shumee HÁROM ACÉLLAP KINGHOFF KÉT KINGHOFF KH-1116

Márka: shumee Katalógus száma: 100046664073

Közvetlenül partnerünktől

shumee HÁROM ACÉLLAP KINGHOFF KÉT KINGHOFF KH-1116

A késhegyező csúszásmentes talppal van ellátva, hogy megőrizze a stabilitást az élezés során. Az vastagabb élező elem az élező profil hangolásával úgy lett kialakítva, hogy gyorsan kiszámítsa a tökéletes pengésszöget. Egy közbenső kerámia elem simítja az éleket, míg egy vékonyabb az élezett él polí További információ

3835

3 835 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100046664073

Leírás

Termékleírás

A késhegyező csúszásmentes talppal van ellátva, hogy megőrizze a stabilitást az élezés során. Az vastagabb élező elem az élező profil hangolásával úgy lett kialakítva, hogy gyorsan kiszámítsa a tökéletes pengésszöget. Egy közbenső kerámia elem simítja az éleket, míg egy vékonyabb az élezett él polírozására szolgál. Ebben a résben a kerámiakéseket is élesíthetjük. Az élezés három fokozata lehetővé teszi a nagyon tompa vagy sérült élek élezését és a már profilozott pengék élezését. Az élezés három szakaszára tervezték.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.