tulup.hu Poszter tapéta ajtóra színes kendő 95x205 cm

tulup.hu Poszter tapéta ajtóra színes kendő 95x205 cm

Száma: 40172599
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Poszter tapéta ajtóra színes kendő ajtó tapétánkat További információ
20 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.5.02 - 2024.5.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40172599

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy megújítsa az ajtót az Ön lakásában? Felajánljuk a Poszter tapéta ajtóra színes kendő ajtó tapétánkat. Ez az egyedi minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Poszter tapéta ajtóra színes kendő tapétával emellett megújítja a helyiség belsejét. Az öntapadó Poszter tapéta ajtóra színes kendő ajtó borítás a legjobbb minőségű anyagokból készült, a nyomtatás pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ami garantálja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Poszter tapéta ajtóra színes kendő motívummal rendelkező tapétát kiválasztani és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.