Tommi Puppy Field Training Pelenka 30 db
3 790 Ft

Tommi Puppy Field Training pelenka a kölyök illetve mozgáskorlátozott kutyusok számára ajánlott. A sarkoknál csúszásmentesen rögízhető a padlóra. Alkalmas tanításhoz, utazáshoz vagy egyszerűen állandó megoldásként azon kutyák számára akik nehezen mozognak.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 300 db
3 890 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 300 db egy dobozban található, amiből könnyen leszakíthatók a nyíláson keresztül.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez, illatosított, 30 tekercs (tartalék)
5 790 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Tartalék zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, illatosított, 120 tekercs (tartalék), minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 darabos doboz
3 890 Ft 3 690 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 darabos doboz, nyílással ellátott dobozba helyezettek, egyszerűen letéphetőek.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 8 tekercs
2 390 Ft 2 190 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, levendula illattal, 8 tekercs, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Beco Kutyaürülék Táska (4 x 15)
1 290 Ft 1 090 Ft

Kiárusítás

BECO Kutyaürülék zacskó környezetbarát, mivel gyorsan lebomlik. A 60 darabos kiszerelés szinte bármelyik tartóba illeszkedik. Könnyen levehető a tekercsről. Tartós és vastag anyagú, mely strapabíróvá teszi.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 8 tekercs
2 490 Ft 2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 8 tekercs jól jön minden kutyus gazdájának.

Simple Solution Pee Post - kutya piszoár
2 590 Ft

Kutya piszoár – alkalmas segítőtárs a kutya tanításához Ösztönzi az állatot, hogy egy helyre vizeljen. Könnyen összeszerelhető, bárhol a kertben.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 120 db dobozban
2 390 Ft 2 190 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 120 tekercs dobozban jól jön minden kutyus gazdájának.

Earth Rated Állvány zacskókkal kutyaürülékre (30 tekercs)
13 990 Ft

Újdonság

Az állvány kutyaürülékre alkalmas zacskókkal telített, levendula illatú. A zacskók tartósak és nem engednek át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Állvány zacskókkal kutyaürülékre (30 tekercs) a boltokban és az állatorvosi rendelőben is használható.

Savic Puppy Trainer Kutyatoalett betétek, M
4 390 Ft 3 590 Ft

Savic Puppy trainer kutyatoalett betét nagy segítséget nyújt a kiskutyák szobatisztaságra nevelése közben. Rendkívül nedvszívó hatása révén kiemelkedően hatékony. A külön kapható sprayvel könnyebben idomítható a kiskutya a megfelelő helyre, vagyis a pelenkára való ürítésre.

Tommi Puppy Field Sanitary Pelenka 25 db
4 490 Ft

Tommi Puppy Field Sanitary egészségügyi pelenka beteg vagy nemrégiben műtött kutyák számára kiváló megoldás a különböző testnedvek ellen. Kivételes nedvszívó hatású és emelett tökéletesen elzárja a szagokat. A sarkoknál csúszásmentesen rögízhető a padlóra.

Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatmentes, kutyaürülékre
1 290 Ft

Újdonság

Zacskóadagoló tépőzáras állítható pánttal, amely lehetővé teszi a táskára, hátizsákra vagy pórázra való rögzítést. A hátsó részen lévő kampóra felakaszthatóak a használt zacskók. Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatmentes, kutyaürülékre, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 4 tekercs
2 990 Ft 2 790 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 4 tekercs jól jön minden kutyus gazdájának.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez fogantyúkkal, illatosított, 120 db, dobozban
2 390 Ft 2 190 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez fogantyúkkal, illatosított, 120 db, dobozban, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

IMAC Ürülékzsákok - 70 tekercs, 20 zsák 1 tekercsben
11 490 Ft

Újdonság

Nélkülözhetetlen ürülékzsákok 70 tekercses, 20 zsák 1 tekercsben az IMAC gyártótól nagyszerű segítséget nyújtanak a kutya barátaiddal tett séták során. Ez a nagy csomagolás színes nyomtatással rendelkezik, amely megkönnyíti az ürülék szedését. Mindig állj készen.

Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 21 tekercs
4 690 Ft 4 290 Ft

Újdonság

Kutyaürülék zacskó, ami erős és nem áteresztő anyagból készült. Előnye, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlik, ezzel nem terhelve meg a környezetet. Az Earth Rated Kutyaürülék zacskó nem illatosított, 21 tekercs összesen 315 zacskót tartalmaz.

Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatos, kutyaürülékre
1 290 Ft

Újdonság

Zacskóadagoló tépőzáras állítható pánttal, amely lehetővé teszi a táskára, hátizsákra vagy pórázra való rögzítést. A hátsó részen lévő kampóra felakaszthatóak a használt zacskók. Earth Rated Adagoló 1 tekercs, illatos, kutyaürülékre, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Savic Puppy Trainer Csere betét kutyatoaletthez
4 990 Ft

A kiskutyák tréningjének egyik legfonosabb időszaka a szobatisztaságra nevelés, ebben nyújt segítséget a Savic Puppy Trainer. Ebben a csomagban a már meglevő műanyag alapba helyezhető 30 darab csere betét található. A nagy méretű betétekben kivételesen nagy nedvszívó képességű gél található, amely magába zárja a nedvességet és a szagokat, így a kutyusnak még a mancsa is száraza marad.

Earth Rated Zacskók kutyaürülékhez levendula illattal, 30 tekercs
4 690 Ft 4 290 Ft

Újdonság

Zacskó kutyaürülékre levendula illattal. Tartós és nem enged át semmit. Előnyük, hogy a műanyag zacskókkal ellentétben lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. Earth Rated Zacskó kutyaürülékhez, levendula illattal, 21 tekercs, minden kutyatulajdonosnak megfelelő.

Beco Pocket Rózsaszín
2 990 Ft

BECO Pocket kutyaürülék zacskó tartó hordozható, bárhol elfér, könnyen illeszthető a pórázra is. Könnyen újratölthető, ezért praktikus. Növényi rostot tartalmazó műanyagból készült, mely biológiailag lebomló, így környezetbarát.