Sally Hansen Gyorsító Dri Insta száradó festék (Top Coat) 13,3 ml
1 390 Ft

Insta Dri Top Coat gyorsítja taschnutí színű körömlakk. Olyan UV szűrők védi a színe a festék előtt gyengült, és okozta sárgulás külső környezet és a napfény. Ön is használja a szín lakk festék frissíteni a szín és a csillogás.

Art Deco (Nail Perfector) 10 ml
4 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Körömlakk körömlakk   azonnali védelmet nyújt a feszült körmök számára. A körömvédő réteg megakadályozza a repedéseket és a kopást, és segít regenerálni a törékeny körmöket. .

Barry M Többfunkciós körömlakk All In One Nail Paint 10 ml
1 740 Ft

Újdonság

A All In One körömlakk alap előkészíti a körmöket a manikűrhöz, kisimítja a köröm felületét és megvédi azt. Ha a lakk felső rétegeként kívánja használni, meghosszabbítja a színes lakk élettartamát, fényt kölcsönöz, és a körmöket megerősíti.

Catrice Körömlakk ICONails (Gel Lacquer) 10.5 ml
1 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fedő lakk nélkül is az ICONails köröm legfeljebb 7 napig tart. Az innovatív festékképlet tökéletes gél és tartós hatású. A GLOSS SEAL´RTM technológiának köszönhetően a lakkok sok fényt kölcsönöznek a manikűrnek.

Catrice Power Gel 2in1 (Base & Top Coat) 10,5 ml
1 160 Ft

Alapként a lakk simítja a köröm felületét és védőpajzsként szolgál a természetes megjelenéshez. A lakk felhasználható lakkként a kész manikűrhez is. Ezenkívül a fehérítő összetétel fokozza a lakk színhatását. .

Catrice Super Dry Gloss (Top Coat) 10,5 ml
1 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Super Dry Gloss száraz színezést biztosít és fényt ad. Ezenkívül a festék fehérítő képlete megvilágítja az egyes színes festékek színét. .

Chanel Körömlakk Le Vernis 13 ml
9 470 Ft

A gyanta körömlakk tökéletes színt ad a körömnek. A pontos ecsetnek köszönhetően könnyen alkalmazható, és csak néhány fordulattal tökéletes eredményt ér el.

Dior Top Coat Abricot gyorsan száradó fedőlakk 10 ml
8 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyorsan száradó fedőlakk megakadályozza az alatta lévő körömlakk színének kifakulását, tökéletes megjelenését és csillogó, fényes hatást  kölcsönöz a körmöknek.

Dior Vernis körömlakk 10 ml
11 070 Ft

A Vernis körömlakk divatos intenzív színt kölcsönöz és megvédi körmöket a töredezéstől, és hámlástól. A körmök hibátlanul sima megjelenése az intenzív ragyogásnak köszönhetően még jobban kiemelkedik.

Essie Körömlakk (Nail Polish) 13,5 ml
3 340 Ft 2 700 Ft

Fedezze fel a tökéletes manikűr művészetét most otthonában. A színes lakkot a szalonban történő ápolás ihlette, sokéves tapasztalatának köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű a használata. Itt az ideje, hogy tökéletes manikűrrel kényeztesse nemcsak önmagát, hanem a körmeit is.

Gabriella Salvete Regeneráló körömlakk kalciummal (Nail Care Calcium) 11 ml
1 450 Ft

Újdonság

A Gabriella Salvete Nail Care Calcium körömlakk táplál és regenerál. Támogatja növekedésüket, erőt és mennyiséget kölcsönöz. Hosszú ideig használhatja a lakkot alaplakként vagy külön-külön. A Gabriella Salvete Nail Care Calcium egészséges és ápolt megjelenést kölcsönöz a körmének.