Geomag Classic Panels Masterbox Cold 388 db

Geomag Classic Panels Masterbox Cold 388 db

Száma: 37277471
Közvetlenül partnerünktől
Classic Panels Masterbox Cold építőkészlet 388 darabot tartalmaz, és a csomag praktikus átlátszó tárolódobozokat is tartalmaz, amelyek újrahasznosított műanyagból készülnek. További információ
47 650 Ft
Partnerünktől: Stavebnice-hry
57 490 Ft -tól

Partnerünk által szállítva

2024.6.04 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.04 - 2024.6.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Stavebnice-hry

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 37277471

Leírás

Náluk lehetősége van arra, hogy a készletet mindig magánál tartsa, ráadásul jól láthatóan elrendezve egy zsebben. Ez a megacsomag különösen alkalmas testvérek vagy nagyobb csoportok számára.

Tartalma:
96 x acélgolyó > > fehér bronz bevonattal
24 x töltőanyag – ötszög kék és zöld különböző árnyalataiban
52 x töltőanyag – négyzet a kék különböző árnyalataiban és zöld
72 x filler – háromszög a kék és zöld különböző árnyalataiban
144 x mágneses pálca 5,7 cm pasztellzöld színben
< A br / >GEOMAG egy svájci építőkészlet, amely a legkülönfélébb formák, tárgyak és figurák elkészítését teszi lehetővé. Az alap építőelem műanyag vagy foszfor bevonatú mágnesrudak és 12,7 mm átmérőjű nikkelezett golyók. A készlet további elemei az alaplapok és az elválasztó műanyag panelek (fillerek).

A GEOMAG építőkészletek nem csak játékra, hanem vonzó oktatási segédeszközként is használhatók az iskolákban. A GEOMAG támogatja a kreativitást, a képzelőerőt, a finommotorikát és a kombinációs készségeket.
A GEOMAG építőkészlet svájci precizitással, a legszigorúbb nemzetközi minőségi és biztonsági kritériumok szerint készül, egészségre ártalmatlan és kiváló kopásállósággal rendelkezik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.