tulup.hu Ajtóposzter öntapadós dűnék 75x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós dűnék 75x205 cm

Száma: 40205942
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós dűnék ajtó tapétánkat További információ
18 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.02 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40205942

Leírás

Keresi a módját annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós dűnék ajtó tapétánkat. Ez az egyedi motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós dűnék tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós dűnék ajtó tapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós dűnék motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.