Nobby Doggy Trainer L

Nobby Doggy Trainer L

Száma: 20420287
Közvetlenül partnerünktől
WC kutyáknak Doggy Trainer L További információ
17 000 Ft
Partnerünktől: Family Zoo s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2024.6.27 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.27 - 2024.6.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Family Zoo s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 20420287

Leírás

WC edző kölyökkutyáknak, WC beteg kutyáknak és vemhes szukáknak Nobby Doggy Trainer M 62×48cm mérettel

Hasznos belső segédeszköz a kölyökkutyák higiéniai szokásainak megtanításához. Párnát tartalmaz, amely felszívja a nedvességet és a kellemetlen szagokat. A párna nem ereszti át a nedvességet, a kutya mancsai szárazak és tiszták maradnak.

Kölykök idomítására szolgál, de beteg állatok vagy vemhes szukák számára is alkalmas. Helyezzen be párnákat ebbe az extra alacsony műanyag WC-be, hogy megakadályozza a nem kívánt tócsák kialakulását a lakásban . A gélpárnák szuper nedvszívót tartalmaznak, és maximálisan nedvszívóak. Rendszeres használat mellett a kölyökkutya könnyen megtanul járni a számára fenntartott helyen. Meg kell tanítanunk a kölyökkutyát a tisztaságra, hogy tudja, hová mehet, hogy teljesítse igényeit. A régi és bevált módszer azonban az újságoknál nem mindig jön be mindenkinek, így ismét lehetőség nyílt a tenyésztők – kölyökkutyatartók – munkáját egy kicsit megkönnyíteni.

Megkezdődött a kutyák számára kialakított illemhelyek gyártása. Ez egy kényelmes kiskutyakiképző készlet . A készlet tartalmaz egy vízálló csúszásgátló szőnyeget – egy tálcát, melybe a méhsejt szerkezetű megfelelő nedvszívó betéteket helyezik el, amelyek a szagokat is elnyelik. Erről a betét belsejében lévő gélréteg gondoskodik. A nedvszívó párnák a tálcában vannak rögzítve. Néhány használat után a betétet ki kell cserélni, és újat kell behelyezni. Egy betét legfeljebb egy napra szól. Azt is javasoljuk, hogy idővel közelebb hozza a tálcát az ajtóhoz. Ez megtanítja a kutyát, hogy minden alkalommal az ajtóhoz sétáljon, amikor WC-re akar menni. Akkor már csak idő kérdése, hogy a kutya mikor tanul meg egyedül vécére menni.

Lehetséges kutyaketrecben is.

Méret : M

  • WC mérete: 62,5 × 48 × 3,8 cm Nedvszívó betét mérete 62,5 × 48 cm

Gyártó : Nobby (Németország)

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.