tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Zöldségek 75x205 cm

tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Zöldségek 75x205 cm

Száma: 27776836
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó tapétánkat További információ
16 990 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.5.30 - 2024.6.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27776836

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön házában? Felajánljuk a Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó tapétánkat. Ez a szép motívum lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának nagyszerű kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Poszter tapéta ajtóra Zöldségek tapétával egyben megváltoztatja a szoba belsejét. Az öntapadó Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó fotótapéta a legmagasabb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Poszter tapéta ajtóra Zöldségek motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.