Trixie Lapostetejű kutyaház, M
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Trixie kutyaház tökéletesen alkalmas a kis- és közepes testű kutyáknak. Letisztult megjelenés és fa kivitele még kedvezőbbé teszi kutyánk számára. Kedvencünket megóvja a szél, eső és hideg ellen egyaránt.

Trixie Fa lapos tetős kutyaház, L
45 990 Ft

Trixie Fa lapos tetős kutyaház barátságos otthon lehet a közép- és nagytermetű kutyusoknak. Nyitható tetejének és letisztult formavilágának köszönhetően karbantartása rendkívül egyszerű. Az emelt padlórész extra védelmet jelent kedvenceinknek hidegebb időjárási körülmények között is. A ház tetejét bitumenes zsindely borítja, ami 100 %-os vízhatlanságot biztosít.

Trixie Lapostetős kutyaház, XL
55 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Trixie Lapostetejű XL-es kutyaház nagytestű kutyák számára készítették. Kiváló minőségű fából, egyszerű megjelenéssel és tartóssággal látták el a kutyaházat.

Trixie Fa Kutyaház, M-L

Trixie Fa Kutyaház, M-L

Értékelés: 4,6
56 490 Ft

Trixie Fa kutyaház kiváló kivitelű és minőségű odú kedvencének. Közepes és a nagy testű kutyák számára ajánlott. Óv a széltől és víztől, összeszerelése pedig egyszerű.

Ferplast Domus medium Kutyaház
42 990 Ft

Ferplast Domus medium egy fenyőfából készült kutyaház egy speciális lakkal van kezelve, aminek köszönhetően a jobban szigetel és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ennek köszönhetően élettartama akár négyszer hosszabb. A négy műanyag láb a föld felett tartja kedvencünk házát, így a padló hőmérséklete is sokkal kellemesebb a hideg teleken.

Trixie Natura Fa kutyaház, Kék, 107 x 93 x 90 cm
66 990 Ft

Tartós Trixie Natura kutyaház fenyőfából. Belül kényelmesen elfér egy nagyobb testű kutya is, a nyitható ablak pedig melegben is jó szellőzést biztosít. Állítható magasságú talpai védenek a nedvességtől és hidegtől, így kutyájának télen sem kell fáznia.

Trixie Fa kutyaház S

Trixie Fa kutyaház S

Értékelés: 4,8
32 990 Ft

Trixie Fa Kutyaház extra magas lábainak köszönhetően védi házi kedvencünket a talaj nedvességétől. A lábak műanyag borítást kaptak, amely óvja a nedvességtől. A kutyaház kezelt fenyőfából készült, ennek köszönhetően időjárás- és télálló. A kutyaház kis és közepes testű kutyák számára ajánlott.

Ferplast Baita 80 Kutyaház

Ferplast Baita 80 Kutyaház

Értékelés: 5
39 490 Ft 36 990 Ft

Ez a fenyőfából készült kutyaház egy speciális lakkal van kezelve, aminek köszönhetően a jobban szigetel és ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ennek köszönhetően élettartama akár négyszer hosszabb. A négy műanyag láb a föld felett tartja kedvencünk házát, így a padló hőmérséklete is sokkal kellemesebb a hideg teleken.

Ferplast Baita 60 kutyaház

Ferplast Baita 60 kutyaház

Értékelés: 5
29 990 Ft

Ferplast Baita 60 egy kiváló minőségű fenyőfából készült, kültéri kutyaház. Speciális lakkal kezelt, így kedvencének maximális szigetelést biztosít a leghidegebb időben is. Külön vásárolható PVC ajtóval és matraccal igazán kényelmes otthont biztosít minden kutyusnak.

Ferplast Baita 100 Kutyaól

Ferplast Baita 100 Kutyaól

Értékelés: 4,5
50 490 Ft

Ferplast Baita 100 kutyaól ideális a kerben tartott kutyusok számára, ráadásul minőségi fenyőfából készült. A tető megfelelő szögben dől, hogy elvezesse az esővizet, anyaga pedig megfelelően kezelt, hogy ellenálljon az időjárásnak. A tető egy fém kapoccsal zárható le, tisztításhoz könnyedén felnyitható. Négy műanyag lábon áll, hogy ne érintkezzen közvetlenül a talajjal.