Kelparen fogápoló rágórudak 135g (30 db)
4 290 Ft

3 690 Ft

Egyedi hármas hatású fogápoló rágórudak, amik az aktív anyagok és a mechanikus tisztítás erejével hatnak. Megszünteti a szagokat a kutya pofájában, csökkenti a foglepedéket és a fogkövet. A Kelparen megelőzően hat a paradontózis és az ínysorvadás kialakulására.


Dreamies Sajtos jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy sajtos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.


Calibra Joy Cat Fish Stripes jutalomfalat, 8 x 70 g
4 290 Ft

Az ízletes és tápláló Calibra Joy Cat Fish Stripes jutalomfalat és étrendkiegészítő macskáknak. Tápanyagokban gazdag és ízletes csemege kedvenceink számára. Természetes alapanyagokból készült, telítetlen zsírsavakkal gondoskodik a cicák egészséges bőréről és fényes szőréről. Ellenállhatatlan halas ízesítésének egy macska sem mondhat nemet.


Canvit Snack CAT Hairball 6 x 100g
1 990 Ft

Félkemény funkcionális nyalánkság macskáknak a mindennapi szájhigiénia érdekében. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g


Canvit Snack CAT Skin & Coat 6 x 100g
2 490 Ft

Félnedves funkcionális jutalomfalatok macskák számára a szőrzet karbantartásáért. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g


Dreamies Csirkés jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy csirkehúsos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.


Dreamies Marhás jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy marhahúsos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.


Dreamies Lazacos jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy lazacos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.


Ontario Snack Cheese Bits Jutalomfalat, 6 x 75 g
3 290 Ft

Az Ontario Snack Cheese Bits jutalomfalat ízletes kiegészítő eledel a macskák számára. A falatok vitaminokban gazdagok, A-, D3– és E-vitamint tartalmaznak, ami hozzájárul macskája ínyének és fogának egészségéhez. Az extrudált csemege kíváló választás, ha macskájának ízletes falatokkal akar kedveskedni.


Ontario Snack Chicken Jerky Sandwich jutalomfalat 6 x 70 g
3 290 Ft

Kényeztesse macskáját az Ontario Snack Chicken Jerky Sandwich jutalomfalattal, mely válogatott alapanyagokból készült, kiváló minőségű csemege kedvence számára. Egészséges és tápláló, nagyban hozzájárul kedvencünk szervezetének normális működéséhez. Fantasztikus csirkés ízesítésének köszönhetően minden macska imádni fogja.


Ontario Snack Dry Csirkés jutalomfalat, 6 x 70g
3 290 Ft

Az Ontario Snack Dry 100%-ban természetes csirkemell csíkokat tartalmaz. Macskája garantáltan kedvelni fogja, mivel kiváló minőségű és ízletes. Tápláló és egészséges, amivel hozzájárok kis kedvence szervezetének normális működéséhez.


Ontario Snack Soft Chicken jutalomfalat, 6 x 70 g
3 290 Ft

Kényeztesse macskáját az Ontario Snack Soft Chicken csirkés ízesítésű jutalomfalattal, mely 100%-ban természetes anyagokból készült, kiváló minőségű csemege kedvencünk számára. Nem csak finom, de tápláló eledel, melyet garantáltan minden macska imádni fog.