tulup.hu Ajtó tapéta tengerészeti háttér 95x205 cm

tulup.hu Ajtó tapéta tengerészeti háttér 95x205 cm

Száma: 27985489
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó tapétánkat További információ
18 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.5.31 - 2024.6.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27985489

Leírás

Keresi a módját annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó tapétánkat. Ez a szép minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának kivételes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtó tapéta tengerészeti háttér tapétával emellett megújítja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtó tapéta tengerészeti háttér ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a kép pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtó tapéta tengerészeti háttér motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.