tulup.hu Ajtóposzter öntapadós tulipán 95x205 cm

tulup.hu Ajtóposzter öntapadós tulipán 95x205 cm

Száma: 27986929
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó tapétánkat További információ

Hosszúság

Szélesség

15 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27986929

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy felújítsa az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó tapétánkat. Ez a szép minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Ajtóposzter öntapadós tulipán tapétával egyben megváltoztatja a szoba belsejét. Az öntapadó Ajtóposzter öntapadós tulipán ajtó borítás a legmagasabb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ennek köszönhetően az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Ajtóposzter öntapadós tulipán motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.