Alavis Triple Blend Extra Erős 700 g
16 990 Ft

Lovaknak alkalmas komplex eledel. A chondroprotective anyagok (glükózamin-szulfát és kondrioitin-szulfát), az MSM anyagok és a Collyss és Cartidyss minőségi kollagén kombinációja. Szabadalmaztatott kollagénnel gazdagítva!

Nutrihorse Chondro Étrendkiegészítő tabletta lovaknak, 1 kg
11 990 Ft

Nutrihorse Chondro tabletta speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.

Alavis MSM Étrendkiegészítő lovaknak, 600 g
10 490 Ft

Az Alavis MSM 600 g lovak számára összeállított étrendkiegészítő. Gyulladás- és fájdalomcsökkentő, óvja a lovak mozgásszerveit. Erősíti a szalagokat és inakat, védi a ló ízületeit. Természetes eredetű.

Alavis Celadrin lovaknak 60g

Alavis Celadrin lovaknak 60g

Értékelés: 4,8
7 590 Ft 7 190 Ft

A gyulladás és a fájdalom ellen a szabadalmaztatott Celadrin, amely biztosítsa a hatékony az ízületi porc kenését és az ízületi fájdalom elnyomását gyors hatással a lovak számára.

Fitmin Horse Benefit Olaj, 1 l
3 190 Ft

Erősítő étrendkiegészítő lovaknak. A Fitmin Horse Benefit olaj az ételhez adagolva serkenti a ló koncentrációját és teljesítményét, valamint a szőrzet és a paták megjelenését. A készítmény magas minőségű, hidegen sajtolt lazacolajból készül, mely nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen Omega 3 zsírsavakat, hozzájárulva a szív, az erek, az agy és a látás egészségéhez.

Fitmin Horse Biotin Lóeledel, 3 kg
11 490 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Biotin lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény segít a bőr, a szőrzet és a paták egészségének megőrzésében.

Nutrihorse MSM lovaknak, 1 kg
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse MSM ideális étrendkiegészítő lovaknak, kortól, nemtől és igénybevételtől függetlenül. Az MSM (metil-szulfonil-metán) különösen fontos a rugalmas ízületek kialakulásához. Megtalálható a test minden kötőszövetében, segít az ízületi gyulladások és duzzanatok elleni védekezésben is. Védik az ízületeket a sérüléstől és szerepet játszik a regnerációban is. Jó hatással van a szőrzetre is.

Fitmin Horse Flexi Trio Lóeledel, 0,5 kg
5 790 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Flexi Trio lóeledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, glükozamint és MSM-et, melyek serkentik a porcok regenerálódását.

Fitmin Horse Selen E Lóeledel, 1,5 kg
9 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Selen E lóeledelben található aminosavak, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény magas szelén és E-vitamin tartalma segít megelőzni a fájdalmas izomgörcsöket és regenerálni az izmokat, különösen megerőltető edzés vagy munka során.

Alavis Duoflex Étrendkiegészítő lovaknak, 387 g
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Alavis Duoflex 387 g lovak számára összeállított étrendkiegészítő. A mozgásszervek, ízületek, porcok egészségesen tartásában lehet nagy segítség hatóanyagainak (glükózamin-szulfát és Celadrin) köszönhetően. Gyógyításra, de a betegségek megelőzésre is alkalmazható.

Alavis Traumagel 100 g
7 990 Ft

Újdonság

Kenőcs kutyáknak és lovaknak ízületi, izom és csontfájdalmak ellen. Szabadalmaztatott Celadrin gyógyító hatóanyagot tartalmaz. Az Alavis Traumagel 100 g alkalmas osteoarthritisben szenvedő lovak és kutyák számára, hátfájásnál, ínszalag feszültségnél és egyéb mozgásszervi problémáknál. A kenőcsöt az érintett területre szükség szerint naponta 1–3 alkalommal kell alkalmazni a klinikai állapotnak megfelelően.

Fitmin Horse Control Lóeledel, 6 kg
11 490 Ft

Kiegészítő eledel túlsúlyos és anyagcserezavarban szenvedő lovaknak. A Fitmin Horse Control lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található vitaminok, aminosavak, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény hatékonyan alkalmazható patairha-gyulladásban szenvedő lovaknál is.

Fitmin Herbs Regeneration Lóeledel, 2 kg
10 990 Ft

Erősítő kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Herbs Regeneration lóeledelben található vitaminok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és szelén hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény egyedülálló gyógynövénytartalma serkenti a májfunkciót, az immunrendszert és a szervezet általános regenerációját.

Fitmin Horse C Lóeledel, 0,5 kg
1 990 Ft

Immunerősítő kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse C lóeledelben található ásványi anyagok, nyomelemek és mannán-oligoszacharidok hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény magas C-vitamin tartalma kiválóan serkenti az immunrendszert, így alkalmazása különösen ajánlott fáradékony, sebesült vagy fertőzéssel küzdő lovaknál.

Fitmin Horse Herbs Bronchial Lóeledel, 1 kg
4 890 Ft

Légzésjavító kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Herbs Bronchial lóeledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény egyedülálló gyógynövénytartalma segít helyreállítani, megerősíteni és fenntartani a légzőszervi rendszer egészségét, és javítja a légzésproblémákat.

Fitmin Horse Macro Ca Lóeledel, 20 kg
26 490 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Macro Ca lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Nyugtalan lovak számára szintén ajánlott.

Fitmin Horse Action Lóeledel, 4 kg
7 890 Ft

Kiegészítő eledel erős igénybevételnek kitett lovaknak, versenylovaknak. A Fitmin Horse Action lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény csökkenti az izomfáradtságot, valamint elősegíti az izmok regenerációját és tömegük növekedését.

Fitmin Horse Elektrolyt Lóeledel, 1,5 kg
5 190 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Elektrolyt lóeledel segít egyensúlyban tartani a szervezet ionháztartását és semlegesíteni a savas anyagcseretermékeket. Hatékonyan serkenti az izmok edzés utáni regenerációját. Antioxidáns-tartalma megvédi a sejteket a szabad gyököktől.

Nutrihorse Repro Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
4 390 Ft

Nutrihorse Repro Étrendkiegészítő ideális választás ellés előtt álló kancáknak. Magas béta-karotin és E-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja a termékenységet és segíti a kanca lemerülő szervezetét vemhesség alatt is. Már a vemhesség utolsó harmadában is adható.

Nutrihorse Stop Toxin Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
5 590 Ft

Nutrihorse Stop Toxin egy hasznos étrendkiegészítő lovaknak. Összetevőinek köszönhetően elnyomja a káros hatásokat, melyek esetleg a kevésbé jó minőségű szénával vagy szalmával jutottak lova szervezetébe (pl. gombák, méreganyagok). Gyógynövényekkel, melyek segítenek a kólika elkerülésében is.

Alavis Multikomplex a szőrhöz és a patákhoz 400 g
8 390 Ft

Újdonság

Az ALAVIS Multikomplex a szőrre és a patákra biotint, cinket, metionint, B6-vitamint és B5-vitamint tartalmaz, amelyek fontos anyagok a bőr, a szőr és a pata regenerációjában.

Fitmin Horse Flexi Trio Lóeledel, 5 kg
61 990 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Flexi Trio lóeledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény nagy mennyiségben tartalmaz kondroitint, glükozamint és MSM-et, melyek serkentik a porcok regenerálódását.

Fitmin Horse Foal Lóeledel csikóknak, 2 kg
4 090 Ft

Kiegészítő eledel csikóknak és fiatal lovaknak. A Fitmin Horse Foal lóeledel ásványianyag-tartalmával segít az egészséges fejlődésben és növekedésben. Az eledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez.

Fitmin Horse Foal Lóeledel csikóknak, 4 kg
6 290 Ft

Kiegészítő eledel csikóknak és fiatal lovaknak. A Fitmin Horse Foal lóeledel ásványianyag-tartalmával segít az egészséges fejlődésben és növekedésben. Az eledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez.

Fitmin Horse Gastro Protector Lóeledel, 4 kg
14 990 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Gastro Protector lóeledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény elsősorban az emésztőrendszer nyálkahártyájának védelmére és emésztőrendszeri fekély kezelésére alkalmas.

Fitmin Horse Multi Plus Lóeledel, 2 kg
4 590 Ft 4 490 Ft

Kiegészítő eledel tenyészkancáknak és hobbilovaknak. A Fitmin Horse Multi Plus lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Tenyészkancáknak a reproduktív rendszer támogatására, hobbilovak számára pedig az általános egészség fenntartására ajánlott.

Fitmin Horse Multi Plus Lóeledel, 4 kg
8 490 Ft

Kiegészítő eledel tenyészkancáknak és hobbilovaknak. A Fitmin Horse Multi Plus lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Tenyészkancáknak a reproduktív rendszer támogatására, hobbilovak számára pedig az általános egészség fenntartására ajánlott.

Nutrihorse C-vitamin lovaknak, 3 kg
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ahogy az embereknek, úgy kedvenceinknek is rendkívül fontos a megfelelő C-vitamin pótlás. A Nutrihorse C-vitamin lovaknak készült, vízben oldódó koncentrátum, így könnyen adagolhatjuk lovunknak. Elősegíti és megerősíti az immunitást, támogatja a sebgyógyulást, az új csontszövet létrehozását és az ízületek egészségét is.

Nutrihorse Gelatin Étrendkiegészítő lovaknak, 3 kg
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Gelatin Étrendkiegészítő ajánlott bármely lófajtáknak, igénybevételtől és kortól függetlenül. A **kollagén hidrolizátummal készült étrendkiegészítő beépül a ló szervezetébe, védi az ízületeket és inakat, a lábszerkezet megóvása érdekében. Sportlovaknak a megnövekedett igénybevétel miatt, idősebb lovaknak pedig az egészséges mozgás fenntartásáért ajánlott.

Nutrihorse Sport Étrendkiegészítő lovaknak, 5 kg
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Sport Étrendkiegészítő ideális azon lovaknak, akik versenyzés alatt állnak. Segít pótolni a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat. Védi az izomsejteket, omega-3 zsírsavat tartalmaz, javítja az általános egészségi állapotot és immunitást.

Nutrihorse Standard Étrendkiegészítő lovaknak, 10 kg
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nutrihorse Standard egy általános étrendkiegészítő lovaknak. Minden alapvető ásványi anyagot, mikroelemet és vitamint tartalmaz, mely alapvetően szükséges hátasa számára. L-lizinnel, mely lehetővé teszi a fehérje könnyebb felhasználását a takarmányból. Ideális alacsony aktivitású, pihenőn lévő lovaknak, terhelés előtt.

Nutrihorse Biotin lovaknak, 1 kg
4 890 Ft

Nutrihorse Biotin elengedhetetlen étrendkiegészítő lovunknak, az egészséges paták érdekében. Segíti a megfelelő növekedést és pataszerkezet kialakulását. Hármas összetevője (biotin, cink és DL-metionin) gondoskodik lováról.

Nutrihorse Chondro Plus Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
11 490 Ft

Nutrihorse Chondro Plus speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.

Nutrihorse Chondro pulvis Étrendkiegészító lovak, 1 kg
8 990 Ft

Nutrihorse Chondro Pulvis speciális étrendkiegészítő lovaknak. Ideális választás ínszalag sérülése, egyéb ízületi problémák esetén, a regeneráció megsegítése céljából. Könnyen felszívódik és beépül a porcokba, növeli az ínszalagok rugalmasságát. Glükózamin-szulfátot tartalmaz, melynek gyulladásgátló hatása van, így megkönnyíti a sérült szövetek gyors gyógyulását.,

Nutrihorse CALM Étrendkiegészítő lovaknak, 1 kg
5 490 Ft

Nutrihorse CALM Étrendkiegészítő kifejezetten a stresszesebb, nyugtalan típusú lovaknak ajánlott. A túlzott idegesség miatt még egy jó képességű ló sem tud 100%-ban optimális teljesítményt nyújtani. A Nutrihorse CALM összetevői, magas magnézium tartalma nyugtatja a lovakat, segít fenntartani a természetes állapotot, mely pozitív hatással van az izmosodásra, közérzetre és étvágyra is.

Nutrihorse AMINO Vitamin, 1000 ml
3 590 Ft

Nutrihorse AMINO azokat a vitaminokat és aminosavakat hivatott pótolni, melyeket a ló stressz vagy fokozott munkavégzés miatt elvesztett. Kiváló választás, ha olyan étrendkiegészítőt szeretnénk lovunk számára, amely segít az energiapótlásban és a stressz csökkentésében. Összetevői támogatják a szervezetet és segítenek regenerálni azt.

Fitmin Horse Macro Ca Lóeledel, 1,5 kg
1 690 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Macro Ca lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Nyugtalan lovak számára szintén ajánlott.

Nutrihorse Biotin lovaknak, 3 kg
9 090 Ft

Nutrihorse Biotin elengedhetetlen étrendkiegészítő lovunknak, az egészséges paták érdekében. Segíti a megfelelő növekedést és pataszerkezet kialakulását. Hármas összetevője (biotin, cink és DL-metionin) gondoskodik lováról.

Fitmin Horse Action Lóeledel, 2 kg
4 990 Ft

Kiegészítő eledel erős igénybevételnek kitett lovaknak, versenylovaknak. A Fitmin Horse Action lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény csökkenti az izomfáradtságot, valamint elősegíti az izmok regenerációját és tömegük növekedését.

Nutrihorse Lenolaj, 1000 ml

Nutrihorse Lenolaj, 1000 ml

Értékelés: 5
3 590 Ft

Nutrihorse Lenolaj kiváló étrendkiegészító minden lónak, kortól, fajtától és igénybevételtől függetlenül. A lenolaj kiváló omega-3 és omega-6 zsírsav forrás, melyek támogatják az immunrendszert, erősítik a szivet. Segít a megfelelő emésztésben és egészséges, fényes szőrzetet eredményez.

Nutrihorse Standard Étrendkiegészítő lovaknak, 5 kg
5 190 Ft

Nutrihorse Standard egy általános étrendkiegészítő lovaknak. Minden alapvető ásványi anyagot, mikroelemet és vitamint tartalmaz, mely alapvetően szükséges hátasa számára. L-lizinnel, mely lehetővé teszi a fehérje könnyebb felhasználását a takarmányból. Ideális alacsony aktivitású, pihenőn lévő lovaknak, terhelés előtt.

Fitmin Horse Biotin Lóeledel, 1,5 kg
5 890 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Biotin lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény segít a bőr, a szőrzet és a paták egészségének megőrzésében.

Fitmin Horse Elektrolyt Lóeledel, 4 kg
10 490 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Elektrolyt lóeledel segít egyensúlyban tartani a szervezet ionháztartását és semlegesíteni a savas anyagcseretermékeket. Hatékonyan serkenti az izmok edzés utáni regenerációját. Antioxidáns-tartalma megvédi a sejteket a szabad gyököktől.

Fitmin Horse Herbs Bronchial Lóeledel, 3 kg
13 490 Ft

Légzésjavító kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Herbs Bronchial lóeledelben található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény egyedülálló gyógynövénytartalma segít helyreállítani, megerősíteni és fenntartani a légzőszervi rendszer egészségét, és javítja a légzésproblémákat.

Fitmin Horse Macro Ca Lóeledel, 4 kg
5 690 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Macro Ca lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Nyugtalan lovak számára szintén ajánlott.

Fitmin Horse Multi Plus Lóeledel, 20 kg
43 490 Ft

Kiegészítő eledel tenyészkancáknak és hobbilovaknak. A Fitmin Horse Multi Plus lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, omega 3 zsírsavak és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. Tenyészkancáknak a reproduktív rendszer támogatására, hobbilovak számára pedig az általános egészség fenntartására ajánlott.

Nutrihorse Elektrolyt Étrendkiegészítő lovaknak, 2,5 l
5 290 Ft

Elektrolitpótlásra akkor van szükség, ha heves izzadás következtében a ló elveszíti azokat (pl. nátriumot, káliumot). A Nutrihorse Elektrolyt Étrendkiegészítő hozzáadott antioxidánsokkal (E- és C-vitamin) pótolja ezeket. Javítja a szervezet regenerációs képességét edzés vagy verseny után.