tulup.hu Ajtómatrica vadvirágok pipacsok 75x205 cm

tulup.hu Ajtómatrica vadvirágok pipacsok 75x205 cm

Száma: 27986621
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön házában? Javasoljuk a Ajtómatrica vadvirágok pipacsok ajtó tapétánkat További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27986621

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön házában? Javasoljuk a Ajtómatrica vadvirágok pipacsok ajtó tapétánkat. Ez a kivételes motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy létrehozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtómatrica vadvirágok pipacsok tapétával egyben megváltoztatja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtómatrica vadvirágok pipacsok ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtómatrica vadvirágok pipacsok motívummal rendelkező fotótapétát és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.