LEGO City Police 60276 Rabszállító
6 590 Ft 5 890 Ft

LEGO® City rendőrei a notorikus jól ismert bűnözőt, Snake Rattlert szállítja a kultusz rabszállítóban… BUMMM! Az explózió felrobbantja a szállító celláját, és Clara bűnözőt gyorsan elviszi feltuningolt vontatójával. Hívd fel Duke DeTain rendőrhőst, és fekete motorkerékpárjával vedd őrizetbe a bűnözőket, mielőtt elmenekülnének!

LEGO City 60139 - Mobil rendőrparancsnoki központ-30%
13 990 Ft 9 790 Ft

Akció

Állítsd meg a teherautót és engedd el a rendőrkutyát! A mobil fogdába zárt gonosztevő igyekszik megszökni egyik társa segítségével. Rögzítsd a horgot és a láncot a fogda ajtajának rúdjához, és lépj az ATV gázpedáljára, hogy kitörjön az ajtó. Engedd le a rámpát a Mozgó parancsnoki központ hátsó oldalán és vedd le a rendőrségi motorkerékpárt, majd siess a gonosztevők után és hozd vissza őket a fogdába!

LEGO City Police 60239 Rendőrségi autó
3 390 Ft

Indíts el egy erős rendőrautó motort, és indulj el, hogy a várost megvédhesd! Úgy tűnik, hogy a rendőr segítségre van szüksége a forgalomirányításban. Helyezd szét a forgalomsegítő kúpokat, és legyél Te a LEGO® City Police mindennapi hőse!

LEGO City Police 60277 A rendőrségi járőrhajó-15%
16 990 Ft 14 390 Ft

Bubli bubli! Frankie Lupelli és Hacksaw Hank tervet dolgoznak ki egy ellopott széf biztonságos csempészésére egy mini tengeralattjáróban. Csatlakozz Gracia Goodharthoz és a LEGO® City rendőrökhöz egy csodálatos őrhajó fedélzetén, amely valóban úszik. Szállj fel egy rendőrségi drónnal, és indítsd el a víz alatti szkútert. Amikor a bűnözők felszínre kerülnek, használd a hálókilövőt, húzd magadhoz őket és vidd a LEGO City börtönébe, ahová tartoznak!

LEGO City Police 60275 Rendőr helikopter
3 390 Ft

Brmmmm! A tolvaj a vízi járgányán menekül az ellopott pénzzel együtt. Hívd akcióba a LEGO® City rendőr helikoptert és indulj el utána! Segíts a rendőrnek a menekülő tolvaj felkutatásában, és eszeveszettül rohanj utána. Miután megbilincselted és biztonságosan felpakoltad a fedélzetre, szállítsd egyenesen a legközelebbi börtönbe. Újabb akciókaland a LEGO City rendőrségével!