BAFPET Silent síp, magas frekvenciájú/állítható
2 890 Ft 2 690 Ft

Újdonság

Magas frekvenciájú síp a BAFPET márkától, ami megfelelő a kiképzés során a kutya behívására. A síp hosszú hatótávú, mert a kutyák nagyon jól hallják a magas frekvenciájú távolsági hangokat is. A végén egy praktikus tok található.

BAFPET ROTVAJLER bőr szájkosár
3 790 Ft 3 390 Ft

Újdonság

szájkosár ideális rottweilerekhez, bullterrierhez és akitához. Minőségi puha bőrből készült és az illesztések összekötött szegecsekkel vannak ellátva. BAFPET ROTVAJLER bőr szájkoság, teljesen fekete, minden kutyatulajdonos biztosan használni fogja.

BAFPET Fém síp, hangolható
1 490 Ft 1 390 Ft

A fém síp a kutya kiképzéséhez szükséges kiegészítő. A BAFPET hangolható fém síp gyűrűvel van felszerelve, amely lehetővé teszi például a kulcsok rögzítését.

BAFPET Combo síp, nagyfrekvenciájú/vészjelző
3 290 Ft 2 990 Ft

Újdonság

A kéthangú Combo síp ideális segédeszközként szolgál kutyusod tanítása során. A síp segítségével kutyád könnyebben megtanulja az utasításokat. Hangja távolabbra elhallható mint az emberi hang.

BAFPET BOXER nejlon szájkosár, fonott fekete
2 690 Ft 2 390 Ft

Újdonság

BOXER nejlon szájkosár puha hevederekből készül, kiválóan passzol és viselete kényelmes. Ideális a négylábú kedvenced rendszeres sétáihoz, a tömegközlekedésen vagy az agility sportokhoz.

BAFPET TACSKÓ nejlon szájkosár, fonott fekete
2 190 Ft 1 990 Ft

Újdonság

TACSKÓ nejlon szájkosár ideális a kutyusoddal töltött sétákra. Kiválóan illeszkedik a kutyusra és a tömegközlekedésben, állatorvosi vizsgálathoz vagy különböző sportokhoz, mint például agility-hez is használható.

BAFPET Bőr szájkosár DOBERMANN, fonott, piros
3 690 Ft 3 390 Ft

Újdonság

Kutya szájkosár DOBERMANN minőségi és puha bőr. Megakadályozza a harapást és a rágást. Ideális a mindennapos sétákhoz a kutyabarátokkal, utazáshoz a tömegközlekedésen, vagy az agilitás tanulásánál.

BAFPET Bőr szájkosár NÉMETJUHÁSZ, fonott, fekete
4 090 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Kutya szájkosár NÉMETJUHASZ minőségi és puha bőr. Megakadályozza a harapást és a rágást. Ideális a mindennapos sétákhoz a kutyabarátokkal, utazáshoz a tömegközlekedésen, vagy az agilitás tanulásánál.

BAFPET Bőr szájkosár PIT-BULL, teljesen fekete
3 690 Ft 3 390 Ft

Újdonság

PIT-BULL szájkosár kutyáknak puha és minőségi cserzett bőrből. Ennek köszönhetően kényelmes és nem nyom viselés közben. Ezzel a szájkosárral nem kell aggódnod az állatorvos meglátogatásától, sétálás közben vagy sportolás során, például az agility edzéseknél.

BAFPET FR. BULDOG bőr szájkosár, fonott fekete
2 690 Ft 2 390 Ft

Újdonság

FR.BULDOG szájkosár kutyák számára puha minőségi cserzett bőrből. Megakadályozza a rágást és a harapást. Jól jön a mindennapos sétáltatáskor, a tömegközlekedés használatakor, de az agility edzés során is.

BAFPET LEDER csirke barna 5 x 6 cm
2 290 Ft 2 190 Ft

Újdonság

A BAFPET gyártótól a csirke nevű játék bőrből készült, megfelel a kölyökkutyák és a felnőtt kutyák számára is. A csirke húzható a kutyákkal, amikor a játékot áldozatnak tekintik. A béren kívüli praktikus zsinórral van ellátva..

BAFPET Pro-Trialer, magas frekvencia
2 790 Ft 2 490 Ft

A fém síp a kutya kiképzéséhez szükséges kiegészítő. BAFPET A Pro-Trialer nagyfrekvenciás sípja olyan huzallal van felszerelve, amely lehetővé teszi a nyaka körüli viselést.

BAFPET Bőr szájkosár USZKÁR, fonott fekete
2 890 Ft 2 690 Ft

Újdonság

Az USZKÁR szájkosár kutyáknak készül, minőségi és puha anyagból. A pofa könnyen rögzíthető, így alkalmas mindennapi sétákra, tömegközlekedési utakra, de agilitási gyakorlatokra is.

BAFPET BOXER bőr szájkosár, fonott fekete
2 890 Ft 2 690 Ft

Újdonság

BOXER kutya szájkosár minőségi puha cserzett bőrből készült Ezért nagyon kényelmes a négylábú társad számára. Jól jön a mindennapos sétáltatáskor, a tömegközlekedés használatakor, de az agility edzések során is.

BAFPET Bumerang LEDER sípoló, barna, 20 cm
1 690 Ft 1 490 Ft

Újdonság

A BAFPET márkájú bumeráng kiváló apport játék minden aktív kutya számára. A sípoló játék erős bőrből készül. Alkalmas minden kutyafajta számára. A bumeráng átmérője 20 cm.

BAFPET COCKER nejlon szájkosár, fonott fekete
2 390 Ft 2 290 Ft

Újdonság

COCKER nejlon szájkosárnak a négylábú barátoddal töltött rendszeres séták során veszed leginkább hasznát. Kiválóan passzol, jól tárolható, valamint a tömegközlekedésben vagy az állatorvosnál is jól jön.

BAFPET DALMATA bőr speciális szájkosár
3 690 Ft 3 390 Ft

Újdonság

szájkosár beállítható nagysággal ideális választás a dalmaták számára. Minőségi puha bőrből készült és az illesztések összekötött szegecsekkel vannak ellátva. BAFPET DALMATA bőr speciális szájkosarat főleg utazás során használod majd ki.

BAFPET DALMATA bőr szájkosár, fonott fekete
3 290 Ft 2 990 Ft

Újdonság

DALMATA szájkosár kutyáknak készül, minőségi és puha anyagból. Megakadályozza a rágást és a harapást. Ezzel a szájkosárral nyugodtan élvezheted a mindennapi sétákat a kutyáddal, de a sport gyakorlatokat is, vagy agilitás gyakorlatokat is.

BAFPET DALMATA nejlon szájkosár, fonott fekete
2 690 Ft 2 390 Ft

Újdonság

DALMATA nejlon szájkosárnak a négylábú barátoddal töltött rendszeres séták során veszed leginkább hasznát. Kiválóan passzol és kényelmes. Tömegközlekedésben illetve agility sportokhoz is ideális segítség.

BAFPET DOBERMANN nejlon szájkosár, fonott fekete
2 790 Ft 2 490 Ft

Újdonság

DOBERMANN nejlon szájkosár megfelelő védelmet nyújt a nem kívánt kutyaharapással szemben. Hasznodra válik a séták során, a tömegközlekedésben, akárcsak a különböző sportoknál, mint például az agility alatt.

BAFPET FR. BULDOG nejlon szájkosár, fonott fekete
2 390 Ft 2 290 Ft

Újdonság

FR. BULDOG nejlon szájkosár kutyáknak a nem kívánt kutyaharapások elkerüléséhez. Kényelmes, így kiválóan alkalmas a mindennapos sétákhoz, tömegközlekedéshez, de különböző kutyasportokhoz is, mint amilyen az agility.

BAFPET Harapóhurka

BAFPET Harapóhurka

Értékelés: 5
1 690 Ft 1 490 Ft

harapóhurka rendkívül kemény és lebeg a vízen A játék részét képezi a fül szíjból, amely megkönnyíti a fogást. A BAFPET harapóhurka a harapást és a húzást tanítja meg az ebnek.

BAFPET JUTA hurka füllel
2 290 Ft 2 190 Ft

Természetes jutából készült harapóhurka nagyon erős a hengerelt anyagnak és a kézi varrásnak köszönhetően. A játék része a gumihevederes fogantyú, amely megkönnyíti a tartást. A BAFPET JUTA hurka alkalmas kiképzésre, harapásra, húzásra.

BAFPET JUTA papucsgolyó, 7 cm
2 790 Ft 2 490 Ft

Újdonság

A BAFPET LEDER labda kiváló eszköz a kutya kiképzéséhez. A befejezett gyakorlat utáni jutalomra, húzásra, vagy apportra szolgál. A labda végén zsinór található a mozgatáshoz. Természetes bambuszból készült.

BAFPET Kiképző játék JUTA füles "XL" 10x60 cm
3 590 Ft 3 290 Ft

Kiképző játék természetes jutából nagyon szilárd a csavart anyagának és a kézi varrásnak köszönhetően. A játék része egy gumis fül , amely megkönnyíti a tartást. BAFPET Kiképző játék JUTA füles „XL“ 10×60 cm alkalmas edzéshez és aporthoz, húzáshoz és a harapás gyakorlásához,

BAFPET KOKKER SPÁNIEL speciális bőr szájkosár
3 390 Ft 3 190 Ft

Újdonság

szájkosár ideális kokker spániellekhez, bullterrierhez és akitához. Minőségi puha bőrből készült és az illesztések összekötött szegecsekkel vannak ellátva. BAFPET speciális KOKKER SPÁNIEL bőr szájkoság, teljesen fekete, minden kutyatulajdonos biztosan használni fogja.

BAFPET LEDER csont

BAFPET LEDER csont

Értékelés: 1
1 390 Ft 1 290 Ft

A Kutyajáték 100% -ban természetes bőrből készül. Nem csak kölyökkutyák számára, hanem idősebb kutyák is használhatják. BAFPET LEDER csont éles élek nélkül, teljesen biztonságos.

BAFPET LEDER ütőzsák, barna, 5,5 x 17,5 cm
2 090 Ft 1 890 Ft

Újdonság

A LEDER ütőzsák a BAFPET márkától kiváló motiváció a kutyád kiképzésénél. Használható harapás megtanulására vagy edzés jutalmaként, de játékként húzáshoz is használható. Az ütőzsák erős bőrből készül, végén praktikus heveder van.

BAFPET Léggömb LEDER sípoló, barna, 8 x 12 cm
2 590 Ft 2 290 Ft

Újdonság

A BAFPET LEDER labda kiváló eszköz a kutya kiképzéséhez. A befejezett gyakorlat utáni jutalomra, húzásra, vagy apportra szolgál. A labda végén zsinór található a mozgatáshoz. A labda bőrből készült.

BAFPET NÉMET JUHÁSZ nejlon szájkosár, fonott fekete
2 890 Ft 2 690 Ft

Újdonság

NÉMET JUHÁSZ nejlon szájkosár ideális a rendszeres sétákra, tömegközlekedésen vagy állatorvosi vizsgálat során. Kiválóan passzol, kényelmes és nem nyom. Különböző kutyás sportoknál, mint például az agility során is hasznát veszed.

BAFPET NÉMETJUHÁSZ speciális bőr szájkosár
3 890 Ft 3 490 Ft

Újdonság

A beállítható nagyságú szájkosar ideális választás a németjuhászoknak és a nagyobb kutyafajták számára. Minőségi puha bőrből készült és az illesztések összekötött szegecsekkel vannak ellátva. BAFPET NÉMETJUHÁSZ bőr speciális szájkosarat főleg utazás során használod majd ki.

BAFPET Síp - Szarvasagancs
3 990 Ft

Újdonság

A BAFPET márkájú agancsból készült síp jól hallható és egyhangú. Megfelelő a kiképzés során a behívásra minden kutyafajta számára. A sír rendelkezik zsinórral, hogy praktikusan hordhasd a nyakadban.

BAFPET TACSKÓ nejlon szájkosár, fonott fekete
2 590 Ft 2 290 Ft

Újdonság

TACSKÓ kutya szájkosár minőségi anyagból készül. Sétáltatáskor használható a szájkosár a kutya társaddal, de agilitási gyakorlatokhoz is megfelelő.

BAFPET Teljes szájkosár, nejlon fekete
1 690 Ft 1 490 Ft

Újdonság

Szájkosár kutyáknak, ideális segítség az állatorvos meglátogatásakor, utazás során közlekedési járműveken. Tépőzárral rögzül a kutya orránál. BAFPET Teljes szájkosár, nejlon, fekete, minden kutyafajta számára.

BAFPET Tyúk, bőr

BAFPET Tyúk, bőr

Értékelés: 1
3 390 Ft 3 190 Ft

Újdonság

A BAFPET gyártótól a tyúk nevű játék bőrből készült, megfelel a kölyökkutyák és a felnőtt kutyák számára is. A tyúk húzható a kutyákkal, amikor a játékot áldozatnak tekintik. A béren kívüli praktikus zsinórral van ellátva..

BAFPET USZKÁR nejlon szájkosár, fonott fekete
2 090 Ft 1 890 Ft

Újdonság

Az USZKÁR nejlon szájkosár a kutyustársaddal történő mindennapos sétákhoz lett tervezve. Kiválóan illeszkedik a kutyusra és a tömegközlekedésben, állatorvosi vizsgálathoz vagy agility sportokhoz is használható.