LEGO Architecture 21047 Las Vegas

Márka: LEGO Katalógus száma: 1270415

LEGO Architecture 21047 Las Vegas

Ragadd meg az amerikai Las Vegas építészetének nagyszerűségét ezzel a pompás LEGO® Architecture Város sziluett készlettel, amelyben együtt találod meg a jellegzetes Bellagio Hotel, a Luxor Hotel, az Encore Hotel, a Stratosphere Tower és a Fremont Street Experience épületeit, egy inspiráló város sziluett formájában! Minden egyes LEGO építményt úgy terveztünk meg, hogy különleges és izgalmas építési élményt adjon, valószerű színekkel és méretarányosan ábrázolva. További információ

10290

10 290 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 13 990 Ft, Megtakarítás: 3 700 Ft (26 %)

Katalógus száma: 1270415

Leírás

Termékleírás

  • LEGO® Architecture verziója a Nevadai Las Vegas városnak.
  • Jellegzetes látványosságokat jelenít meg a Las Vegas Strip mentén, köztük a Bellagio Hotel, a Luxor Hotel, az Encore Hotel, a Stratosphere Tower, valamint a Fremont Street Experience épületeit a belvárosban.
  • A híres Welcome to Las Vegas táblát is megtalálod itt, a sivatag és az út képét pedig láthatod az alaplapon
  • Tartalmazza az építési útmutatót is, amiben információkat találhatsz az épületek tervezőiről, építészéről és történelméről, illetve Las Vegas városának történelmi múltjáról és az architektonikus örökségéről is (Csak angolul. Más nyelvek letölthetők a LEGO.cz/architecture oldalon). Kérj a szüleidtől engedélyt, mielőtt az oldalra feljelentkezel..
  • A csomagban egy 4×34 padlólapokkal burkolt alaplapot találsz, dekoratív Las Vegas városnévtáblával.
  • A LEGO Architecture® Nagyvárosi építmények gyűjtemény ablakot nyit a leghihetetlenebb városi sziluettekre a világ minden tájáról.
  • LEGO® Architecture ünnepli a világ építészetét és eszközként a LEGO kockákat használja. A sorozat mindazoknak készült, akik érdeklődnek az utazás, design, építészet és a történelem iránt.
  • Ez a gyűjtői készlet több mint 500 darabból áll.
  • Több mint 19 cm magas, 27 cm széles és 7 cm mély.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Architecture
Ajánlott korosztály 12 éves kortól
Darabszám 501 Darab

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.