Air wick aroma diffúzor + töltet - Boldog pillanatok
4 390 Ft

Újdonság

Az AirWick elemmel működő Aroma diffúzor finom aromával illatosítja a szobát. A Boldog pillanatok utántöltő a csodálatos élményekre emlékeztet, és az ananász felemelő illatával visszavisz minket az ünnepekbe.

AJAX Pure spray 500 ml + WC Power 500 ml-15%
1 990 Ft 1 690 Ft 845,00 Ft/darab

Újdonság

Pure Spray 500ml + WC Power 500ml az AJAX márka dupla csomagolású tisztítószere, amely nélkül egyetlen háztartás sem létezhet. Ezek az univerzális tisztítószerek tökéletesen rendezett otthont biztosítanak számodra. Az antibakteriális formulának köszönhetően elpusztítja a baktériumok 99,99% -át. 

Cif Disinfect&Shine törlőkendő, 36db
1 690 Ft 1 590 Ft 44,17 Ft/darab

Újdonság

A Cif új Disinfect & Shine termékkel érkezik. Törlőkendők, amelyek kellemes citrusos illatukkal örvendeztetnek meg. Hatásával maximális tisztaság és minden felület baktériumoktól és vírusoktól való fertőtlenítése formájában büszkélkedhet. Alkalmas gyors és könnyű tisztításhoz bárhol és bármikor.

Cif Lemon krémtisztító 2x 750ml
2 690 Ft 2 390 Ft 1195,00 Ft/darab

Újdonság

Lemon krémtisztító a Cif márkájú krémtisztítók kínálatából származik. Jellemzőjük a magas hatásfok, ugyanakkor gyengéd a tisztított felülethez. Nem karcolja a zománc vagy üvegkerámia felületet. Nem kell mást tenned, mint nedves szivaccsal vagy ruhával felvinni a szennyezett felületre, enyhén törölni, végül vízzel lemosni.

Cif Original 2x 500ml
2 090 Ft 1 990 Ft 995,00 Ft/darab

Újdonság

A Cif Original tisztítószer könnyen eltávolítja a szennyeződéseket. A hatóanyagok mélyen behatolnak a foltokba, és így eltávolítják a legmakacsabb szennyeződéseket is. A krém segítségével helyreállíthatod a a régebbi műanyag kerti bútorok, gyermek triciklik vagy akár a kopott fehér bőr sportcipők megjelenését is.

Frosch EKO ZERO% Mosogatószer érzékeny bőrre 3x 500 ml
4 390 Ft 3 890 Ft 1296,67 Ft/darab

Újdonság

Az EKO ZERO% márka speciálisan kifejlesztett növényi összetétele a Frosch mosogatószerből, sugárzóan tiszta edényeket biztosít bőrirritáció veszélye nélkül. A termék vegán, állatokon nem tesztelt, nem tartalmaz mikroműanyagot. A csomagolás újrahasznosítható és újrahasznosítható.

Jar Platinum All in One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db
12 990 Ft 77,32 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kápolnája még a makacs szennyeződésekkel is megbirkózik az első mosogatás során. A JAR Platinum All In One automata mosogatógép kapszula citrom, 168 db segít megelőzni a zsírlerakódást a mosogatógépben és tisztítja a zsírszűrőt. Sót és üveg- és ezüstvédő funkcióval rendelkező öblítőszert tartalmaz.

Jar Platinum Plus All in One automata mosogatógép kapszula regular, 136 db
12 990 Ft 95,51 Ft/darab

Újdonság

Az automata mosogatógép kapszulák eltávolítják a makacs ételmaradékokat, a szürkét és visszaállítják az edények eredeti fényét. A JAR Platinum Plus Automatic Dishwasher Capsules All In One Regular, 136 db még organikus mosási ciklusokban is hatékony, gyorsan feloldódik és rövid ciklusokban is működik.

Jelen Öblítő 2,7 literes, gyöngyvirág illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Gyöngyvirág Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Jelen Öblítő 2,7 literes, vörösfenyő illat
2 690 Ft

Újdonság

A Jelen Larch Öblítő az egész házat jó illatúvá varázsolja. Ezenkívül a vászon gyönyörűen puha és könnyebben vasalható. Annak érdekében, hogy a textilpuhító a lehető legkörnyezetbarátabb legyen, természetes eredetű tenzidet használtunk.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind öblítő olyan illatot kölcsönöz a ruháknak, mintha a napon szárítottad volna. Ennek az öblítő készítménynek az összetétele kétszer koncentráltabb, mint az azonos márkájú más öblítőké, így csak egy kis adagra van szükség a ruhák illatosításához. A ruha a szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan adja le az illatot.

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Fresh Wind úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Pink Blossom úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 36 mosás 
2 090 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Fresh Air Effect Summer Day, öblítő 60 mosás 
2 590 Ft

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect Summer Day úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Lenor Öblítő XXL Pack Parfumelle 6x1420 ml
9 190 Ft

Újdonság

6 darabos Lenor Parfumelle készlet gondosan kiválasztott illatanyagokkal, amelyek hetekig illatosítják a szennyest. A textilpuhító használata sima és puha lesz a szennyes, csökkenti a statikus elektromosságot, valamint könnyíti a vasalást és csökkenti a gyűrődést. Ezenkívül ezek a válogatott textilpuhítók dermatológiailag teszteltek, és 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackokban kerülnek forgalomba.

Lenor Öblítőszer XXL Pack Fresh Air Effect 6x504 ml
7 990 Ft 1331,67 Ft/darab

Újdonság

Lenor Fresh Air Effect öblítő szett úgy illatosítja a szennyest, mintha a napon száradt volna. Ez öblítő koncentrátum kétszer koncentráltabb, mint más, azonos márkájú lágyítószereké, így csak egy kis adag elég a szennyes illatosításához. A mosott ruhák szárítás, tárolás és viselés során fokozatosan szabadulnak fel az illatukból.

Old Spice Bearglove Kozmetikai ajándéktáska férfiaknak
6 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Bearglove kozmetikai ajándéktáska tartalmaz egy 50 ml-es dezodort, egy 250 ml-es tusfürdőt és egy 100 ml-es after shave-et. Tedd boldoggá a kedvesed, és meglátod, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak fém dobozban
6 490 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain egy fém dobozba csomagolt ajándékkészlet. 50 ml-es dezodort, 250 ml-es tusfürdőt és 100 ml-es after shave-et tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Captain Ajándékcsomag férfiaknak parafa dobozban
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Captain Ajándékcsomag parafa dobozban tartalmaz egy dezodort, egy izzadásgátló sprayt, egy tusfürdőt és egy after shave-et. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található elegáns csokornyakkendő is. 

Old Spice Chef Whitewater Ajándékcsomag férfiaknak
2 190 Ft

Újdonság

Az Old Spice Chef egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló sprayt és egy 250 ml-es Whitewater tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Dark Captain Ajándékkészlet férfiaknak
2 190 Ft

Újdonság

Az Old Spice Dark Captain karácsonyi ajándékcsomag fárfiaknak tartalmaz egy 50 ml-es dezodort és egy 250 ml-es tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Deep Sea Wooden Chest Karácsonyi ajándékcsomag férfiaknak
7 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Deep Sea Wooden Chest egy eredeti karácsonyi ajándékcsomag, amely egy izzadásgátló sprayt, egy aftershave-et, egy dezodort és egy tusfürdőt tartalmaz. A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat.

Old Spice Gentleman Restart Ajándékkészlet férfiaknak
2 990 Ft

Újdonság

Az Old Spice Gentleman egy ajándék szett férfiaknak, amely tartalmaz egy 150 ml-es izzadásgátló spray-t, egy 50 ml-es Restart dezodort és egy 250 ml-es Captain tusfürdőt. Lepd meg a kedvesed és hidd el, hogy imádni fogja ezt az illatot.

Old Spice Head & Shoulders men ultra sampon és Whitewater dezodor
3 290 Ft

Újdonság

Az Old Spice Head & Shoulders szettje szantálfa illatával nyeri el tetszésedet. A sampon mélyen és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt. A dezodor friss, férfias illatú, és nem hagy foltot a ruhákon. Tedd boldoggá a kedvesed.

Old Spice Whitewater Faládába csomagolt ajándékkészlet férfiaknak
9 090 Ft

Újdonság

Az Old Spice Whitewater egy fa ládába csomagolt ajándékkészlet. Dezodort, izzadásgátló sprayt, tusfürdőt és after shave-et tartalmaz.  A szett megfelelő ajándék és garantáltan minden férfinak tetszeni fog az egyedi illat és a csomagban található vidám zokni is.