Macskaajtó

PetSafe 640 Alumínium kutyaajtó, Kicsi
40x

PetSafe Alumínium kutyaajtó

34 490 Ft

További ajánlat 56 020 Ft

Staywell Alumínium kutyaajtó egyszerű és praktikus megoldást jelent mind a kutyák, mind gazdájuk számára. A rendszer lehetővé teszi a kutyák ki- és belépését a bejárati ajtó nyitása nélkül, az alumínium keret elegáns megjelenést és kiemelt biztonságot, stabilitást nyújt. A mágneses zár biztosítja a kutyaajtó megfelelő záródását. Kialakítása megakadályozza a ház fűtésének kiáramlását.

Forgalmazó: MALL
PetSafe Kutya/Macska ajtó, Kicsi, Barna
194x

PetSafe Kutya/Macska ajtó

6 090 Ft

Staywell kutya- és macskaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik és még a kanapéból sem kell felkelnie, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 16 × 18 cm, így macskáknak és kisebb méretű kutyáknak is ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.

Forgalmazó: MALL
PetSafe Kutyaajtó, MEDIUM, Barna
60x

PetSafe Kutyaajtó

15 990 Ft

Staywell kutyaajtó segítségével megadhatja kedvencének azt a fajta mozgásszabadságot, amire vágyik anélkül, hogy fel kéne kelnie a kanapéból, hogy kiengedje. Az átlátszó lengőajtó mérete 23 × 26 cm, így közepes termetű kutyák számára ideális. A fedél záródásáról egy mágnes gondoskodik, amit nyitott vagy zárt pozícióba helyezhetünk. Fa vagy műanyag ajtókra szerelhető.

Forgalmazó: MALL
Bentech Ajtó kutyáknak és macskáknak, barna M

Bentech Ajtó kutyáknak és macskáknak, barna M

13 290 Ft

Engedjen kedvenceinek korlátlan mozgást a ház körül. Az ajtó beépített mágnessel rendelkezik, amely megakadályozza a hőszivárgást. Barna és fehér színben kapható. A szerelést bárki képes megoldani. A legtöbb vásárlónak tetszett a termék, köszönhetően az alacsony árnak és a magas minőségnek.

Partnerünktől: DEMY
Duvo+ Macskaajtó 19x19,7cm

Duvo+ Macskaajtó 19x19,7cm

13 900 Ft

DUVO+ Macskaajtó 19×19,7cm Duvo+ átlátszó macskaajtó fehér kerettel rendelkezik, és tartós időjárásálló műanyagból készült. Négyfajta beállítása széles választékot kínál Önnek és macskájának. Az ajtót bármelyik irányba…

Duvo+ Macskaajtó alagúttal 23,3x25cm

Duvo+ Macskaajtó alagúttal 23,3x25cm

19 530 Ft
Utolsó darab!

DUVO+ Cat Door + Tunel Az ajtó beszerelése (lásd az ábrákat a mellékelt eredeti használati útmutatóban) Az ajtó beszerelése előtt figyelmesen olvassa el a lent olvasható utasításokat. Végezzen mérést: Mérje meg a macska magasságát…