AIKO SOFT CARE 60x58cm 100db kutyapelenka

AIKO SOFT CARE 60x58cm 100db kutyapelenka

Száma: 5923274
Közvetlenül partnerünktől
AIKO Soft Care – tisztasági alátét kutyáknak. Öt rétegének köszönhetően szuper nedvszívó képességgel rendelkezik, semlegesíti a kellemetlen szagokat és gyorsan szárad. Az alátétet helyezze a padlóra a nedvszívó felével felfelé… További információ
6 280 Ft

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: COBBYS PET MAGYARORSZÁG Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5923274

Leírás

AIKO Soft Care – tisztasági alátét kutyáknak. Öt rétegének köszönhetően szuper nedvszívó képességgel rendelkezik, semlegesíti a kellemetlen szagokat és gyorsan szárad. Az alátétet helyezze a padlóra a nedvszívó felével felfelé. Akadályozza meg, hogy kutyája az alátétet harapdálja vagy megegye. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Tanácsok: Az alátétet a nedvszívó felével helyezze a padlóra. A legjobb eredmény érdekében naponta cserélje ki a szennyezett alátétet tisztára. Javasoljuk, hogy a szoktatási folyamat során többször emlékeztesse kedvencét a tisztasági alátét elhelyezkedésére, hogy hozzászokjon a használatához. Dicsérje meg és jutalomfalattal jutalmazza kutyáját, ha sikerült az alátétre piszkítania. Amennyiben lement róla, mihamarabb vissza kell őt vinni és megdicsérni. Ha a kutya már megtanulta, hogy szükségét az alátétre végezze, akkor közelebb viheti az ajtóhoz, esetlegesen az udvarra.

5 réteg egy tökéletes alátétet képez:

  1. réteg: Nem szőtt réteg, amely segít a szakadás ellen.
  2. réteg: Tűzdelt szövetréteg a megbízható szivárgásvédelem érdekében.
  3. réteg: Szuperabszorbens polimer és gyapjúpép a folyadékok elnyelése érdekében.
  4. réteg: Termoplasztikus réteg, amely megakadályozza a szivárgást és biztosítja a padló védelmét.
  5. réteg: Tűzdelt szövetréteg a megbízható szivárgásvédelem érdekében.
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.