tulup.hu Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart 75x205 cm

tulup.hu Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart 75x205 cm

Száma: 40196075
Közvetlenül partnerünktől
Keresi a módszerét annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart ajtó tapétánkat További információ
18 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.6.20 - 2024.6.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40196075

Leírás

Keresi a módszerét annak, hogy felfrissítse az ajtót az Ön lakásában? Javasoljuk a Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart ajtó tapétánkat. Ez az egyedi minta lehetővé teszi Ön számára, hogy kidolgozza az ajtójának érdekes kialakítását. Az ajtója egy új öntapadó Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart tapétával emellett megújítja a szoba belsejét. Az öntapadó Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart ajtó fotótapéta a legjobbb minőségű anyagokból került előállításra, a kép pedig a legújabb technológiák felhasználásával, ez biztosítja, hogy az ajtóra felragasztva nagyszerű hatást kölcsönöz. Elég a Poszter tapéta ajtóra trópusi tengerpart motívummal rendelkező tapéta mellett dönteni  és azt megrendelni, a küldemény átvétele után pedig saját körben felragaszthatja az ajtóra.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.