tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Zöldségek 75x205 cm

tulup.hu Poszter tapéta ajtóra Zöldségek 75x205 cm

Száma: 27776836
Közvetlenül partnerünktől
Amikor megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek a különleges Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó tapétát További információ

Hosszúság

Szélesség

13 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27776836

Leírás

Amikor megunták az ajtót az Ön szobájában, javasoljuk Önnek a különleges Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó tapétát. Ez az egyedi minta azonnal megújítja az ajtójának megjelenését, de annak az egész szobának is, amibe vezet. Az ajtó új kialakítása, ráragasztott Poszter tapéta ajtóra Zöldségek fotótapétával élvezetet kelt nemcsak a gazdáknál, hanem a vendégeknél egyaránt. Végül is megszoktuk az ajtó tipikus árnyalatait, de nem ilyen hatásos díszeket mint a Poszter tapéta ajtóra Zöldségek tapétán. Elég a Poszter tapéta ajtóra Zöldségek mintás ajtó tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig önállóan felragaszthatja az ajtóra. Az öntapadó Poszter tapéta ajtóra Zöldségek ajtó borítás a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák alkalmazásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.