tulup.hu Ajtómatrica Mész 95x205 cm

tulup.hu Ajtómatrica Mész 95x205 cm

Száma: 40174681
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtómatrica Mész ajtó tapétát További információ
20 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.24 - 2024.4.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40174681

Leírás

Amikor megunták az ajtót az Önök lakásában, kínáljuk Önnek a különleges Ajtómatrica Mész ajtó tapétát. Ez a szép motívum azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új díszítése, ráragasztott Ajtómatrica Mész fotótapétával benyomást tesz nemcsak a tulajdonosoknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen szép díszeket mint a Ajtómatrica Mész tapétán. Elég a Ajtómatrica Mész mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtómatrica Mész ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.