AIKO SOFT CARE Anit-slip 48x41cm 6db csúszásgátló kutyapelenka

AIKO SOFT CARE Anit-slip 48x41cm 6db csúszásgátló kutyapelenka

Száma: 14617151
Közvetlenül partnerünktől
Az alátét alján speciális csúszásgátló felülelt található, melynek köszönhetően az alátétet csak le kell teríteni a padlóra (nem szükséges a sarkait leragasztani), az alátét nem fog gyűrődni, stabilan az adott helyen marad. Gyorsan… További információ
490 Ft

Partnerünk által szállítva

2024.7.24 - 2024.7.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: COBBYS PET MAGYARORSZÁG Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 14617151

Leírás

Az alátét alján speciális csúszásgátló felülelt található, melynek köszönhetően az alátétet csak le kell teríteni a padlóra (nem szükséges a sarkait leragasztani), az alátét nem fog gyűrődni, stabilan az adott helyen marad. Gyorsan magába szívja a nedvességet és elfedi a kellemetlen szagokat.

Használati utasítás: Az alátétet helyezze a padlóra a nedvszívó felével felfelé. Tegye kedvencét az alátétre, amikor úgy gondolja, hogy „szükségét“ fogja végezni. Dicsérje meg kutyusát, ha szükségét sikerül az alátétre elvégeznie. Ha az alátétről elment, mihamarabb vissza kell őt vinni és megdicsérni. Ne tegye az alátétet más helyre, mint ahol a kutyus már megszokta, másik helyen való elhelyezésével csak megzavarná őt.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.