Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya játék
3 190 Ft

Újdonság

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött csont játék főleg meleg nyári napokon használható.

Dog Fantasy Csomó-53%
1 690 Ft 790 Ft

Kiárusítás

húzó játék ideális szórakozás kutyáknak. A rágcsálása masszírozza az ínyt és tisztítja a fogakat. Nem mérgező és tartós pamutból készült, ami ellenálló a húzással szemben. A Dog Fantasy Csomó segít a rágóizmok megerősítésében.

Akinu Jégkrém játék kutyáknak-40%
2 490 Ft 1 490 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Lebeg a vizen és nem mérgező. Akinu SNACK Kutya hűsítő jégkrém játék főleg meleg nyári napokon használható.

Akinu SNACK kutya hűtőgyűrű játék-43%
2 990 Ft 1 690 Ft

Kiárusítás

hűsítő hatású játék is alkalmas a fogkefével rendelkező kölykök kutyáknak. A fagyasztóba helyezett vízzel együtt megfagy. Olyan nyílást tartalmaz, ahol a kezedet is behelyezheted. Akinu SNACK Kutya hűtött gyűrű játék főleg meleg nyári napokon használható.

IMAC Gumicsont kutyának - narancssárga-kék - 10,5 cm
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám színes játék gumicsont kutyának 10,5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi csontból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - csillag zsineggel - 38 cm
2 690 Ft

Újdonság

Vidám színes játék kutyák számára – csillag zsineggel – 38 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Játék kutyának - karikák zsineggel - 48 cm
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám színes játék kutyák számára – karikák zsineggel – 48 cm az IMAC gyártótól Erős kötélből és tartós gumi csillagból készült, amely ezen felül egészséges fogak és ínyek fenntartásában is segít. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Textiljáték kutyának - bárány - 25 x 20 cm
3 290 Ft

Újdonság

Természetes textiljáték kutyának – bárány – 25 × 20 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Kényeztesd a kedvencedet más típusú játékkal, amely kibírja a huzavonát is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Textiljáték kutyának - háromágú - 21 cm
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Természetes textiljáték kutyának – háromágú – 21 cm az IMAC gyártótól Barna szizálból készült. Biztosíts a kedvencednek egy más típusú játékot, amely kibírja a huzigálóst is. Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

IMAC Gumilabda kutyának - narancssárga-kék - 5 cm
2 290 Ft

Újdonság

Vidám színes játék gumilabda kutyának 5 cm narancssárga-kék színben az IMAC gyártótól Erős 45 cm hosszú kötélből és tartós gumi labdából készült, amivel a kutyád kijátssza magát Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak játékhoz, hanem az edzéshez is felhasználhatod.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: