Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Kutya harap egy könyvet 150x115 cm

Wallmuralia.hu 3d-s lyukat fali matrica Kutya harap egy könyvet 150x115 cm

Száma: 43082034
Közvetlenül partnerünktől
Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk alakban Kutya harap egy könyvet motívummal További információ

Hosszúság

Szélesség

24 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.02 - 2024.7.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43082034

Leírás

Anyag: Óntapadó fólia Ajánljuk a kivételes dekorációt 3D lyuk alakban Kutya harap egy könyvet motívummal. Ez a dekoráció megújíthatja az egész otthonberendezését. Ez az opció azoknak a személyeknek szól, akik avantgárd dekorációt keresnek a falra a szobában. A(z) Kutya harap egy könyvet matrica a beltér egy modern és kissé avantgárd dekorációs formája. A Kutya harap egy könyvet motívummal rendelkező poszteren egy szabálytalan lyuk alakja látható. Krawędzie A matrica szélei a fal részei, belsejében pedig Kutya harap egy könyvet motívuma látható, mintha ott lenne a falunk mögött.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.