Fitmin Horse Extrudált Lenmag, 15 kg

Fitmin Horse Extrudált Lenmag, 15 kg

Száma: 853048
Az extrudált lenmag egy diétásan egészséges takarmánykiegészítő a lovak számára. A telítetlen zsírsavak gazdag forrása Omega 3 és 6 hatással van a szőrzet, a bőr és a pataszarv minőségére, gyulladáscsökkentő, támogatja az emésztést és erősíti az immunrendszert. További információ
10 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.4.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 853048

Leírás

Fitmin Extrudált len kiegészítő takarmány lovaknak, 15 kg 

A Fitmin granulátum lovaknak szuperprémium takarmányok, amelyek a Fitmin Factor biológiailag aktív anyagok speciális komplexét tartalmazzák. Az extrudált lótápok magas tápanyagtartalommal rendelkeznek. A granulált takarmányok minden ló számára alkalmasak. A lovaknak szánt táplálékkiegészítők minden lótáp fontos részét képezik. Minden lónak szüksége van kezelésekre és vitaminkiegészítőkre – a Fitmin lovaknak szánt termékek a ló egész életére és minden problémájára kiterjednek. A megfelelően összeállított adag Fitmin prémium lótakarmányt és Fitmin szuperprémium lópelletet tartalmaz. Fitmin – A bajnokok takarmánya.

Termék jellemzői:
A lenmag diétásan egészséges takarmánykiegészítő. Az OMEGA 3 és 6 MK telítetlen zsírsavak gazdag forrása, hatással van a szőrzet, a bőr és a pataszarv minőségére, gyulladáscsökkentő, támogatja az emésztést és erősíti az immunrendszert. Omega 3 és 6 MK (ALA, EPA, DHA) hozzájárul a normál szív-, agy- és látásműködéshez. A mannán oligoszacharidok részt vesznek az immunitás kialakulásában. Az extrudálás technológiai kezelése növeli a kiegészítő takarmány emészthetőségét, higiéniai tisztaságát, és biztonságos takarmányozást biztosít anélkül, hogy további fáradságos módosításokra lenne szükség őrléssel és főzéssel. Nyersanyagokat tartalmaz, amelyek természetesen gazdagok a DNS és az RNS nukleinsavak építőelemeinek nukleotidjaiban. A Fitmin Factor erősíti az emésztőrendszer működését, támogatja a bélrendszer regenerálódását és növeli a táplálék hasznosulását.

Előnyök:

  • Az OMEGA 3 MK MK ( ALA, EPA, DHA) hozzájárul a szív, az agy és a látás normális működéséhez.
  • A mannán oligoszacharidok hozzájárulnak az immunitás kialakulásához
  • Az extrudálás technológiai kezelése növeli a kiegészítő élelmiszer emészthetőségét, higiéniai tisztaságát és biztonságos táplálást biztosít anélkül, hogy további fáradságos módosításokra lenne szükség őrléssel és főzéssel.
  • A benne lévő mikotoxin felszabadító anyag segít a mikotoxinok hatásának szabályozásában, csökkenti azok felszívódását, és így korlátozza a ló egészségére és teljesítményére gyakorolt hatásukat.
  • Nukleotidokban, a DNS és az RNS nukleinsavak építőköveiben természetesen gazdag nyersanyagokat tartalmaz.
  • A Fitmin faktor erősíti az emésztőrendszer működését, támogatja a bél regenerálódását és növeli a takarmány elérhetőségét.
  • Magas ízletesség

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 15%, nyersrost 6,6%, nyersolajok és -zsírok 17,3%, nyershamu 3%, nátrium 0,02%.

Összetétel:

  • 50 % lenmag, búza, kukorica, búzakorpa, inaktivált Saccharomyces cerevisiae 9000 mg/kg, szárított Schizochytrium limacinum 1000 mg/kg

Adagolás:

  • 100–500 g ló/nap. Az ajánlott napi adag a ló súlyától és munkaintenzitásától függ.

Adalékanyag-tartalom 1kg-ban:

  • Antioxidánsok: BHT (E321) 30mg, BHA (E320) 30mg

Kiszerelés:

  • 15 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.