Akinu "MULTÍK" macska ajándékcsomag
5 490 Ft

Az ajándékcsomag nemcsak karácsonyra, hanem születésnapra is felhasználhatod. A tárolódoboz ezt követően a játékok, falatkák tárolására, vagy fekhelyként is szolgálhat. Akinu „MULTÍK“ ajándékcsomag macskáknak bambusztállal és finom falatkákkal a csomagban.

Dreamies Sajtos jutalomfalat, 6 x 60 g
2 690 Ft 448,33 Ft/darab

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy sajtos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.

Dreamies Lazacos jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft 431,67 Ft/darab

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy lazacos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.

Canvit Snack CAT Skin & Coat 6 x 100g
2 490 Ft 2 090 Ft 348,33 Ft/darab

Félnedves funkcionális jutalomfalatok macskák számára a szőrzet karbantartásáért. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Dreamies Csirkés jutalomfalat, 6 x 60 g
2 690 Ft 448,33 Ft/darab

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy csirkehúsos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.

Dreamies Marhás jutalomfalat, 6 x 60 g
2 590 Ft 431,67 Ft/darab

Kedveskedjen cicájának Dreamies jutalomfalattal! Az ínycsiklandó, lágy marhahúsos töltelékű ropogós párnácskák könnyedén rabul ejtik kedvencét. Csak zörgesse meg a tasakot, és figyelje a cica reakcióját! A csomag 6 darab 60 grammos tasakot tartalmaz.

Canvit Snack CAT Hairball 6 x 100g
2 090 Ft 348,33 Ft/darab

Félkemény funkcionális nyalánkság macskáknak a mindennapi szájhigiénia érdekében. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Canvit Snack CAT Urinary 6 x 100g
2 490 Ft 415,00 Ft/darab

Félkemény funkcionális jutalomfalatok macskák számára a húgyhólyag egészségének támogatására. Kiegészítő eledel macskáknak. Kedvezményes kiszerelés 6 × 100g

Ontario Snack Cheese Bits Jutalomfalat, 6 x 75 g
3 290 Ft

Az Ontario Snack Cheese Bits jutalomfalat ízletes kiegészítő eledel a macskák számára. A falatok vitaminokban gazdagok, A-, D3– és E-vitamint tartalmaznak, ami hozzájárul macskája ínyének és fogának egészségéhez. Az extrudált csemege kíváló választás, ha macskájának ízletes falatokkal akar kedveskedni.

Ontario Snack Dry Csirkés jutalomfalat, 6 x 70g
3 290 Ft 548,33 Ft/darab

Az Ontario Snack Dry 100%-ban természetes csirkemell csíkokat tartalmaz. Macskája garantáltan kedvelni fogja, mivel kiváló minőségű és ízletes. Tápláló és egészséges, amivel hozzájárok kis kedvence szervezetének normális működéséhez.

Duvo+ Macskafű 100g
1 014 Ft

A macskáknak fűre van szükségük egészségük és vitalitásuk megőrzésében. Kint a természetben a macskák saját maguk is találnak füvet táplálékkiegészítő eledelként, de a beltéri macskáknak be kell biztosítani a füvet, mint táplálékkiegészítőt. Használati utasít?…

Mira-Mar Mini Rudacskák 90db = 1 csomagolás
3 369 Ft

Jutalomfalat macskáknak – kiegészítő macskatáp Összetevők: gabona magvak és belőlük nyert termékek, hús és hús eredetű termékek, ásványi anyagok és belőlük nyert termékek Adalékanyagok: tartósítószerek Analitikai összetevők: nyersfehérje: 16,0%, nyersolajok és -zsír…

Zolux CAT MINI CHICKEN FILLET 50G
808 Ft

Étrend kiegészítő eledel felnőtt macskáknak, csirke hússal. Összetevők: hús- és állati eredetű termékek (85% csirkehús), növényi eredetű származékok, növényi fehérje, kagylófélék. Analitikai összetevők: nyers fehérje 48%, nyers olajok-és zsírok 1%, cellulóz 1%, nye…

Zolux CAT MINI CHICKEN SUSHI 50G
778 Ft

Étrend kiegészítő eledel felnőtt macskáknak, csirke hússal. Összetevők: hús- és állati eredetű termékek (56% csirkehús), hal és halszármazékok, növényi eredetű származékok, növényi fehérje, cukor, gabonafélék, ásványi anyagok. Szenzorikus adalékanyagok: színezékek…

Zolux CAT MINI DUCK SLICES 50G
808 Ft

Étrend kiegészítő eledel felnőtt macskáknak, kacsahússal. Összetevők: hús- és állati eredetű termékek (75,5% kacsahús), növényi eredetű származékok, cukor, ásványi anyagok. Analitikai összetevők: nyers fehérje 32%, nyers olajok-és zsírok 6%, cellulóz 1%, nyers hamu…

Fitmin Dog & cat treat chicken pieces 70 g
1 090 Ft 590 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított csirke- és halhúsból készültek, magas fehérjetartalmúak. Finom csontocskák, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat chicken pieces 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog & cat treat chicken jerky 70 g
1 090 Ft 590 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított csirkehúsból készültek, magas fehérje és telített zsírsav tartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat chicken jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Cat Purity Snax STRIPES beef 35 g
1 090 Ft 590 Ft

Jutalomfalatkák felnőtt macskáknak magas százalékban tartalmaz borjú- és marhahúst. Kézzel készülnek friss és könnyen emészthető összetevőkből. Glutén, vegyszerek, só, cukor és hozzáadott keményítő nélkül. Fitmin Cat Purity Snax STRIPES beef 35 g örömöt okoz macskádnak

Fitmin Cat Purity Snax STRIPES lamb 35 g
1 090 Ft 590 Ft

Jutalomfalatkák felnőtt macskák számára magas százalékban tartalmaz bárányhúst. Kézzel készülnek friss és könnyen emészthető összetevőkből. Glutén, vegyszerek, só, cukor és hozzáadott keményítő nélkül. Fitmin Cat Purity Snax STRIPES lamb 35 görömöt okoz macska barátodnak.

Fitmin Dog & cat treat rabbit jerky 70 g
1 090 Ft 590 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított nyúl- és halhúsból készültek, magas fehérjetartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat rabbit jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

Fitmin Dog treat duck sushi 70 g
1 090 Ft 590 Ft

A könnyen emészthető jutalomfalatok levegőn szárított kacsahúsból készültek, magas fehérjetartalmúak és alacsony zsírtartalmúak. Finom csíkok, amik támogatják az immunitást és biztosítják a bőr egészségét és a szőrzet csillogását. Fitmin Dog & cat treat duck jerky 70 g jutalomfalat kutyák és macskák számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított alma, 45 g
1 990 Ft

jutalomfalat 100 % almából készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított alma, 45 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított banán, 70 g
2 490 Ft

jutalomfalat 100 % banánból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított banán, 70 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirkemáj, 105 g
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

jutalomfalat 100 % csirkemájból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirkemáj, 105 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított halhús, 60 g
2 190 Ft

jutalomfalat 100 % halhúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított halhús, 60 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított kiwi, 30 g
1 690 Ft

jutalomfalat 100% kiwiből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított kiwi, 30 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított körte, 50 g
2 090 Ft

jutalomfalat 100 % körtéből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított körte, 50 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított nyúl, 75 g
2 890 Ft

jutalomfalat 100 % nyúlhúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított nyúl, 75 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított rákok, 50 g
2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

jutalomfalat 100 % rákból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított rákok, 50 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított tonhal, 85 g
2 690 Ft

jutalomfalat 100 % tonhalból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított tonhal, 85 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

Magnum Jerky keresztes pálcika CHLOROPHYL 12,5 cm (50 db)
3 890 Ft

Újdonság

Magnum jerky keresztes pálcika Chlorophyl 12,5 cm (50 db) ízletes rágcsálni való finomság kutyák számára. Ez a pálcika ideális jutalomként is, és kiegészítésként a kedvenced fogainak gondozására. Ez a pálcika kedvenc kereszt alakú és félpuha, tehát nagyon jól rágható a kutyáknak, ugyanakkor csak olyan egyszerűen nem nyelik le. Minden fajtájú és méretű kutyák számára jutalomfalatkaként alkalmas.

thePet+ cat Indoor treat 80 g

thePet+ cat Indoor treat 80 g

Értékelés: 3,5
1 090 Ft

Jutalomfalat csirkehússal és lazacolajjal, amely csökkenti a koleszterinszintet és támogatja az egészséges bőrt és a szőrzetet. Az anti-hairball komplex segít egyszerűen kiválasztani a szőrcsomókat. A thePet+ cat Indoor treat 80 g bent tartott felnőtt macskáknak alkalmas.

Ontario Snack Soft Chicken jutalomfalat, 6 x 70 g
3 290 Ft

Kényeztesse macskáját az Ontario Snack Soft Chicken csirkés ízesítésű jutalomfalattal, mely 100%-ban természetes anyagokból készült, kiváló minőségű csemege kedvencünk számára. Nem csak finom, de tápláló eledel, melyet garantáltan minden macska imádni fog.

Fitmin Cat Purity Snax STRIPES chicken 35 g
1 090 Ft 690 Ft

Jutalomfalatkák felnőtt macskák számára magas százalékban tartalmaz csirkehúst. Kézzel készülnek friss és könnyen emészthető összetevőkből. Glutén, vegyszerek, só, cukor és hozzáadott keményítő nélkül. Fitmin Cat Purity Snax STRIPES chicken 35 g örömöt okoz macska barátodnak.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirke, 70 g
2 490 Ft

jutalomfalat 100 % csirkehúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított csirke, 70 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított eper, 25 g
1 790 Ft

jutalomfalat 100 % eperből készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított eper, 25 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

KIWI WALKER Fagyasztva szárított kacsa, 80 g
2 690 Ft

jutalomfalat 100 % kacsahúsból készült és nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, kémiai anyagokat és színezékeket. Liofilizálás segítségével készült, ami a fagyasztva szárítás folyamatát jelenti. A KIWI WALKER Fagyasztva szárított kacsa, 80 g egy egészséges jutalomfalat a kutyusod és cicád számára.

thePet+ cat Sterilised treat 80 g
1 090 Ft

Jutalomfalatok csirkehússal és nukleotidokkal, amelyek elősegítik a vérképzést és az antitesttermelést. Megelőző hatása van a foglepedék ellen, és alakjának köszönhetően rágás közben megtisztítja a fogakat. A thePet+ cat Sterilised treat 80 g felnőtt ivartalanított macskáknak alkalmas.

Woof & Brew Pawsecco White kutyáknak és macskáknak
1 790 Ft 1 290 Ft

Prosecco kizárólag természetes összetevőkből, például bodzából, hársból és ginzengből. Az ital alkoholmentes, nem tartalmaz szőlőt és szénsavmentes. Woof & Brew Pawsecco White kutyáknak és macskáknak, ideális és szokatlan ajándék. Koccintsatok együtt!