tulup.hu Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa 75x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa 75x205 cm

Száma: 27776688
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa ajtó tapétánkat További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27776688

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa ajtó tapétánkat. Ez az érdekes minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa tapétával emellett megújítja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa ajtó tapéta a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a kép pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós felső ágak egy fa motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.