tulup.hu Ajtóposzter öntapadós tulipán 75x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós tulipán 75x205 cm

Száma: 27986928
Közvetlenül partnerünktől
Amennyiben megunták az ajtót az Önök házában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó tapétát További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.29 - 2024.5.02 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27986928

Leírás

Amennyiben megunták az ajtót az Önök házában, kínáljuk Önnek a hatásos Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó tapétát. Ez a vonzó minta azonnal megváltoztatja az ajtójának küllemét, de annak az egész helyiségnek is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Ajtóposzter öntapadós tulipán fotótapétával elragadtatást eredményez nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél is. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus színeit, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Ajtóposzter öntapadós tulipán tapétán. Elég a Ajtóposzter öntapadós tulipán mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó borítás a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.