Savic Dog Park kutyaovi

Savic Dog Park kutyaovi

Értékelés: 4,7
20 590 Ft

Savic Dog Park kutyaovi segítségével egy megfelelő méretű, tágas kifutórészt keríthetünk el udvarunkból kedvencünk számára. Akár a bútorok és egyéb eszközök épségének a megőrzése a cél, akár csak kölyökkutyánkat óvjuk az elkóborlástól, a kutyaovi megoldást jelent problémáinkra. Könnyű anyagának és egyszerű összeszerelhetőségének köszönhetően a lakásban és a kertben is felállítható.

Trixie Dog Residence Szállítóketrec
24 490 Ft

A Trixie szállítóketrecben kedvence mindig biztonságban lesz az utazások során. A ketrec horganyzott fémből készült, amin fém fogantyú és műanyag padlótálca található. Egyszerűen tárolható, összecsukható és a kutyus kényelmesen el tud benne helyezkedni.

Tommi Szállító ketrec

Tommi Szállító ketrec

Értékelés: 3,9
21 490 Ft

szállító ketrec felhasználható sebészeti beavatkozásra, kiállításokra vagy közös utazásra. 3 mm horganyzott huzalból készült. Elülső és oldalsó ajtóval ellátva az egyszerű hozzáférés érdekében. Tommi A szállítóketrec kivehető tálcával és kényelmes fogantyúval rendelkezik.

IMAC Macskaketrec

IMAC Macskaketrec

Értékelés: 5
10 990 Ft

Újdonság

macskaketrec ideális segítség a kedvenced autóban való szállításához. Erős fémhálóból készült, aminek köszönhetően elválasztható a műanyag aljától. Gyorsan és egyszerűen kitisztítható. Az IMAC macskaketrec versenyeken és macskakiállításokon is használható.

Karlie Ketrec kölyökkutyák számára, 160 cm / 80 cm átmérővel
32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Karlie ketrec kölyökkutyák számára, ami többféle képen is használható. Függetlenül attól, hogy terhes szuka vagy egyedül kölyökkutyák tartózkodnak benne, ez a ketrec mindig a rendelkezésre áll.

Trixie Szállítóketrec

Trixie Szállítóketrec

Értékelés: 3,7
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Trixie szállítóketrec ideális megoldás, ha kedvencével utazik. A galvanizált fém garantálja a tartósságot, a műanyag alj kényelmes helyet biztosít, a három ajtó és a kivehető elválasztófal pedig lehetővé teszi, hogy igényeihez alakítsa. Az enyhén döntött oldalaknak köszönhetően lehetővé válik az optimális helykihasználás az autó csomagtartójában.