Alavis Extra lágy sampon

Alavis Extra lágy sampon

Értékelés: 5
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ALAVIS Extra lágy sampon bőrbetegségek kezelésére alkalmas. Aloe verát tartalmaz, amely gyulladásgátló, antibakteriális, vírusellenes és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, valamint a kannabiszolajat is tartalmaz, amely a bőrproblémák gyógyulásának elősegítésére szolgál, és segít csökkenteni a gyulladást.


Argi Kisállatfésű
3 490 Ft

Az Argi Kisállatfésű segítségével könnyedén gyönyörű fényessé varázsolhatjuk háziállatunk bundáját. A bambuszból készült fésű ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít, forgó tüskéivel tökéletes eredmény érhető el. Kiváló választás kis és nagyobb termetű állatok számára is, a fésű fájdalommentesen távolítja el a felesleges szőrszálakat és a csapzott bundából pillanatok alatt fényeset varázsol.


Argi Kutya- és Macskafésű
2 689 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Kutya- és Macskafésű segítségével könnyedén gyönyörű fényessé varázsolhatjuk háziállatunk bundáját. A bambuszból készült fésű ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. A természetes, ovális alakú fésű fájdalommentesen távolítja el a felesleges szőrszálakat.


Beaphar 2in1 Kutyasampon hosszú szőrzethez, 250ml
2 990 Ft

Beaphar 2in1 kutyasampon egy 250 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény zabkivonattal és ceramiddal, mely hosszú és félhosszú szőrű kutyák bundájának tisztítására alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Használatával a bunda könnyebben kifésülhetővé és puhább tapintásúvá válik. Kíméletes formulája hatékonyan ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától. Parabénmentes, pH-értéke semleges. Enyhén illatosított.


Beaphar FR sampon kutyakölyköknek 250ml
2 990 Ft

Krémes sampon érzékeny bőrű kutyakölyköknek. Gyengéden tisztítja a szőrzetet és gondoskodik annak fényességéről és egyszerű fésülhetőségéről. A kamilla, a pamut és a narancsvirág kivonatai illatozóvá és puhává varázsolják a kutya szőrét. A Beaphar FR 250ml kutyakölyköknek alkalmas sampon állatorvosok által kifejlesztett.


Beaphar Kutya és Cica Sampon 200 ml
2 990 Ft

Beaphar – Kutya és Cica Sampon 200 ml Kutyáknak és cicáknak sapmon, minden fajta állatnak ajánlott, ajánlott bűrkiütéses állatoknak, használata során a viszkető érzés elműlik


Beaphar Kutyasampon világos szőrzethez, 250ml
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Beaphar kutyasampon egy 250 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény havasi gyopár kivonattal és shea vajjal, mely fehér és világos szőrű kutyák bundájának tisztítására alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája hatékonyan ápolja az állat bőrét és bundáját, megvédi azt a kiszáradástól és a besárgulástól. Parabénmentes, pH-értéke semleges.


Beaphar Parazitaellenes bolha sampon 200 ml
2 890 Ft

A kutyasampon eltávolítja a bolhákat a kutya szőrzetéről. A készítményt elegendő hígítani, és máris alkalmazható a kutya nedves szőrzetén. Már 6. hónapos kortól használható. A Beaphar Flea parazitaellenes sampon 200ml 0,2% permetrin hatóanyagot tartalmaz.


FURminator Short Hair Dog Kutyafésű L
10 190 Ft

7 990 Ft

Furminator Short Hair Dog L Kutyafésű direkt a nagy termetű, rövid szőrű vedlő kutyáknak lett kifejlesztve. A vedlési időszakban legalább két naponta fésüljük át határozott mozdulatokkal kedvencünk szőrét a fésűvel, így az, éles fogainak köszönhetően, az élő fedőszőrzet megkímélésével távolítja el az elhalt aljszőröket. Csak tiszta, száraz szőrön használjuk, ez meghosszabbítja a fésű élettartamát és hatékonyabbá teszi azt.


FURminator Small Long Hair Macskafésű
6 590 Ft

Furminator Small Long Hair Cat Macskafésű direkt a kis termetű, hosszú szőrű vedlő cicáknak lett kifejlesztve. A vedlési időszakban legalább két naponta fésüljük át határozott mozdulatokkal kedvencünk szőrét a fésűvel, így az, éles fogainak köszönhetően, az élő fedőszőrzet megkímélésével távolítja el az elhalt aljszőröket. Csak tiszta, száraz szőrön használjuk, ez meghosszabbítja a fésű élettartamát és hatékonyabbá teszi azt.


Menforsan Búzacsírás sampon kölyökkutyáknak
2 290 Ft

2 090 Ft

Ez a kölyökkutyáknak kifejlesztett Menforsan sampon bőségesen tartalmaz búzacsírolajat, amely imádnivalóan puhává teszi kis kedvence bundáját. Természetes pH-értéke miatt érzékeny bőrön is alkalmazható.


Menforsan Gyógyító sampon Aloe Verával, 300 ml
2 290 Ft
2 190 Ft

Menforsan Gyógyító sampon Aloe Verával kedvence bundáját puhává varázsolja, bőrét pedig hidratálja. Az Aloe Vera összetevőnek köszönhetően a kisebb sérülések, kiütések gyógyulását segíti. Semleges PH értéke van, így nem okoz irritációt.


Menforsan Korpásodás elleni sampon, 300 ml
2 290 Ft
2 190 Ft

Menforsan Természetes korpásodás elleni sampon citrom kivonattal, elűzi kutyája, és a maga problémáját is. A siker érdekében, javasolt pár hétig folyamatosan használni. Bármilyen fajtájú kutyán alkalmazhatja, semleges PH összetételének köszönhetően, nem okoz irritációt.


Menforsan Sampon argánolajjal, 300 ml
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menforsan Sampon argánolajjal visszaállítja kedvence bundájának lágy, puha tapintását, ragyogóvá varázsolja szőrét. A töredezett, sérült szálakat is rendbe hozza. Semleges PH összetételének köszönhetően nem okoz bőrirritációt.


Menforsan Sampon és kondicionáló hosszú szőrre
2 790 Ft
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a 2in1 Menforsan sampon és kondicionáló a hosszú szőrű kutyák igényeire lett kifejlesztve. Egyesített formulájával gyorsan letudhatja a szőrtisztítás menetét, mely után kedvence garantáltan illatos és selymes tapintású lesz.


Menforsan Sampon fehér szőrű kutyáknak, 300 ml
2 090 Ft

Menforsan Sampon fehér szőrű kutyáknak a legideálisabb, mert vegyszer használata nélkül távolítja el a szürke, sárga foltokat a bundából. Ragyogó, lágy és selymes lesz tőle kedvence szőre. Semleges PH összetételének köszönhetően nem okoz irritációt.


Tommi Balzsam kutyáknak, 500 ml
1 837 Ft

1 490 Ft

Tommi Balzsam és kondicionáló csomómentessé teszi, táplálja és puhává varázsolja a házi kedvencek szőrét. Használatával a szőrzet egészségtől fénylővé, ápolttá és könnyen kezelhetővé válik. Megkönnyíti a kifésülést. Rendszeres használata egészséges és puha tapintású szőrt eredményez.


Tommi Brilliant kutyasampon, 500 ml
1 837 Ft

1 490 Ft

Tommi Brilliant kutyasampon egy 500 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény, mely vitamin tartalmának köszönhetően ragyogó szőrzetet ad a kutyáknak. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától.


Tommi Kutyasampon, 500 ml

Tommi Kutyasampon, 500 ml

Értékelés: 4,5
1 990 Ft

Tommi Kutyasampon egy 500 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény, mely kutyák bundájának tisztítására alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától.


Tommi Kutyasampon göndör szőrre, 500 ml
1 837 Ft

1 490 Ft

Tommi Kutyasampon egy 500 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény, mely göndör szőrű kutyák bundájának tisztítására alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától.


Tommi Tápláló kutyasampon, 500 ml
1 837 Ft

1 490 Ft

Tommi Kutyasampon egy 500 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény, mely méz tartalmának köszönhetően táplálja a kutyák szőrét. Hatékonyan feloldja a szennyeződéseket és a port. Kíméletes formulája ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától.


Trixie Trimmer Kefe cserélhető fejjel, 7x15 cm
2 890 Ft

Trixie Trimmer kefe az elhalt szőrszálak és az aljszőrzet eltávolítására lett kifejlesztve kis testű kutyák számára. A kedvencünk által elhullatott szőr mennyisége csökken, így nem csak mi, de kedvencünk is sokkal jobban fogja érezni magát. Cserélhető feje és műanyag fogantyúja biztosítja a higiéniát.


Trixie TRIMMER Kefe cserélhető fejjel, 8x14 cm
3 490 Ft

3 290 Ft

Trixie Trimmer kefe az elhalt szőrszálak és az aljszőrzet eltávolítására lett kifejlesztve kis testű kutyák számára. A kedvencünk által elhullatott szőr mennyisége csökken, így nem csak mi, de kedvencünk is sokkal jobban fogja érezni magát. Csökkenti a szőrszálak gubancolódását, hozzájárul a szőrzet csillogásához. Cserélhető feje és műanyag fogantyúja biztosítja a higiéniát.


Argi Bambusz kisállatfésű
1 871 Ft

1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Kisállatfésű segítségével könnyedén gyönyörű fényessé varázsolhatjuk háziállatunk bundáját. A bambuszból készült fésű ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Kiváló választás kis és nagyobb termetű állatok számára is, a fésű fájdalommentesen távolítja el a felesleges szőrszálakat és a csapzott bundából pillanatok alatt fényeset varázsol.


Beaphar Kutyasampon, 250ml
2 990 Ft

Beaphar kutyasampon egy 250 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény édesgyökér kivonattal és búzafehérjével, mely kutyák bundájának tisztítására** alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája hatékonyan ápolja a bőrt és véd annak kiszáradásától. Minden típusú szőrzethez alkalmazható, B3– B5– és B6-vitamin tartalma fokozza a termék hidratáló hatását. Parabénmentes, pH-értéke semleges.


Beaphar Macadamia tápláló spray 150 ml
3 990 Ft

Makadámia olajos kutyapermetező spray, mely segíti a szőr fésülését és fényessé varázsolását. A Beaphar Macadamia spray rövid és hosszú szőrű fajtákhoz egyaránt alkalmas.


Menforsan Sampon barna szőrű kutyáknak, 300 ml
2 090 Ft
1 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menforsan Sampon barna szőrű kutyáknak a legideálisabb, hogy a lehető legszebb színárnyalatban pompázhassanak. Ragyogó, lágy és selymes lesz tőle kedvence szőre. Semleges PH összetételének köszönhetően nem okoz irritációt.


Provet Elyt 1000ml
9 790 Ft

Folyékony koncentrátum optimális ionösszetétellel. Helyrehozza a ló belső egyensúlyát, védi az izmokat a károsodástól és lerövidíti a regenerálódásukhoz szükséges időt megterhelés után.


FURminator Curry Comb masszázskefe kutyáknak 1 db
2 590 Ft

FURminator Curry Comb masszázskefe rövid és középhosszú szőrű kutyáknak. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes fogást biztosít. Használatával eltávolítható az elhalt szőr.


FURminator Small Short Hair Cat S Macskafésű
5 990 Ft

Furminator Short Hair Cat S Macskafésű direkt a kis termetű, rövid szőrű vedlő cicáknak lett kifejlesztve. A vedlési időszakban legalább két naponta fésüljük át határozott mozdulatokkal kedvencünk szőrét a fésűvel, így az, éles fogainak köszönhetően, az élő fedőszőrzet megkímélésével távolítja el az elhalt aljszőröket. Csak tiszta, száraz szőrön használjuk, ez meghosszabbítja a fésű élettartamát és hatékonyabbá teszi azt.


Trixie Trimmer Kefe cserélhető fejjel, 11x15
4 090 Ft

Trixie Trimmer kefe az elhalt szőrszálak és az aljszőrzet eltávolítására lett kifejlesztve nagytestű kutyák számára. A kedvencünk által elhullatott szőr mennyisége csökken, így nem csak mi, de kedvencünk is sokkal jobban fogja érezni magát. Cserélhető feje és műanyag fogantyúja biztosítja a higiéniát.


Beaphar FR sampon a fényes szőrzet érdekében 250 ml
2 990 Ft

Mangó és kivi kivonatából készült kutyasampon. Fényessé és egészségessé varázsolja a szőrzetet. A mangóban lévő zsírsavak táplálják a száraz szőrzetet, a kiviben található vitaminok élénkítő hatásúak. A Beaphar FR 250ml sampon a fényes szőrzes érdekében állatorvosok által kifejlesztett.


Menforsan Zöldalmás hidratáló sampon, 300 ml
2 290 Ft
2 190 Ft

Menforsan Zöldalmás hidratáló samponnak köszönhetően, kedvencének bundája visszanyeri fényét. Könnyű, puha szőrt eredményez, egészséges megjelenést kölcsönöz neki, már az első fürdés után. Semleges PH összetétele nem okoz bőrirritációt.


Beaphar Kutyasampon sötét szőrzethez, 250ml
2 990 Ft

Beaphar kutyasampon egy 250 ml-es kiszerelésű, prémium minőségű készítmény gesztenyekivonattal és cikóriával, mely fekete és sötét szőrű kutyák bundájának tisztítására alkalmas. Helyreállítja illetve fenntartja a szőrzet természetes fényét és színét. Kíméletes formulája hatékonyan ápolja az állat bőrét és bundáját, megvédi azt a kiszáradástól. Parabénmentes, pH-értéke semleges.


Ferplast GRO 5956 Szőrápoló Fésű
3 590 Ft

2 690 Ft

Ferplast GRO 5956 egy remek szőrápoló kefe, mely segít Önnek, hogy kedvence szőre mindig szép és egészséges legyen. Minden gazdi tudja, hogy mennyire fontos az egészséges és szép bunda a kutyusoknál és cicusoknál egyaránt! Kedvence is sokkal jobban érzi magát ha ápolt a bundája, sőt a szőrápolás folyamatát egyszerűen tehetjük kedvencünknek különleges kényeztetéssé, hiszen ha jól használjuk eszközeinket kutyusunk/cicusunk ha meglátja a kefét máris boldogan szalad, hogy jöhessen a fésülés!


Ferplast Ferplast kisállat fésű GRO 5948
2 490 Ft

2 190 Ft

Egyes cicák és kutyák imádják ha fésülik őket. Fésüléssel nem csak a felesleges elhullott szőrszálakat, szőrcsomókat távolíthatjuk el, de kedvencünk bőrét is átmaszírozhatjuk, így felfrissítve benne a vérkeringést, emellett kellemes pillanatokat okozva kedvencünknek. A Ferplast kisállat fésű hajlékony sörtéi hatékonyan kifésülik a csomókat, de nem irritálják kedvencünk bőrét.


FURminator Large Long Hair Dog L
8 990 Ft

Furminator Long Hair Dog L Kutyafésű direkt nagy testű, hosszú szőrű vedlő kutyáknak lett kifejlesztve. A vedlési időszakban legalább két naponta fésüljük át határozott mozdulatokkal kedvencünk szőrét a fésűvel, így az, éles fogainak köszönhetően az élő fedőszőrzet megkímélésével távolítja el az elhalt aljszőröket. Csak tiszta, száraz szőrön használjuk, ez meghosszabbítja a fésű élettartamát és hatékonyabbá teszi azt.


FURminator Short Hair Cat Macskafésű L
6 999 Ft
6 890 Ft

Furminator Short Hair Cat L Macskafésű direkt a nagy termetű, rövid szőrű vedlő cicáknak lett kifejlesztve. A vedlési időszakban legalább két naponta fésüljük át határozott mozdulatokkal kedvencünk szőrét a fésűvel, így az, éles fogainak köszönhetően, az élő fedőszőrzet megkímélésével távolítja el az elhalt aljszőröket. Csak tiszta, száraz szőrön használjuk, ez meghosszabbítja a fésű élettartamát és hatékonyabbá teszi azt.


Argi Kisállatfésű

Argi Kisállatfésű

Értékelés: 4,5
1 749 Ft
1 690 Ft

Az Argi Kisállatfésű segítségével könnyedén gyönyörű fényessé varázsolhatjuk háziállatunk bundáját. A bambuszból készült fésű ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít. Kiváló választás kis és nagyobb termetű állatok számára is, a fésű fájdalommentesen távolítja el a felesleges szőrszálakat és a csapzott bundából pillanatok alatt fényeset varázsol.