Talált termékek száma: 85

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Kärcher K 7 Premium Full Controll Plus Home magasnyomású mosó-18%
211 990 Ft

172 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Karcher K 7 Premium Full Controll Plus Home magasnyomású mosóval mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A szórópisztolyon elhelyezett LCD kijelzővel, valamint +/- gombokkal minden felülethez beállíthatjuk és ellenőrizhetjük a megfelelő nyomást. A 3 az 1 -ben Multi Jet szórószárnak köszönhetően nincs szükség szórószárcserére ahhoz, hogy magasnyomású módból tisztítószeres üzemmódra váltsunk. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.


Kärcher K 4 FULL CONTROL HOME + RWB outlet-28%
99 900 Ft

71 090 Ft
+ ingyen szállítás

Outlet

A termék csomagolása a szállítás során sérült,de a termék ép és sértetlen.A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ!

Magasnyomású mosó 130 bar maximális nyomással, 420 l/h vízátfolyással és 1,51 kW tisztító hatással. Nyomás kijelző a pisztolyon – a megfelelő nyomás minden felületre.


Kärcher K 3 Full Control Car Magasnyomású mosó 1.602-604-24%
58 900 Ft

44 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Kärcher K 3 Full Control Car magasnyomású mosó nyomásszabályozással ellátott szórószárnak és a nyomáskijelzős szórópisztolynak köszönhetően minden felületre megfelelő választás. Két könnyen guruló kerékkel, 6 méteres magasnyomású tömlővel, a makacs szennyeződés eltávolítására alkalmas, forgó pontsugárral ellátott szennymaróval és vízszűrővel van felszerelve, ami védi a szivattyút az apró részecskék bekerülésétől. Az extra Car készlet különösen hatékony gépjárműtisztítást tesz lehetővé, melyhez egy mosókefe a szürke réteg eltávolítására, habfúvóka, melynek habja jól tapad a felülethez és maximálisan oldja a szennyeződést, valamint 500 ml autósampon tartozik. A magasnyomású mosó meghosszabbítható teleszkópos markolattal rendelkezik a könnyű mozgathatóság és tárolás érdekében, valamint egy extra stabilitást jelentő vázzal, ami második hordozó fogantyúként is használható, így az eszköz mozgatása és pakolása nagyon könnyű.


Kärcher K3 Home + csőtisztító (1.676-008.0)
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Exkluzív

Kärcher K3 Home ideális alkalomszerű használatra, kisebb szennyeződések eltávolításához a ház körül. Ezen kívül nagy segítség kerékpárok, kerítések és motorkerékpárok tisztántartásához. A készülék felszereltségéhez tartozik egy pisztoly Quick Connect gyorscsatlakozóval, egy 6 m hosszú magasnyomású tömlővel, vízszűrő mely megvédi a szivattyút az apró szennyeződésektől és egy csőtisztító készlet. Hála a Vario Power szórószár (VPS) egyszerű elforgatásának a víznyomás rendkívül könnyen szabályozható és a tisztítandó felület szennyeződésének mértékéhez igazítható. A szennymaró forgó pontsugárral a makacs szennyeződéseket is feloldja. A Home Kit készlet tartalmaz egy felülettisztítót a nagyobb felületek fröccsenésmentes tisztításához.


Nilfisk-ALTO C 120.7-6 PCA X-TRA Magasnyomású mosó
45 513 Ft

43 390 Ft
+ ingyen szállítás

Nilfisk C 120.7–6 PCA X-TRA Magasnyomású mosóval a háztartásban és a kertben szinte bármilyen makacs szennyeződést eltávolíthat. Nagy teljesítményének köszönhetően kivételesen hatékonyan tud dolgozni vele. A tömlő hossza 6 m, ami még könnyebbé teszi a munkát.


BOSCH Easy Aquatak 110

BOSCH Easy Aquatak 110

Értékelés: 5
33 140 Ft

28 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagynyomású tisztító Bosch EasyAquatak 110. Nagy teljesítményű szivattyú gyors és egyszerű tisztítás. Max. Nyomás 110 bar.


RIWALL REPW 120 SET Magasnyomású mosó
26 990 Ft

23 990 Ft
+ ingyen szállítás

RIWALL REPW 120 SET magasnyomású mosóval egyszerűen és gyorsan távolíthatja el a makacs szennyeződéseket akár koszos kerékpárról, kerti szerszámokról, kerítésről vagy kerti bútorokról van is szó. A készülék könnyű súlya és ergonomikus kialakítása kényelmes kezelést és egyszerű mozgatást tesz lehetővé. Praktikus kiegészítői közül mindig megtalálhatja a felülethez és a szennyeződés mértékéhez megfelelőt.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó E 145.4-9 X-TRA
109 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Magasnyomású mosó 145 bar maximális nyomással, 500 l/óra vízátfolyással és 2,01 kW-os mosási teljesítménnyel. Ergonomikus tervezésű, a 9 méteres tömlő pedig kitűnő flexibilitást biztosít.


Kärcher K 3 Car & Home Magasnyomású mosó
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher K 3 Car & Home Magasnyomású mosó segítségével gyerekjáték tisztán tartani az udvart és az autót. Kerekeinek köszönhetően könnyedén hordozható, használata rendkívül egyszerű. Kábelcsévelővel felszerelt, így tárolása könnyedén megoldható.


BOSCH Easy Aquatak 100

BOSCH Easy Aquatak 100

Értékelés: 4,5
26 090 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch nagynyomású tisztító Easy Aquatak 100. Kompakt és gyors, hatékony tisztítást biztosít.


Gardenius GE7W220 Magasnyomású mosó
56 990 Ft

55 390 Ft
+ ingyen szállítás

Gardenius GE7W220 Magasnyomású mosóval könnyen tisztíthat a kertben, moshatja le autóját, teraszt, csempét és falat is. Maximum 150 bar nyomásra képes, Auto-stop funkciója pedig kényelmes használatot tesz lehetővé. Amint elengedi a pisztoly ravaszát a vízáramlás azonnal leáll. A kerék és fogantyú megkönnyítik a munkát.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C 135.1-8
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Praktikus univerzális magasnyomású mosó 520 l/óra vízátfolyással és 1,95 kW-os mosási teljesítménnyel. Ez a magasnyomású mosó könnyen megbirkózik a hosszabb és gyakoribb szabadidős munkákkal.


Scheppach HCP 2600 - benzinmotoros magasnyomású mosó
110 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Scheppach HCP 2600 benzinmotoros magasnyomású mosó egy kiváló teljesítményű univerzális segítőtárs a háztartásokban, mezőgazdasági üzemekben, építkezéseken, szervizekben és más helyeken.


Kärcher K 2 Car Home & Pipe Cleaning magasnyomású mosó
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású mosó, melynek max. nyomása 110 bár, a víz átfolyási sebessége 360l/óra, tisztító hatása 1,1 kW kompakt méreteivel és kitűnő teljesítményével vonja fel magára a figyelmet.


Nilfisk-ALTO C 120.7-6 PCAD EU Magasnyomású mosó
56 990 Ft

49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nilfisk C 120.7–6 PCAD EU Magasnyomású mosó sokféle ház körüli teendő ellátásában lehet hű társa. legyen szó autómosásról vagy akár cserétisztításról. A gépet egy erős fémszivattyúval látták el, mely garantálja a maximális teljesítményt és a hosszú élettartamot . Az ajánlott felhasználási idő 30 perc.


Kärcher K 5 Magasnyomású mosó (1.180-633.0)
99 990 Ft
98 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 5 magasnyomású mosó közepesen erős szennyeződések eltávolítására készült, nagyobb autók, kőfalak, vagy kerékpárok tisztításához. A magasnyomású mosó nagy teljesítményű vízhűtéses motorral felszerelt. Ehhez tartozik még egy pisztoly Quick Connect csatlakozással, 8 m magasnyomású tömlővel a nagyobb hatótávolságért, egy Vario Power szórószárral (VPS) melyen a nyomás egyszerűen állítható és szennymaróval, mely a forgó pontsugárnak köszönhetően a makacs szennyeződéseket is legyőzi, valamint egy vízszűrővel a szivattyú védelmére. A csomag az univerzális kőtisztítóval teljes.


Kärcher K 4 Full Control magasnyomású mosó
87 490 Ft

77 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

K 4 Full Control több ellenőrzési lehetőséget ad Önnek, mint eddig bármikor. A nyomás a szórószáron a felületnek megfelelően szabályozható és a beállított nyomásfokozat a Full Control Power pisztolyon lévő LED kijelzőre vetett gyors pillantással ellenőrizhető. Így a megfelelő beállítás mindig kéznél van, legyen szó bármilyen tisztítási feladatról. Alkalmas közepesen erős szennyeződések elleni alkalmankénti használatra. Felületteljesítménye kb 30 m2/óra


BOSCH Universal Aquatak 130 Magasnyomású tisztítógép
52 590 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch Universal Aquatak 130 baros szivattyú hatékony tisztítással bír. A dobozból kivéve azonnal használatra kész, a gyorszáras csatlakozóknak hála egyszerú használatot biztosít. Új, 3 az 1-ben fúvóka pontsugárral felszerelt készülék, mely akár 10%-os javulást eredményezhet a teljesítményben. Magasnyomású habrendszer a tisztítószer hatékonyabb használata végett. A kihúzható fogyantyú és a nagyobb kerekek még egyszerűbbé teszik a használatát.


RIWALL REPW 150 SET Magasnyomású mosó
48 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akár koszos kerékpárról, sáros, rászáradt kerti szerszámokról, vagy koszos kerti bútorokról van szó a RIWALL REPW 150 SET magasnyomású mosó kiválóan megállja a helyét. A készüléket a minimális súly, a kényelmes kezelés, a kiváló szállíthatóság jellemzi. Ezeken kívül a rövidebb össze és szétszerelési idő tovább javítja a használatát.


Kärcher K 7 Full Controll Plus magasnyomású mosó
179 990 Ft

161 290 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

K 7 Full Control Plusszal mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A nyomás a 3 az 1-ben Multi Jet szórószárral állítható, a magasnyomású pisztoly gombjaival szabályozható, LCD kijelzőjéről pedig leolvasható. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A magasnyomású mosóval tökéletesen eltávolíthatjuk a makacs szennyeződéseket. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.


BOSCH Universal Aquatak 135 Magasnyomású mosó (06008A7C00)
58 390 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch Universal Aquatak 135 baros szivattyú hatékony tisztítással bír. A dobozból kivéve azonnal használatra kész, a gyorszáras csatlakozóknak hála egyszerú használatot biztosít. Új, 3 az 1-ben fúvóka pontsugárral felszerelt készülék, mely akár 10%-os javulást eredményezhet a teljesítményben. Magasnyomású habrendszer a tisztítószer hatékonyabb használata végett. A kihúzható fogyantyú és a nagyobb kerekek még egyszerűbbé teszik a használatát.


Kärcher K 7 Full Controll Plus Home magasnyomású mosó
181 990 Ft

158 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 7 Full Controll Plus Home magasnyomású mosóval mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A nyomást a magasnyomású pisztoly gombjaival szabályozhatjuk, illetve az LCD kijelzőjéről pedig leolvasható. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A magasnyomású mosóval tökéletesen eltávolíthatjuk a makacs szennyeződéseket. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.


BOSCH Advanced Aquatak 150 Magasnyomású mosó (06008A7700)
121 990 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch Advanced Aquatak 150 baros szivattyú hatékony tisztítással bír. New compact, 4 henger, a Quad pump technológia extra teljesítményt ad. Változtatható lapos sugarú és forgó fúvókával szállítva a legkülönfélébb nehéz tisztítási feladatokhoz, tartós kivitel. Széles sugarú lapos sugárfúvókával szállítva a gyorsabb öblítés és a könnyebb tisztítás érdekében. Magasnyomású tömlődobbal és támasztólappal szállítva a gyorsabb és egyszerűbb felállításhoz és használathoz.


RIWALL REPW 100 SET Magasnyomású mosó
21 890 Ft
+ ingyen szállítás

Akár koszos kerékpárról, sáros, rászáradt kerti szerszámokról, vagy koszos kerti bútorokról van szó a RIWALL REPW 100 SET magasnyomású mosó kiválóan megállja a helyét. A készüléket a minimális súly*, a kényelmes kezelés, a **kiváló szállíthatóság jellemzi. Ezeken kívül a rövidebb össze és szétszerelési idő tovább javítja a használatát.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C-PG 135.1-8 X-TRA
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású mosó 135 bar maximális nyomással, 520 l/óra vízátfolyással és 1,95 kW-os mosási teljesítménnyel. A PowerGrip™, amely a kezedbe helyezi a nyomás irányítását, 7 erősségi fokozat között válthatsz, így biztosítva a tökéletes kezelhetőséget, illetve még energiát és vizet is spórol.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C 135.1-6i X-TRA
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású mosó 135 bar maximális nyomással, 440 l/óra vízátfolyással és 1,65 kW-os mosási teljesítménnyel. Teljesítménye 1500W.


Nilfisk-ALTO Magasnyomású mosó C 135.1-8 PAD
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású mosó 135 bar maximális nyomással, 520 l/óra vízátfolyással és 1,95 kW-os mosási teljesítménnyel. A lágy és kényes felületek kíméletes tisztításától, egészen a makacs szennyeződések nagynyomással való eltávolításáig mindenre használható.


Kärcher K 4 FULL CONTROL HOME + RWB
99 900 Ft

90 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Magasnyomású mosó 130 bar maximális nyomással, 420 l/h vízátfolyással és 1,51 kW tisztító hatással. Nyomás kijelző a pisztolyon – a megfelelő nyomás minden felületre.


Kärcher K 5 Premium Full Controll Plus Magasnyomású mosó (1.324-630)
139 900 Ft

118 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 5 Premium Full Controll Plus Magasnyomású mosó alkalmas közepes szennyezettségű autók, kőfalak vagy kerékpárok rendszeres tisztítására. Nyomást szabályozó +/- gombokkal és LCD kijelzővel van ellátva. Tömlődobbal rendelkezik, így bármely felülethez könnyen megtalálhatja a megfelelő nyomást. A sugár típusa egyszerűen beállítható a 3 az 1-ben Multi Jet szórószár elfordításával. A nyomás a szórópisztoly LCD kijelzőjén ellenőrizhető. Ez azt jelenti, hogy még a magasnyomású módból tisztítószeres módba való átkapcsoláshoz sem kell kicserélni a szórószárat. A tisztítás rövid szüneteiben a szórópisztoly és a szórószár egyszerűen parkolóállásba helyezhető. Az állítható hosszúságú teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható és kompakt módon tárolható. A magasnyomású mosó ideális makacs szennyeződések rendszeres eltávolítására, 40 m2/h felületi teljesítménnyel.


Kärcher K 7 Premium Full Controll Plus magasnyomású mosó (13171300)
192 900 Ft

160 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 7 Premium Full Controll Plus magasnyomású mosóval mindig a megfelelő nyomással dolgozhatunk. A szórópisztolyon elhelyezett LCD kijelzővel, valamint +/- gombokkal minden felülethez beállíthatjuk és ellenőrizhetjük a megfelelő nyomást. A 3 az 1 -ben Multi Jet szórószárnak köszönhetően nincs szükség szórószárcserére ahhoz, hogy magasnyomású módból tisztítószeres üzemmódra váltsunk. Az állítható teleszkópos fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen mozgatható, valamint kompakt kialakításának köszönhetően könnyen tárolható. A készülék 60 m2/h felületi teljesítménnyel bír. Tökéletes választás mindenki számára. A termékhez 2 év gyári garancia jár.


Kärcher K5 Premium FullControl Magasnyomású mosó
136 990 Ft

114 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher K5 Premium FullControl Magasnyomású mosó segítségével az autót, járólapot, kerítést, kerékpárt, falazatot és kültéri bútorokat könnyen és egyszerűen moshatunk le. A 3 fokozatú nyomásbeállításnak köszönhetően praktikusan az adott feladathoz lehet beállítani a gépet. A praktikus LED kijelző segítségével még könnyebben és gyorsabban be lehet állítani a magasnyomású mosót. A stabil lábaknak közönhetően szinte bármilyen terepen biztonságosan megáll a készülék, és a másodlagos fogantyú segítségével könnyen mozgatható.


Kärcher K4 Premium Full Control Home Magasnyomású mosó
109 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K4 Premium Home Magasnyomású mosó a közepesen erős szennyeződéseket autón, kerítésen, falon vagy bármilyen eszközön teljes mértékben eltávolítja. A 3 fokozatú nyomásbeállításnak köszönhetően praktikusan az adott feladathoz lehet beállítani a gépet. A praktikus LED kijelző segítségével még könnyebben és gyorsabban be lehet állítani a magasnyomású mosót. A stabil lábaknak közönhetően szinte bármilyen terepen biztonságosan megáll a készülék, és a másodlagos fogantyú segítségével könnyen mozgatható.


Kärcher K 5 Full Control Home Magasnyomású mosó
119 989 Ft

106 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher K 5 Full Control Home magasnyomású mosó lehetővé teszi, hogy az adott munkához leginkább megfelelő nyomással dolgozzon. Full Control szórópisztoly LED kijelzővel A beállítások könnyen ellenőrizhetők a Vario Power szórószár elforgatásával. Mindig tudhatja, hogy az adott tisztítási feladathoz milyen nyomás beállítás és fej szükséges. Szünet nélküli munkavégzés, annak köszönhetően, hogy nem kell kicserélni a szórószárat, a különböző nyomás szintekhez vagy tisztítószerekhez. Egyetlen csavarással beállítható a nyomás vagy bekapcsolható a tisztítószeres üzemmód. Kényelmes nyomás szabályozás, mely közvetlenül látszik a szórópisztolyon, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválaszthassa a tökéletes nyomásszintet, a tisztítandó felülettől függően. A Full Control termékcsalád új magasnyomású mosóival az összes olyan, fontos funkciót a kezében tarthatja, mely különleges tisztítási élményhez vezet.


Kärcher (Karcher) K 4 Premium Full Control Magasnyomású mosó
95 490 Ft

93 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher K 4 Premium Full Control magasnyomású mosó lehetővé teszi, hogy az adott munkához leginkább megfelelő nyomással dolgozzon. Full Control szórópisztoly LED kijelzővel A beállítások könnyen ellenőrizhetők a Vario Power szórószár elforgatásával. Mindig tudhatja, hogy az adott tisztítási feladathoz milyen nyomás beállítás és fej szükséges. Szünet nélküli munkavégzés, annak köszönhetően, hogy nem kell kicserélni a szórószárat, a különböző nyomás szintekhez vagy tisztítószerekhez. Egyetlen csavarással beállítható a nyomás vagy bekapcsolható a tisztítószeres üzemmód. Kényelmes nyomás szabályozás, mely közvetlenül látszik a szórópisztolyon, lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kiválaszthassa a tökéletes nyomásszintet, a tisztítandó felülettől függően. A Full Control termékcsalád új magasnyomású mosóival az összes olyan, fontos funkciót a kezében tarthatja, mely különleges tisztítási élményhez vezet.


Makita HW112 Magasnyomású mosó
94 990 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Makita HW112 Magasnyomású mosó maximális nyomása 120 bar. Kétpólusó indukciós motorral működik, beépített rögzíhető tömlődobbal rendelkezik. Gumírozott kerekeinek és acélbetétes tömlőjének köszönhetően hosszantartó használatot biztosít.


Nilfisk-ALTO C 120.7-6 X-TRA Magasnyomású mosó
40 931 Ft

29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A ** Nilfisk C 120.7–6 X-TRA Magasnyomású mosó** ideális partner otthona tisztántartásában. Az autó, csempe, illetve vakolat tisztítására is alkalmas. A 120 bar nyomással operáló gép fém szivattyúja biztosítja a maximális teljesítményt, és időtálló minőséget.


Kärcher K 7 Magasnyomású mosó (1.168-502.0)
163 250 Ft

140 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher K 7 magasnyomású mosó típust vízhűtéses motorral szerelték fel, gyakori alkalmazásra, illetve makacs szennyeződések eltávolításához, például utak, úszómedencék, kerékpárok vagy autók esetében. A bőséges felszerelés része egy praktikus Quick Connect csatlakozóval ellátott pisztoly, egy 10 m hosszú gumi magasnyomású tömlő, egy vízszűrő a szivattyú védelmére, egy Vario Power szórószár (VPS), valamint egy szennymaró forgó pontsugárral. A szórószáron a nyomás beállítása egy kézmozdulattal lehetséges és a szennymaró a makacs szennyeződéseket kíválóan feloldja. A csomag az univerzális kőtisztítóval teljes.


BOSCH Aquatak 160 Magasnyomású mosó (06008A7800)
169 990 Ft

149 390 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch Advanced Aquatak 160 baros szivattyú hatékony tisztítással bír. Magasnyomású tisztítórendszerrel, tömlődobbal és támasztólapáttal rendelkezik a gyors és hatékony használat érdekében. Tartalmaz változtatható lapos sugarú és forgó fúvókát a különféle nehéz tisztítási feladatokhoz. Az erős, 8 méteres acélmerevítésű tömlő az alapkivitel része.


BOSCH AQT 42-13
88 807 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Magasnyomású tisztító max. nyomással: 130 bar, vízáramlás 420 l/óra, mosóhatás 1,52 kW. Áramfogyasztás 1900 W. A mosószeradagoló rendszer és vízszűrő a modell tartozékai.


BOSCH Fontus - akkumulátoros tisztító
85 790 Ft
+ ingyen szállítás

Abszolút szabadság a tisztításnál és mosásnál. Fontus – akkumulátoros tisztító a Bosch társaságtól, kihasználod otthon és az utazásaid során is, villamos energia és vízellátás függőség nélkül. Egyúttal értékelni fogod az áram 4 változatát és az állítható víz nyomást. A tisztító egy integrált víztartályt kínál 15 liter térfogattal.


BOSCH Fontus - akkumulátoros tisztító csupasz szerszámokra
73 890 Ft
+ ingyen szállítás

Abszolút szabadság a tisztításnál és mosásnál. Fontus – akkumulátoros tisztító csupasz szerszámokra a Bosch társaságtól, kihasználod otthon és az utazásaid során is, villamos energia és vízellátás függőség nélkül. Egyúttal értékelni fogod az áram 4 változatát és az állítható víz nyomást. A tisztító egy integrált víztartályt kínál 15 liter térfogattal.


Eurom Force 1800 Nagynyomású Mosó
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Eurom Force 1800 Nagynyomású Mosót kültéri tisztításra (gépek, járművek, szerkezetek, eszközök, homlokzatok, teraszok, kerti szerszámok, stb.) tervezték. Kompakt, könnyen használható és költséghatékony.


Fieldmann FDW 201401-E Magasnyomású mosó
32 307 Ft

23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az FDW 201401-E magasnyomású mosó, melynek maximális nyomása 105 bár, valamint maximális vízátfolyása 300l/óra, minden háztartás elengedhetetlen kelléke.


Fieldmann FDW 201601-E Magasnyomású mosó
38 891 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az FDW 201601-E magasnyomású mosó, melynek maximális nyomása 115 bár, valamint maximális vízátfolyása 300l/óra, minden háztartás elengedhetetlen kelléke.