Yankee Candle Pünkösdi rózsa illatgyertya  ( Peony ) 623 g - nagy 
11 070 Ft 8 860 Ft

Újdonság

A világ legminőségibb gyertyái közé tartozik, amely kellemes, pünkösdi rózsa édes virág illatát árasztja otthonába. A fejjegyben az édes bazsarózsa, a szívjegyben a rózsaszín pünkösdi rózsa, és az alapjegyben pedig a fehér fa illatjegyei érezhető.

Yankee Candle Belga gofri illatgyertya  (Belgian Waffles) 623 g - nagy
11 070 Ft 8 860 Ft

Újdonság

A világ legminőségibb gyertyái közé tartozik, amely  kellemes, édes és krémes aromáját áraszt otthonába. A tetején olvasztott vaj és pörkölt pekándió érezhető. Gofri tészta, egy csipetnyi fahéj érezhető a szívében és az alapban pedig tejszínhab, így szépen kiegészítik egymást.

Yankee Candle Classic nagy illatgyertya Fluffy Towels 623 g
11 070 Ft 8 860 Ft

A Fluffy Towels ™ illatgyertya  frissen mosott, tiszta törülközők illatás  idéz elő a citrom, alma, levendula és liliom illatjegyeivel kombinálva.  Ez a tökéletes tisztaság illata elvarázsolja Önt!.

Yankee Candle Illatgyertya Classic Mulberry & Fig Delight 623 g - nagy 
11 070 Ft 8 860 Ft

Jellemzők:égési idő 150 óra,legjobb minőségű alapanyagokból készült,kizárólag tiszta, természetes illatanyag-kivonatokkal gazdagítva,modern dizájn,egyenletesen illatosított paraffin,élelmiszer-minőség,a kanóc kézzel lett kiegyenesítve,a gyertya teljesen elég.

Yankee Candle Illatgyertya Coconut Splash 623 g
11 070 Ft 8 860 Ft

A Coconut Splash illatgyertya a frissítő és tiszta kókusz illatot és más egzotikus gyümölcsöket rejti magában, amely egy kis természetes trópusi édességel van kiegészítve.

Yankee Candle Virágok a holdfényben illatgyertya (Moonlit Blossoms) 623 g
11 070 Ft 8 860 Ft

Újdonság

A világ legminőségibb gyertyái közé tartozik, amely romantikus virágok illatával tölti meg otthonát. A jázmin, kakaó,  levendula, a borostyán kombinálódik az alma és a szeder gyümölcsös árnyalataival, mindezt kiegészíti a fehér pézsma, így tökéletes aromát hozva létre.

Yankee Candle Uszadékfa illatgyertya  (Driftwood) 623 g - nagy 
11 070 Ft 8 860 Ft

Újdonság

A világ legminőségibb gyertyái közé tartozik, amely az uszadékfa illatjegyeit rejti magába.   Az uszadék, a sós víz, a tavirózsa, az eukaliptusz és a cédrus friss illatainak kombinációja képzeletben  elvarázsolja Önt a homokos tengerpartra.

Yankee Candle Illatgyertya Mango Peach Salsa 623 g
11 070 Ft 8 860 Ft

A Mango Peach Salsa illatgyertya édes, gyümölcsös aromájú, lédús őszibarackot és mangót tartalmaz, melyet citrusfélékkel, trópusi virágokkal, gyömbérrel és rózsaszín borssal egészítettek ki.