Astor Quick & SHINE körömlakk 8 ml
650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Körömlakk magasfényű és szakmai összetétele biztosítja a hibátlan réteg azonnal szárad, mindössze 45 másodperc alatt!.


Avon Körömlakk Nail Wear Pro + 10 ml
800 Ft

Újdonság

A körömlakk erősíti a körmöket és tisztán tartja őket. Ez garantálja a hosszú távú pigmentációt és sugárzó fényt ad.


Avon Nail Art Fashion 8 ml
650 Ft

Divatos színek a körömlakknak, nagy lefedettséggel és zökkenőmentes alkalmazással. Lehetővé teszi a gyors körmök beállítását a teljes lefedettséget biztosító szín miatt. A tartós kompozíció nem kenet, és a szín hosszú marad.


Dior Körömlakk Dior Vernis (Nail Lacquer) 10 ml
6 650 Ft

A körömlakk A Dior Vernis színes árnyalatát, fényes felületét és sima felületét adja. Amellett, hogy képes gyönyörű körmöket készíteni, olyan különleges komplexet is tartalmaz, amely kiegyensúlyozza a köröm egyenlőtlenségét, erősíti és ápolja.


Max Factor Körömlakk Glossfinity 11 ml-35%
2 470 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Add meg gesztusok fényesség lakkokkal Glossfinity! Gyűjtemény elegáns lakk fényes és fokozott tartósság már kifejezetten úgy, hogy minden nő képes kiemelni az egyedi stílust. .


Maybelline Color Show körömlakk 7 ml
650 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Color megjelenítése ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles színválaszték elfér minden stílusban. .


Maybelline Colorama körömlakk 7 ml
650 Ft

Hosszantartó körömlakk Maybelline Colorama ad a köröm egy szép és tartós színt. Széles választékban gyöngyház árnyalatok illeszkedik minden stílusban.


Rimmel 60 Seconds Super Shine körömlakk 8 ml
740 Ft

Lélegzetelállító színű és csillogó körmök a 60 Seconds Super Shine körömlakk segítségével. Tökéletes fedést biztosít akár 10 napon át. Szélles színválaszték, a By Rita Ora kollekció árnyalataival is. .