Savic Dog Park kutyaovi

Savic Dog Park kutyaovi

Értékelés: 4,5
17 990 Ft

Savic Dog Park kutyaovi segítségével egy megfelelő méretű, tágas kifutórészt keríthetünk el udvarunkból kedvencünk számára. Akár a bútorok és egyéb eszközök épségének a megőrzése a cél, akár csak kölyökkutyánkat óvjuk az elkóborlástól, a kutyaovi megoldást jelent problémáinkra. Könnyű anyagának és egyszerű összeszerelhetőségének köszönhetően a lakásban és a kertben is felállítható.

Trixie Szállítóketrec

Trixie Szállítóketrec

Értékelés: 1
30 490 Ft 26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Trixie szállítóketrec ideális megoldás, ha kedvencével utazik. A galvanizált fém garantálja a tartósságot, a műanyag alj kényelmes helyet biztosít, a három ajtó és a kivehető elválasztófal pedig lehetővé teszi, hogy igényeihez alakítsa. Az enyhén döntött oldalaknak köszönhetően lehetővé válik az optimális helykihasználás az autó csomagtartójában.

Trixie Dog Residence Szállítóketrec
14 990 Ft 13 290 Ft

A Trixie szállítóketrecben kedvence mindig biztonságban lesz az utazások során. A ketrec horganyzott fémből készült, amin fém fogantyú és műanyag padlótálca található. Egyszerűen tárolható, összecsukható és a kutyus kényelmesen el tud benne helyezkedni.

Tommi Szállító ketrec
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

szállító ketrec felhasználható sebészeti beavatkozásra, kiállításokra vagy közös utazásra. 3 mm horganyzott huzalból készült. Elülső és oldalsó ajtóval ellátva az egyszerű hozzáférés érdekében. Tommi A szállítóketrec kivehető tálcával és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

IMAC Macskaketrec

IMAC Macskaketrec

Értékelés: 5
10 490 Ft

Újdonság

macskaketrec ideális segítség a kedvenced autóban való szállításához. Erős fémhálóból készült, aminek köszönhetően elválasztható a műanyag aljától. Gyorsan és egyszerűen kitisztítható. Az IMAC macskaketrec versenyeken és macskakiállításokon is használható.

Ferplast Dog Training Kutyaketrec
18 890 Ft 14 290 Ft

Ferplast Dog Training Kutyaketrec a lakásban vagy a kertben, könnyen összeállítható négyoldalas kutyaketrec, melyenek egyik eleme ajtóval lett felszerelve. Kis- és közepestestű kutyáknak ajánlott. A ketrec 62 × 80 cm-es elemekből áll, melyek segítségével összeállíthatunk kutyánk számára egy elzárt területet. A ketrec egyes részeit használhatjuk akár egyszerű elválasztó elemként is.

IMAC Kutyaketrec
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

kutyaketrec ideális segítség a kedvenced autóban való szállításához. Erős fémhálóból készült, aminek köszönhetően elválasztható az aljától. Gyorsan és egyszerűen kitisztítható. Az IMAC kutyaketrec versenyeken és kutyakiállításokon is használható.