LEGO DUPLO® Town 10872 Vasúti híd és sínek

Értékelés: 4,9 263 értékelés Márka: LEGO Katalógus száma: 1220617

Akció

Az akció 2020.08.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

LEGO DUPLO® Town 10872 Vasúti híd és sínek

Egészítsétek ki bármelyik új vagy már meglévő DUPLO Vonat készleteteket a LEGO® DUPLO® 10872 Vasúti híd és sínek szettel, és figyeld, hogyan fejlődnek gyermeked korai építési készségei, ahogy megépíti a hidat és úgy rendezi el a sínpályát, ahogy szeretné! Segíts kisgyermekednek elhelyezni a sárga interaktív elemet a sínen úgy, hogy illeszkedjen a DUPLO vonatokhoz, így ha áthalad rajta a vonat, megszólal a vonatkürt. A készletben egy LEGO DUPLO építőmunkás figurát, 2 kockát, egy ásót és egy bőröndöt is találtok, melyekkel elkezdhetitek a szerepjátékot és a történetmesélést. További információ

6390
4.9 263

8 090 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
6 390 Ft
-21%

Katalógus száma: 1220617

Leírás

Termékleírás

Egészítsétek ki új vagy már meglévő LEGO® DUPLO® vonat készleteiteket ezzel a vasúti híddal és az extra síndarabokkal, ráadásul egy munkás DUPLO figurát is találtok a szettben, illetve egy interaktív elemet, mely bármelyik kompatibilis DUPLO vonat kürtjét megszólaltatja.

  • A készletben találtok egy LEGO® DUPLO® építőmunkás figurát ásóval, és bőrönd kiegészítő elemet is.
  • A készlet 8 egyenes sínt, a híd megépítéséhez szükséges 4 ferde darabot, és egy sárga (a kürthangot megszólaltató) interaktív elemet tartalmaz.
  • Használjátok ezt a készletet a 10874 Gőzmozdonnyal vagy a 10875 Tehervonattal, hogy bővítsétek a LEGO® DUPLO® vonat gyűjteményeteket!
  • Mutasd meg gyermekednek, mennyire könnyű elhelyezni a sárga interaktív elemet a sínen úgy, hogy ha áthaladnak rajta a kompatibilis LEGO® DUPLO® vonatok, mint például a 10874 Gőzmozdony vagy a 10875 Tehervonat, megszólaljon a ürt!
  • A készletben található sínek illeszkednek gyermeked már meglévő LEGO® DUPLO® vonat gyűjteményével is.
  • A csomagban 2 kockát, ásót és bőrönd elemeket is találtok, melyekkel tovább bővíthetitek a szerepjáték és a történetmesélés lehetőségeit.
  • Ezek a játék vasúti sínek nagyszerű ajándékot jelenthetnek egy óvodás vonatrajongó számára.
  • A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben.
  • Kombináljátok a 10882 Vasúti pálya készlettel, hogy még változatosabb sínpályát építhessetek és még több LEGO® DUPLO® vonatos mókában legyen részetek!
  • A híd méretei: a legmagasabb pontja több mint 12 cm magas.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás unisex
Lego sorozat Duplo
Ajánlott korosztály 2 éves kortól
Érdeklődési kör járművek, vonatok, rendőrök és tűzoltók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.