tulup.hu Ajtó tapéta tengerészeti háttér 75x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta tengerészeti háttér 75x205 cm

Száma: 27773976
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

13 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.31 - 2023.4.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27773976

Leírás

Amikor megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek a különleges Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó tapétát. Ez a vonzó motívum rögtön megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtó tapéta tengerészeti háttér fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó klasszikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtó tapéta tengerészeti háttér tapétán. Elég a Ajtó tapéta tengerészeti háttér mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.