Ferplast Bella Fedett Macska Wc

Értékelés: 4 27 értékelés Márka: Ferplast Katalógus száma: 343638

Ferplast Bella Fedett Macska Wc

Ugye Ön is szeretné, ha kedvence alomhasználat közben nem kaparná ki a macskaalmot a padlóra, és nem hagyna kellemetlen szagokat maga után? A Ferplast Bella Fedett Macska WC segítségével ez az álom valósággá válik! Pontosan záródó lengőajtajának, magasított peremrészének, és aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat, és nem hagyja, hogy kedvence akár egy porszemnyi macskaalmot is kikaparjon a tálcából. További információ

8890
4 27

8 890 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 10 790 Ft, Megtakarítás: 1 900 Ft (17 %)

Katalógus száma: 343638

Leírás

Termékleírás

Ferplast Bella Fedett Macska WC egy rendkívül praktikus, könnyen tisztítható toalet. Tartós, strapabíró műnyagból készült, levehető fedéllel, mely nagyban megkönnyíti a termék tisztán tartását.

Az aktív szenes szűrőrendszer előnyei:

Ferplast macska WC egyik legnagyobb előnye a többi macskatoalettel szemben, hogy nem pusztán elzárja a külvilágtól a kellenetlen szagokat, de aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően el is nyeli azokat. A filter a toalet felső részén van elhelyezve a fogantyú alatt. A filtert időközönként cserélni is lehet, így biztosíthatjuk hogy a szagmentes fürdőszoba tartós maradjon (a termékhez nem tartozék a csere filter!).

A Ferplast Bella Fedett Macska WC paraméterei:

A Ferplast macskatoalet praktikusságához és könnyen kezelhetőségéhez kétség sem fér. Ajtaja könnyen nyitható, és pontosan illeszkedik a toalet pereméhez, így kedvencünk kényelmesen mászkálhat ki és be, de a kellemetlen szagok mégis a toalet belsejében maradnak, ahol a filter elnyelheti azokat.

Szintén a termék tisztán tartását segíti, hogy a fedele könnyen leemelhető. Tisztításkor az oldalain található zárópeckek egyszerűen felpattinthatók, és a fedél egy az egyben azonnal levehető. Ezek után csak borítsuk ki a használt macskaalmot, helyezzünk el friss almot a tálcában, pattintsuk vissza a fedelet, és máris újra rendelkezésünkre áll a macska WC!

A magasított peremrész megakadályozza, hogy kedvencünk akár egy porszemnyi almot is kikaparjon a tálcából, emellett alkalmas nagyobb mennyiségű macskaalom elhelyezésére is. Két macska esetében ez igen praktikus tulajdonság, hiszen így ritkábban kell majd kedvenceink almát cserélni.

termék teljes mérete 56×37×43,5 cm. Ez a méret épp megfelelő arra, hogy a cicák meg tudjanak fordulni a toalet belsejében, így kényelmesen és problémamentesen végezhetik a dolgukat odabent.

A Ferplast Bella Fedett Macska WC tehát nem csak egy praktikus, könnyen kezelhető toalet, de cicáink számára is maximális konfortérzetet biztosít. Tegye boldoggá kedvencét, könnyítse meg mindennapjait a Ferplast macska WC segítségével!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Toalett igen
Kutya és macska pelenka nem
Toalett típusa fedett
Kutyapiszokzacskó nem
Kutyapiszokzacskó tartó nem
Szín

Szín

színtelen ?
Macskáknak igen
Hosszúság 56 cm
Szélesség 43.5 cm
Magasság 37 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.