Just One Energy 5.0 set 2

Just One Energy 5.0 set 2

Értékelés: 5
2 790 Ft

Két azonos színű, 500 ml űrtartalmú One Energy 5.0 palackot tartalmazó praktikus készlet. A palackok ergonomikus formájúak, amely ideális a kézbe.

TOPEAK Ninja Cage X
4 690 Ft

Praktikus ivóvíz kosár. Topeak Ninja Cage X befogadja és kiválóan rögzíti a szabványos kerékpáros palackot. A tartó tartós műanyagból készült.

Elite Custom Race Kulacstartó
3 490 Ft

Az Elite Custom Race egy kiváló minőségű kulacstartó, amit a Tour de France-on is használnak. Kialakításának köszönhetően még az extrém downhill körülmények között is biztosan megtartja a kulacsot. Minden váz típushoz könnyen felszerelhető.

Elite Custom Race Plus kosár

Elite Custom Race Plus kosár

Értékelés: 4,5
4 090 Ft 3 490 Ft

A kedvenc kosár Pro Tour a professzionális istállótól Elite Custom Race Plus szabadalmaztatott olasz formatervezéssel. Erős rögzítésével tűnik ki a palack egyszerű behelyezésével és kivételével extrém körülmények között is.

Zéfal Trekking 700 Kulacs, 700 ml
3 990 Ft

A francia gyártású Zéfal Trekking 700 kulacs minden kirándulás nélkülözhetetelen kiegészítője. A könnyű újratöltést a széles nyakú, csavaros kupakkal záródó száj, míg a menet közbeni használatot puha szilikon csutora segíti. Térfogata 700 ml.

Elite Crystal Ombra Kulacs, 550ml
2 990 Ft

A 0,55 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Garantálja a biztos fogást és átlátszó falán keresztül ellenőrizheti a folyadék mennyiségét. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.

Zéfal Pulse Kulacstartó

Zéfal Pulse Kulacstartó

Értékelés: 4
3 490 Ft

Zefal Pulse kulacstartó ötvözi az alumíniumot és a techno-polimert, így tartva biztosan és mereven a kulacsot. A tervezés során a gyártó optimalizálta az érintkező felület és a kulacs könnyű kezelhetőségét. Az alumínium kulacstartó biztos fogást nyújt, még a techno-polimer elnyeli a rezgéseket.

BLACKBURN Wayside MTB Kulacstartó, Fehér
5 490 Ft 5 390 Ft

Blackburn Wayside MTB Kulacstartón beállíthatja melyik irányból szeretne kulacsához hozzáférni. Szilárd, megbízható és kis súllyal rendelkező kulacstartó, ami bárhová elkíséri. Kialakításának köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető.

Zéfal Arctica Termokulacs, 700ml
2 390 Ft 2 290 Ft

Minden időben legyen ideális hőmérsékletű az innivalója kerékpáros útjai során. A *Zefal Arctica Termokulacs** egy kiválóan szigetelt modell, ami 2,5 órán át ideális hőmérsékleten tartja az innivalót. Belső tartálya kivehető, így könnyen, akár mosogatógépben is tisztítható.

BLACKBURN Slide kulacstartó
3 490 Ft

A Blackburn slick egy rendkívül divatos és modern tervezésű kulacstartó. Ideális választás hobbi és profi szinten kerékpározóknak is. Erős polikarbonát anyagból készült, valamint rendkívül könnyű, így csak a benne lévő kulacs súlyát érezheti meg kerékpározás közben.

Elite Corsa 550 ml 2 darabos szett
3 090 Ft 2 990 Ft

Univerzális palack kerékpározáshoz Elite Corsa 550 ml két darabban. A rögzítés a palack stabilitását a kosárban. Nagyméretű nyílás a könnyebb feltöltéshez vízzel és poradalékokkal.

Elite Crystal Ombra Kulacs, 750ml
3 790 Ft

A 0,75 literes Elite Crystal Ombra kulacs innovatív kialakításának köszönhetően megakadályozza a folyadék szivárgását, miközben széles szája akár jég hozzáadását is lehetővé teszi. Ergonomikus alakja garantálja a biztos fogást, átlátszó falán keresztül pedig ellenőrizhető a folyadék mennyisége. A kulacs BPA mentes, mosogatógépben tisztítható.

Zéfal Arctica Pro 75

Zéfal Arctica Pro 75

Értékelés: 4,5
4 290 Ft 4 190 Ft

Kiváló minőségű kerékpárpalack. A Zéfal Arctica Pro 75 térfogata 750 ml, és 3 rétegből áll, ami kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A palack speciális zárófedélzárral Lock-cap rendelkezik, amely tökéletesen és könnyen zárható és nyitható. A kellemes ivási élményt egy puha szilikon szájnyílás biztosítja.

Stamp Kulacs, Jégvarázs

Stamp Kulacs, Jégvarázs

Értékelés: 3
2 590 Ft

Stamp Kulacs, Jégvarázs könnyen felszerelhető minden gyermekkerépkárra. Mintájának köszönhetően hamar elnyeri a kicsik tetszését.

Zéfal Pulse Fiber Glass Kulacstartó
3 190 Ft 1 990 Ft

Zefal Fiber Glass kulacstartó poliamid üvegszál erõsítésselvan ellátva, így tartva biztosan és mereven a kulacsot. A tervezés során a gyártó optimalizálta az érintkező felület és a kulacs könnyű kezelhetőségét. Rozsdamentes acélcsavarokkal rögzíthető.

Stamp Cars Biciklis tartozékok
5 290 Ft 4 490 Ft

Stamp Cars biciklis kiegészítőket a kis kerékpárosoknak találták ki. A csomag tartalmaz 3 piros Cars-os tartozékot amire egy igazi biciklisnek szüksége lehet. A gyermek biciklis kosárkájába belepakolhatja játékait, a csengő felel a biztonságos közlekedésért, valamint a kulacsnak köszönhetően kedvenc üdítőitalát is magával viheti.