LEGO Classic 11717 Elemek, elemek, lapok
24 090 Ft 22 190 Ft

Az elemek és részek inspiráló LEGO® készlete megnyitja a fiatal építők előtt a kreatív építés világát.különböző színeknek és részeknek köszönhetően, beleértve a kerekeket, ablakokat, ajtókat, 4 db 16 × 16 fejes alaplapokat a gyerekek úgy rakhatják össze, ahogy az csak az eszükbe jut. Függetlenül attól, hogy úgy döntesz, hogy a javasolt modellekhez a kézikönyveket használod, vagy elkészíted saját alkotásaidat, a játék lehetőségei korlátlanok.

LEGO Classic 10714 - Kék alaplap
2 890 Ft

Építs fel egy meghitt tengerparti várost, egy napsütötte uszodát, egy hajót a távoli tengereken, vagy bármi mást, amit csak el tudsz képzelni erre a gyönyörű kék színű alaplapra, ami tökéletes kiindulópontja lehet a LEGO® alkotásaidnak!

LEGO Classic 10701 Szürke alaplap
5 290 Ft 4 890 Ft

Akár várost, kastélyt építesz vagy saját elgondolásaid alapján alkotsz, a Lego Classic szürke alaplap tökéletes kiindulópontja lehet a játéknak és alkotásaidnak. A 38 × 38 cm-es méreten bátran elengedheted a képzelőerődet. Gyermekek számára 4 éves kortól ajánljuk.

LEGO Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlet-15%
16 990 Ft 14 390 Ft

Lego Classic 10698 Nagy méretű kreatív építőkészlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 790 db elem található, 33 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. Kiváló szórakozás és kikapcsolódás lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

LEGO Classic 11008 Kockák és házak
5 990 Ft

Mutasd meg a kezdő építészeknek a kreatív alkotás világát. A gyermekek ezeket a LEGO® kockákat és részeket 6 nagyszerű otthoni házzá változtathatják. A LEGO® Classic Kockák és házak nagyméretű családi házat, élénk színű világítótornyot, jégfehér igót, robusztus kastélyt, szélmalmot forgó vitorlákkal kínál fel.

LEGO Classic 10713 Kreatív bőrönd
5 990 Ft

Építs és játssz a LEGO® kocka kollekcióval bárhol ennek az elegáns és praktikus bőröndnek hála a LEGO® Classic-tól. A bőrönd színes LEGO® kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket, a kerekeket és sok egyéb különböző formájú kiegészítőt, amelyeknek hála autókat, házakat, lényeket és egyéb modelleket készíthetsz.

LEGO Classic 10696 Közepes méretű kreatív építőkészlet
9 390 Ft

Lego Classic 10696 Közepes méretű kreatív készlete ideális minden korosztály számára. A csomagban 484 db elem található, 35 különböző színben, így az építésnek csak a kreativitás szabhat határt. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Classic 10715 Kockák kerekeken
7 790 Ft

Hozz létre bármilyen típusú járművet – a kerekes karosszéktől a lovaskocsin át egészen az autós pótkocsiig – ezzel a különleges LEGO® Classic készlettel, amely számos kereket és gumiabroncsot tartalmaz, különböző színben és méretben. A készlet LEGO kockákat tartalmaz, beleértve a szemeket és számos egyéb különböző formájú kiegészítőt.

LEGO Classic 11014 Kockák és kerekek-16%
18 990 Ft 15 790 Ft

Újdonság

Mozgasd a LEGO® gyermekek alkotásait a lenyűgöző kockákkal és kerekekkel alkotott szettel a LEGO® Classic-tól, amely 9 mozgatható modellt kínál – a banánon ülő majomtól a kerekesszékes nyuszikig. A sok LEGO keréknek és daraboknak köszönhetően a gyerekek bármit megépíthetnek, amire csak gondolnak. Az építés és a játék az életben fontos készségek kiépítésében is segít.

LEGO Classic 6250765 Alap kockakészlet
5 990 Ft

Építsd meg álmaidat és játssz a LEGO Classic építőkészlettel. Fedezd fel a modern kreatív szórakozást ezzel a varázslatos kockakészlettel. Válassz a színpompás kockákból, kerekekből és szemekből, és építsd meg a sok-sok klasszikus modellt, a lóháton ülő lovagtól kezdve egészen a klassz óriás-teherautóig.

LEGO Classic 10692 Kreatív kockák
4 790 Ft

Lego Classic 10692 Kreatív kockák kiválóan alkalmasak a kreativítás fejlesztésre. A csomagban 221 db elem található, 29 különböző színben. Az elemek között nemcsak kockákat, hanem különböző egyedi darabokat is találunk pl. ablakok, ajtók, légcsavarok. 4 éves kortól ajánlott.

LEGO Classic 11006 Kék kreatív kockák
2 190 Ft

Inspiráld a gyerekeket építésre, alkotásra és kreatív játszásra ezzel az izgalmas kék LEGO® kocka készlettel 3 szórakoztató játékot építhetsz fel: egy bálnát, egy négykerekű vonatot és egy robotot mozgó karokkal. A gyerekek a játékot bármigé átépíthetik, ami eszükbe jut. Ezzel a sokoldalú LEGO készlettel mnden lehetséges a kiváló ötletek felépítésétől kezdve egészen a fantasztikus kalandokig fantasztikus világokban.

LEGO Classic 11007 Zöld kreatív kockák
2 190 Ft

Gyújtsd meg a gyermekek fantáziájának szikráját a LEGO® Classic Zöld kreatív kockáival. Három szórakoztató modellt építhetsz fel: kutyát, helikoptert forgó propellerrel és almafát finom almákkal. A gyermekek azonban bármit építhetnek, amit akarnak. A képzelet nem ismer határokat! Amint az építésbe bevonják a kimeríthetetlen képzeletüket, minden lehetségessé válik!

LEGO Classic 11010 Fehér alátét az építéshez
2 890 Ft

Ez a 32 × 32 építőalátét megnyitja a kreatív lehetőségek világát. A havas téli tájaktól a napfényes strandokig, és mivel a kockákat bármilyen irányban (akár fejjel lefelé is) rögzíthetjük, az alátét hegyek meredek lejtőként vagy úszó űrhajóként is használható.

LEGO Classic 11011 Kockák és állatok
23 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ebben a Lego készletben 10 állat összeállításához szükséges kockát kapsz, amelyekből az állatokon felül minden egyebet is kirakhatsz, ami eszedbe jut. Lepd meg állatkedvelő gyermekedet határtalan kreatív játszással, amely során olyan életre szóló ügyességre tehet szert, amely hasznára lesz.

LEGO Classic 11013 Átlátszó kreatív kockák
9 990 Ft 8 590 Ft

Ezzel a készlettel vigyél új szikrát a gyermekeid alkotásaiba, amely magával ragad az átlátszó darabok változatos kínálatával. A gyerekek 8 ötletes építési tipp közül választhatnak, a bájitalos palackokkal rendelkező varázslótól a csillogó, teát felszolgáló robotig. Az extra kockák segítségével a gyerekek mindent létrehozhatnak, ami csak az eszükbe jut, és eközben fejlesztik az élethez szükséges legfontosabb készségeiket.

LEGO Classic 625076 Kockák és ötletek
3 390 Ft

Építs klasszikus gőzmozdonyt, otthonos házat, klassz billentyűs hangszert, aranyos piros dinoszauruszt vagy bármilyen játékot, amit csak el tudsz képzelni az élénk színű LEGO® Classic Kockák és ötletek szettel — a lehetőségek száma végtelen!