LEGO 71360 Kaland Mario-val - indítókészlet
18 390 Ft

Legendás Super Mário™ visszatért! LEGO® és a Nintendo egyesítették az erőit egy eredeti készlet létrehozásához egy interaktív Mario figurával. Ennek a készletnek köszönhetően a gyerekek kapcsolatba léphetnek kedvenc karakterükkel a való világban. A készlet tartalmaz egy LEGO Mario figurát, amely az LCD képernyőn és a hangszórókon keresztül reagál.

LEGO Super Mario™ 71367 Mario háza és Yoshi - kiegészítő készlet
9 890 Ft 8 890 Ft

Újdonság

Látogasd meg LEGO Mario házát és szerezz érméket a LEGO® Super Mario™ következő szintjéhez. Kint pedig válthatsz pár szót Yoshival is – mit fog LEGO Mario™ mondani és hány érmét kapsz? Keresd meg a Super Star kockát a padláson, állítsd meg a játékidőt, szerezz érméket és még sok minden mást. Ugorj a Goomba-ra a kertben, és szerezz további jutalmakat. Akkor itt az idő a pihenésre. Ringasd LEGO Mariot a függőágyban a megfelelő sebességgel, hogy elaludjon! -A Mario figura nem része a csomagolásnak.

LEGO Super Mario™ 71373 Stavitel Mario – ágyneműhuzat
3 490 Ft

Újdonság

Készülj fel még több akcióra ezzel a remek fejlesztéssel Márió számára! Öltöztesd fel LEGO Máriódat (a figura nem része a csomagolásnak) egy speciális nadrágba és sapkába. Majd ugrálj a LEGO kockákon és gyűjtsd az érméket. Minél több kockára ugrasz rá, annál több érmét nyersz! Ezáltal a LEGO Super Mario™ szintjeiden hatalmas adag szórakozást élhetsz át!

LEGO Super Mario™ 71370 Fire Mario – szupererő csomag
3 490 Ft

Újdonság

Tüzeld fel az akciót ezzel a LEGO® Super Mario™ szupererő kiegészítővel. Öltöztesd fel a LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza) ebbe a tüzes öltözékbe, és figyeld, hogyan reagál az általa elkészített játékszintre. Amikor LEGO Mario felveszi a nadrágot és a sapkát, megkapja a tűz képességet, és gyorsabban legyőzheti az ellenségeket, mint valaha.

LEGO Super Mario™ 71364 Whomp lávagalibája - kiegészítő szett
6 690 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Bővítsd a LEGO® Super Mario™ kezdőkészletedet új kihívásokkal Whompy által! Vigázz, hogy a csúszóplatformról ne ess a forró lávába. LEGO® Mario segítségével (a figurát a csomag nem tartalmazza) győzd le Whomp-ot, aki a P-kapcsolót őrzi, és szállj versenybe a jutalomért. De vigyázz a Lávabuborék figurára, amelyet a teknőspáncél-formájú rendszeren keresztül hidalhatsz át.

LEGO Super Mario™ 71371 Propeller Márió – ruházat
3 490 Ft

Újdonság

Lásd el Máriót propellerrel és repülj el az akcióhoz! Öltöztesd fel LEGO Máriódat (a nem része a csomagolásnak) egy speciális nadrágba és propelleres sapkába. A propelleres ruházat lehetővé teszi a LEGO Máriónak, hogy felröpüljön az égbe. Új hangoknak örülhetsz, miközben a magasban érméket gyűjtesz. Vidd a LEGO Máriót egy akciórepülésre, és alakítsd a szobádat egy óriási LEGO Super Mario™ szintre.

LEGO Super Mario™ 71363 Sivatagi Pokey - kiegészítő készlet
6 690 Ft

Újdonság

Add hozzá a LEGO® Super Mario Starter Set ™ készülékhez ezt a kiegészítő készletet, és melegíts be a Pokey eseményre! Szerezd meg a hősi LEGO Mario-t egy forgó kalapácson. Forgasd meg a kalapácsot, hogy apránként verd szét Pokey-t, majd ugorj a kockára, hogy érméket kapj! De vigyázz, Monty a sarkon mászik.

LEGO Super Mario 71372 Mario macska – ágyneműruházat
3 490 Ft

Újdonság

Kölcsönözd LEGO Mario -nak (az figura nem része a csomagnak) a macska képességeit ezzel a nagyszerű kiegészítővel! Öltöztesd fel a LEGO Mariót ebbe a speciális nadrágba és sapkába, ne ijedj meg, ha nyávogni és dorombolni kezd. Ennek a macskaruházatnak köszönhetően Márió képes járni a falon és érméket gyűjteni. És még szórakoztatóbb lesz a LEGO Super Mario™ szintjén!

LEGO Super Mario™ 71361 Akciókockák
1 890 Ft

Újdonság

Csatlakozz a játékhoz akár 10 további gyűjthető karakterrel és emeld a LEGO® Super Mario ™ élményt egy teljesen új szintre! Minden csomagban találsz egy összeállítható ellenség karaktert és egy akciókockát, amelyet hozzáadhatsz az induló készletedhez. Meglephet Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper vagy a tengeri sün. Vagy Peep kísérteties szelleme fog rád törni. Nyisd ki a csomagot és találd ki!