az ajtót az Ön szobájában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtó tapéta Kandalló otthon ajtó tapétát. Ez a vonzó minta pillanatokon belül megújítja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó tapéta Kandalló otthon fotótapétával benyomást tesz nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus árnyalatait, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtó tapéta Kandalló otthon tapétán. Elég a Ajtó tapéta Kandalló otthon mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta Kandalló otthon ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.